אזהרה ושאלה !!!

erandb

New member
אזהרה ושאלה !!!

באתר של האגודה למלחמה בסרטן יש וירוס. המחשב שלי מוגן ,ולכן אני לא נדבקתי. למרות שהודעתי להם אתמול ,עדיין לא טרחו לנקות אותו ,או להוריד את האתר עד שיתקנו את האתר. אגב הוירוס נמצא בגורמי סיכון. נכנסתי לשם כדי לדעת האם אוכל חריף או מתובל גם יכול לגרום לסרטן ? האם מישהו יודע ?

~דויד~

New member
מה שאני לא אוהב באגודה הזאת

זה שהם לא מודעים לכך שמחלת הסרטן ניתנת לריפוי באמצעות עבודת מודעות. לדעתי מזון חריף לא יכול לגרום לסרטן. סרטן נגרם כתוצאה מחוסר מודעות.

האגודה למלחמה בסרטן

דויד היקר. בין אם באגודה מודעים ליכולות ריפוי באמצעות מודעות או לא אינו העניין. המטרה שלהם לתת מידע למי שפונה אליהם, להציג בפניו את האפשרויות השונות ולתמוך בו במידת הצורך. הם לא ממליצים על טיפולים. זה לא התפקיד שלהם ולא המקום שלהם. מעבר לזה הם עושים עוד פעילויות שמן הסתם אתה לא ממש מודע להן אחרת לא היית אומר מה שאמרת בדרך שאמרת. אני גם מאמינה שהסרטן שלי נבע מחוסר המודעות שלי, אבל זה לא חד משמעי ולא כולם מוכנים לאמץ את הגישה הזו. תנסה קצת אפורים.. מה דעתך? יום נפלא לך
|סביון
|סביון

~דויד~

New member
יום נפלא גם לך יקירה

האגודה למלחמה בסרטן - אמורה לעזור לחולי סרטן, אבל מה שהם עושים זה, שהם מטפלים בסימפטומים של המחלה (או מיעצים בקשר לכך) ולא בשורש המחלה. אז במה בעצם הם נלחמים ? אם הם אמורים לתת מידע, אז עליהם לתת מידע גם בקשר לשורש המחלה, וכל מחלה מקורה במודעות, וישנם מחקרים המוכיחים זאת. עצם זה שהם עוזרים לחולים, לא סותר את מה שכתבתי על האגודה. לא טענתי שאני לא אוהב את האגודה, אלא הצגתי רק נקודה אחת שאני לא אוהב.

כאשר מדובר במודעות..

יש מודעות ויש מודעות. אם מדובר על חשיפה לשמש או יכולת לאיבחון מוקדם אלו הם תחומי הפעולה שלהם. אני חושבת כמוך שמודעות עמוקה יותר יכולה להביא לריפוי יעיל יותר ולאורך זמן, אבל..בוא נגיד שמישהו שאובחן כחולה סרטן מתקשר לאגודה לקבל מידע על המחלה שלו ועל האפשרויות לטיפולים ושם הוא מקבל את התשובה שסרטן נגרם כתוצאה מחוסר מודעות הרי שהוא גם עלול להגיע לרופא האונקולוג שלו ולומר לו שהוא לא צריך טיפולים כי הוא יירפא את הסרטן שלו לבד. ואז אנחנו כבר לא מדברים על מודעות אלא מודעות אבל. אני מסכימה איתך שסרטן זה סימפטום אבל סימפטום קטלני ולעיתים צריך לטפל קודם כל בסימפטום ואח"כ בבעיה. לא כל אחד שחולה שבסרטן מוכן להתמודד עם התפיסה שהוא היוצר של המחלה שלו, זו אחריות מאד גדולה לקחת ולפעמים הרבה יותר נוח לקבל את זה כ"גזירה משמיים", כל אחד ודרך ההתמודדות שלו. רוב האנשים הכותבים בפורום הזה למשל כן מוכנים להיות פתוחים לקבל את הרעיון שסרטן זו מחלה שאנו עושים לעצמנו ולכן גם יכולים מאד לעזור לריפוי שלה. אבל רוב האנשים שאני נתקלתי בהם בזמן שקיבלתי טיפולים היו מהסוג של "לקבל וללכת" - ואפילו לא לדעת איזה סוג סרטן יש להם ואיזה טיפולים הם מקבלים. כל אחד והדרך בה הוא בוחר ללכת. אתה כנראה אדם חזק אם החלטת לבחור בדרך האחריות העצמית, אך התחושה שלי שאתה עדיין לא לגמרי בטוח בה ועדיין ניכרים בך חששות וספקות ודברים שאתה אומר פה הם כדי לחלוק איתנו את דעתך אבל אולי גם כדי לחזק מקום שעדיין לא כל כך שלם אצלך. בהצלחה בדרכך יום טוב ובריא לכולנו ציפור

~דויד~

New member
אני פניתי לאגודה בדרישה להביא

מחקרים חשובים לתודעת הציבור. הם לא היו מוכנים לשמוע את דעתי, וזהו, מבחינתי סבבה, אמרתי את דברי. ואת יודעת מה, אני חוזר בי, אני אוהב את האגודה.

