אזהרה: המשחק פוקימון גו הוא תכנת ריגול

אזהרה: המשחק פוקימון גו הוא תכנת ריגול

הוא אוסף וגונב מידע מהמשתמשים ופוגע בזכות לפרטיות כמובן שהוא יכול לסכן את ביטחון המדינה אם ידלפו כך פרטים חסויים בטחוניים. ולכבוד ה"משחק" הזה נפתח פורום בתפוז...

kikona126

New member
הוא עושה הרבה יותר מזה...

אבל גם הפייסבוק... אם תדברי עם מישהו בטלפון פתאום פייסבוק יציעו לך אותו כחבר...
ויש עוד הרבה תוכנות כאלו...
אני לעומת זאת עובדת על תוכנות שמזהות את זה וחוסמות חלק מהדברים... בשביל למנוע פריצות...

מכירה את הסרט מטריקס? אז

כמו שהם מתחברים למכונה ולמציאות והוירטואלית ומתנתקים מהעולם כך הומצאה המציאות הרבודה במשחקים כדי לקדם את ההתנתקות עוד יותר. זה משחק ביניים וכבר הוא מנתק אנשים יש וידאו ביוטיוב שאנשים עצרו מכוניות ורצו למקום רק כדי לאתר פוקימון נדיר. המשחקים בדור הבא יהיו ברמת ניתוק גבוהה יותר הם גם חושבים על פיתוח משחקים ומציאויות וירטואליות שיושתלו ישירות למוח. ונכון מה שכתבת גם פייסבוק קשור לעניין הזה של הלאתר מידע. פוקימון גו לוקח מידע מכל הפלאפוו מהמצלמה מנתוני הגלישה וכדומה אפשר לדעת הכל או כמעט הכל על האדם ולקינוח זה הופך ללהיט בכל העולם אז כמעט כולם יהיו מפוקחים כך (כמובן שיש גם דרכי פיקוח אחרות יש מצלמו. חכמות וכדומה)

kikona126

New member
כל אחד ותחום העיסוק

שלו בחיים

&nbsp
אני חושבת שהרבה מאוד אנשי מחשבים יסכימו איתך, עם זאת הם ימשיכו לשחק במשחקים האלו...
&nbsp
דרך אגב זה קצת מזכיר את נושא תעודת הזהות הביומטרית...

גם. בעיקרון בני אדם עומדים להכנס לעבדוץ

עמוקה יותר ושעבוד ברמות שהם לא הכירו קודם. בני אדם יהיו בתקופה הזו חלשים יותר רפים יותר כבולים יותר חולים יותר אלא אם כן השרשרת תפרץ או אם הנבואה תתגשם והגאולה תבוא אם לא החיים יהיו חרא יותר מעכשיו

כמובן שיש פיקוח דרך שבבים שכבר

משתילים באנשים לדעתי יחייבו את כל בני האדם לעבור השתלת שבב מי שלא יענש כנראה.

kikona126

New member
היא תבוא

אבל אחרי שפיכת דמים מאוד גדולה.
היה לי על זה תקשור בעבר...
&nbsp
בקשר לעבדות, יש את מה שאנחנו מכנים עבדות מודרנית והיא לא רחוקה ממה שאת מציינת. כל מדינה והעבדות המודרנית שלה. בסופו של דבר כולנו נהיה כמו בסין... תראי חברות גדולות כמו גוגל למשל שדואגות שלעובד שלהם יהיה הכל בעבודה ולא יהיה לו צורך ללכת הביתה...

למעלה