יחפנית

New member
ציפור יקרה ביותר

האם האגודה למלחמה בסרטן היא דוגמא נפלאה של תמיכה בחולים ?????? מה דעתך ? מעולם לא קיבלתי או ביקשתי עזרה מהאגודה הספציפית הזו , או מכל אגודה דומה בעולם . אולם ............ הדעה שלי או הביקורת שיש לי על אגודות כאלו היא בצורת הפירסומים שלהם . ראי את המילה ...... מלחמה . ראי את המילה קרבנות הסרטן ...... המילים הללו מאפשרות לאותם אגודות למצוא תורמים . למען המטרה הנעלה של להציל את קרבנות מחלת הסרטן . ולצערי מילים אלו בדיוק זורעות את הפחדים ו......מקבעות את צורת ההסתכלות על המחלה . בימינו ..... כשהמודעות עולה לכיוון לקיחת אחריות . ומי כמוך יודעת שבשניה שלקחת אחריות ........ אז ההתמודדות קלה יותר . אז בימינו הייתי מצפה שאותם אגודות המקרבנות את מטרתם העילאית , ימצאו לעצמם נוסחים אחרים להתרים את הכסף שבהם נראה מבחוץ כאילו זה המטרה העיקרית של פעילותם . נראה לי שהביקורות שניתנות על האגודה ...... חלקם קבילות . ואם ראשי האגודה ישכילו לשמוע ולא לנסות להגן על עבודתם , אז אולי נוכל להגיע לימים שבהם האגודה בכוח הפוליטי שרכשה כשקירבנה אותנו .... אולי תישתפר ותתחיל להראות את הנוכחות בבתי החולים . אני למשל כהצעת יעול הייתי ממליצה לאגודה למצוא אמנים ובמחיר מזערי יחסית הם יוכלו לצבוע והביא אור לאותם חדרים מהוהים בהם אנשים מטופלים . השינויים האמיתיים לתמוך במתמודדי סרטן ..... בבאמת אינם עולים כמו אותם כספים המוזרמים למחקרים ולמכשירים ....... בשני המקרים המחקרים נתונית לבירוקרטיה המפוקפקת . והמכשירים נרכשים מחברות בעלות מונופול המתעשרות . והטיפול בסרטן הגלובלי לא השתנה בשנים האחרונות , אנו עדיין מדברים על כימו והקרנות כטיפול לסרטן . וכך יוצא שאותה אגודה למעשה מתרימה על גב הקרבנות . למען אותו מערך של משרד הבריאות ....... ולא ישירות למתמודדים . תעזבי מי צודק ומי לא צודק . בואי נעשה רשימה ובה נפרט כמתמודדים ...... היכן בחיי היומיום כמתמודדים נשמח למצוא את השינויים הקטנים והכה זולים יחסית לפעילות האגודה כיום . שבהם נוכל ליצור שינויים משמעותיים לאותו מתמודד ביום יום . קל לשבת בישיבה במשרד מרווח ולשוחח על האסטרטגיה הכלכלית לשנים הקרובות ......אך מה עם אותו מתמודד שהיום מקבל כימו ? האגודה והכספים מימנו את חדר הישיבה של האחראי ..... באיזה חדר יושבים המטפלים , האחיות , הרופאים , המתמודדים ..... אנו . אז הנה הצעה אחת ....... לצבוע את המסדרונות וחדרי הטיפולים בצבעים נפלאים ....... זה יקל על היחסים בין המטופלים והמטפלים . מעל למכשירי הסי טי ...... הייתי רוצה למצוא ציור או תמונה שתאפשר לי לזרום בה בזמן שאני אמורה לשכב על המכשיר ללא נשימה ולבהות ב.... מה שכיום תיקרה חשופה . הייתי רוצה בכל חדר טיפולים טייפ ... פשוט . עם מוסיקה שקטה . ועם מספר קלטות מתאימות , המאפשרת אפשרות של מדיטציה , או סתם מוסיקת חלילים . ולאפשר למטופלים להביא גם את שלהם מהבית . מוסיקה נעימה מנעימה את זמנך במסעדת יוקרה ומענגת את שהייתך שם ...... באוירת מסעדת יוקרה (שזה רק תפאורה להזכיר לך ) הייתי מעוניינת לקבל את הכימו שלי , תודה .....בבקשה . הייתי שמה בכל בית חולים אחד בתורנות שיעבור במחלקות ובחדרים עמוסי זרים שיבקש תרומה , זר למחלקות האונקולוגיות , ובכל חדר אגרטל עם פרחים . בחדרי הרופאים ובעיקר ליד הכימו ........... תגידי בימינו לא מצאו חומרי ניקויי מענגים בריחם מ- ליזול ????? איך אם את מגיעה הביתה ויש ריח כזה את מיד תיפתחי את כל החלונות ...... ואנשים על כימו ....... הם רגישים חבלז לטעם וריח .... ועל זה לדעתי שווה להתווכח ....... הייתי רוצה שכשהמטופלים ממתינים לכימו , בהמתנה ארוכה לתשובת ספירת הדם , שיהיה להם חדר קטן ..... ושם...שטיחים מקיר לקיר , כורסאות ספות , והרבה כריות על הריצפה , חדר חם ומזמין כמו רחם ..... ובפינה ווקמנים , בהם הם יכולים להכנס לאוזניות ולמבחר מוסיקה או מדיטציה שבא להם . ואם קיים עוד חדר , אז בו לשים מדריכים .... שכל הזמן יעבירו שם , הדמייה ..... מדיטציה , התרגעות ...... ועוד כהנה וכהנה ..... ציפורית ....... שנים האגודות האלו מתרימות ......... מתמודדי סרטן בתחלס במחלקות ..... לא בדיוק רואים זאת או חשים בכך ...... וזה כה פשוט ליצור את ההבדל הזה ..... שבין המתמודד שכיום יוצא לאחר כימו מבית החולים מעוצבן מוטרד . וכועס מדברים קטנטנים ....... כי את הרי יודעת שאנו לא מבקשים הרבה ..... בתי החולים אינם חדרים להכלת מכשירים וציוד רפואי ..... הם מכילים אנשים ........ אז אם את מקורבת לאותה אגודה ....... אנא שילחי העתק מהודעה זו למעורבים בעיניין ........ אני רק מקווה שגם אם ימצאו שאמת בדבריי , וזה אכן פשוט , גם אז זה נתון לחודשים ושנים של וועדות אישורים ועוד דברים ..... ועל מה אנו כבר מדברים ??????? כולה ..........
באילו צבעים היית רוצה שהמחלקה שבה את הולכת לבדיקה תהה צבועה ???????. חיבוק חומד , תרגישי טוב ....... אולי תאמצי לך אייקון ????. חיבוק אדיר ...... אני

יחפנית שלי :)

לא יכולתי להסכים איתך יותר. למזלי החדר בו אני קיבלתי טיפולים היה חדר עם מערכת קטנה והמון דיסקים, אך אלו נתרמו ע"י משפחה של אחד החולים לשעבר. החדר היה סיוט, ובשלב מסויים גם אטמו לנו את החלונות בגלל שיפוצים. את צודקת לחלוטין, וכן - אלו הדברים הקטנים שעושים את ההבדל. ואני בהחלט חושבת שזה שווה בדיקה. אבל את יודעת מה.. אם אנחנו כל כך מודעים לזה ויודעים כמה זה עושה את המצב ליותר נסבל כשהסביבה נעימה, אז למה שלא אנחנו ניצור את השינוי. אני חושבת שדווקא אנחנו, כי אנחנו באים מהמקום הזה, יכולים אפילו לגשת למחלקה ולשבת עם המטופלים, להחזיק להם את היד, לעודד אותם, לעזור להם מהניסיון שלנו.. כמו שאנחנו עושים פה. מה דעתך יחפניתי?? שיהיה לך יום מקסים

יחפנית

New member
יקירתי ......

בשביל מה כל הזמן מתרימים ? אם יביאו תקציב אני מוכנה לנדב את עצמי ..... אך גם לא לעבוד וגם לממן מעצמי את הצבע ..........כשהם מתגאים כה בהשיגי האגודה ........ אז אם נושא השיחה היה על האגודה , אז אולי נפנה אליהם גם ? אני פה עושה ככל יכולתי בכיף שלי . אך אם ימצא תקציב יש לי עוד רעיונות למכבור ........ אז באהבה לך יקירה ....

אני אשמח!!!

להשתולל עם
ועם פלטת צבעים באיזו מחלקה אונקולוגית ולהותיר אחריי
והמון
והמון
. אכן שווה בדיקה. מי מצטרף אלינו???

יחפנית

New member
אוכל מתובל .......ממממ

תפנה את השאלה לשגרירות ההודית , כמה אנשים שם חולים בסרטן כתוצאה ממאכלים מתובלים ........ אישית אני יודעת שלאחר הכימו ...... טעמי השתנה , ואוכל חריף ואלכוהול אינם חביבים יותר לטעמי ......

היי ערן

תודה על האזהרה לגבי הוירוס באתר של האגודה. זה באמת לא תקין. עד כמה שידוע לי אוכל חריף או מתובל לא גורם לסרטן. אתה יכול להתקשר לטלמידע כדי לקבל עוד פרטים 03-5717888 יום טוב

יחפנית

New member
ציפוריתי איך המרגש ? את כאן עכשו

?????. אז אולי ניפגשש בצט ? חדר לא לבד

היי יחפנית :)))

כאן עכשיו אך לא לאורך זמן. עדיין חולה ולא מסוגלת לשבת הרבה ליד המחשב. מקווה שבסופשבוע ארגיש יותר טוב. :)) שיהיה לך יום נפלא, יום של שמש ופרחים
ציפור

יחפנית

New member
ציפציפ לילית שלי ........

ממממממ חולה ....... מה יש לך ? מה כואב איך את מרגישה ? מותק אני מלאה כרימון בתיאוריות ............. כי ........חחחח .... קל לומר קשה לעשות .........חחחחח אז כל עוד אני יושבת לי על הגדר ..... אני יכולה לומר לך מכאן .... שכשחולים כשהגוף מאותת במיני מכאובים ..... אז הרעיון הוא לא ללכת כנגדו , אלא ללכת איתו ודרכו . כנסי פנימה וחבקי עצמך בפנים וחופשי......... דברי עם עצמך ועם הגוף .... אצלי זה משהו בנוסחי ....... " היי חומד , מה קרה ? ..... מה את רוצה לומר לי בכאב הזה ? .... מה העמסתי עלייך יותר מדי ? ..... איך ירגיש לך הכי טוב ?(ואז אני מחפשת תנוחה נעימה לגוף ) ........" וכאלה ....... ואז כמובן ...... צחוק יפה לבריאות ...... אז אמצי לך אייקון ....ובחרי לך צבע . כשהגוף חלש , לי זה סימן שאני צריכה להכנס לתוכו ולהתחיל להקשיב .... אז זו התיאוריה ..... מה תעשי ???? הכי טוב ....... זה מה שאת מרגישה ..... תעקבי אחר הלב .
אז ציפורית ..... מה נראה לך למה נוצרה כרגע תחושה לא נעימה ? .... אז תחשבי אם בא לך ...... הלוא יש לך זמן כרגע את במיטה .....שמעתי שעוד קר בחוץ אז תיתכרבלי לך כהלכה ...... ושתשובי בזמנך אילנו ....... להמציא לנו עוד משחק ........ ולהפליאנו בצחוקך המתגלגל ...... שלך באהבה אני

קראת את מחשבותיי

הרגשתי רע, וכל מה שהצעת - עשיתי. למרות שזה הגיע מאיזו מתעטשת באוטובוס. אמנם עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב, אבל כל הגוף כאב והצטמרר, וחום ושיעול, אז במקום להמשיך לרוץ כמו שאני בד"כ עושה, לקחתי לי את הזמן, ישנתי המון, צרכתי המון דקסמול והמון סבלנות וידעתי שאת החופש הזה הייתי צריכה כדי לחשוב קצת. כי אני עומדת עכשיו במקום שהחיים שלי צריכים שינוי רציני מהרבה בחינות וזה דבר שברור לי הרבה זמן אבל עד עכשיו היה קל מאד לעשות כלום. אז אני אעשה!!! בינתיים, אני לוקחת לי עוד יום חופש מהעבודה כדי להפגש עם חברה טובה שמגיעה מחר. אני מקשיבה ללב יחפנית, הוא לא טועה, הוא מכוון אותי למקומות הכי נכונים ואני יודעת שהוא צודק וכדאי לי לעשות מה שהוא מציע לי, מה שאני מציעה לי. לגבי הצחוק - אני לא יכולה להפסיק לצחוק, אבל קשה לי ככה עם הריאות החנוקות שלי. שכבתי לי במיטה ביום ראשון, הרגשתי כמו סמרטוט רצפה, וחשבתי לי, שלפחות בכימו ידעתי מתי האיכס נגמר... :) אני מאמצת לי אייקון!!!! של צחוק ובריאות ואהבה!!! (וגם פרת משה רבינו סתם כי היא חיה חמודה כזו שמדגדגת ביד כשמחזיקים אותה)
לילה טוב ציפור

למעלה