אזהרה כלשהי

punktx

New member
אזהרה כלשהי

כבר כמעט חודש שאני משתוקקת לטעום את השלגון/ קרחון/ משהו החדש שיצא- חמשושים מרשמלו.עד שמצאתי את זה, פתחתי את האריזה ואכלתי אחד מהחמשושים הקטנים. וזה היה כל כך טעים. אבל ! אחרי הראשון הסתכלתי על האריזה לראות את המרכיבים, והשלגון הכיל ג´לטין דגים.. חבל. רק מודיעה. סהר

ד י י ז י

New member
מהההה???

ברצינות? ני אוכלת מרשמלו בכמויות ואני צמחונית!!! תודה רבה רבה שאמרתם לי!

punktx

New member
אבל לא בכולם ג´לטין דגים...

לפחות הייתה להם ההגינות לרשום איזה סוג ג´לטין זה. ועוד משהו- גם במנטוס יש ג´לטין.

vegi force 1980

New member
בכל ממתק

עם תכונות של טופי. כמו מנטוס או מרשמלו א דברים כאלה יש ג´לטין!!! גם במסטיקים נראה לי יש בד"כ ג´לטין......

ד י י ז י

New member
נבהלתי ובדקתי..

במסטיק אורביט אין.. לפחות בשני הירוקים אני יודרת שאין.. השאר לא יודעת.. תודה לאל!!

דורון ק

New member
E-441 לא ממש נשמע כמו ג´לטין

אבל מותר לחברות לרשום מבלי לציין שזה ג´לטין.

vegi force 1980

New member
דייזי מותק

אורביט שייכים לפרוקטר אנד גמבל..... אז תחשבי טוב לפניי שאת קונה עוד חפיסה..... ווריגליז זאת חברת בת של פרוקטר אנד גמבל.... אם כבר מסטיק בסיגנון אז מאסט של עלית......

ד י י ז י

New member
מהההההההה???

החברה הזאת משתלטת על העולם!! כל המוצרים שאני אוהבת הם שלהם!!! טוב , תודה על המידע.. אני אצתרך למצוא מסטיק אחר..

monkilita

New member
ועלית זה תאגיד רציני שגם רצוי

להחרים... אז מה יהיה הסוף????? יש את החברת מסטיקים החדשה airwave זה גם רע?

vegi force 1980

New member
איירוואב נראה לי שייך לווראגליז

והם שייכים לפרוקטר אנד גמבל... למה להחרים את עלית? אגם גם 40 % ממניות אוסם (ביסלי,במבה) שייכים לפרוקטר אנד גמבל........

adipo

New member
תראו,

מעגל התאגידים הזה הוא זוועתי והוא לא נגמר ותמיד תמצאו קשר כלשהו לאחד מהחארות הגדולים... אי אפשר להחרים את כל העולם ולכן אני אוכל "מאסט". כל אחד צריך לבחור לעצמו את מי הוא רוצה ומסוגל להחרים! יום טוב וחג שמייח עדי

monkilita

New member
אוסם הם של נסטלה

הם רכשו 40% מהמניות (לא מצאתי קישור) של אסם. גם טבעול הם של אסם ומכאן של נסטלה. זה באמת לא נגמר. עלית שולטת בכל שוק הממתקים בארץ - כמעט כל חברות השוקולד האחרות הן גם עלית בשם אחר (מגדים, ורד הגליל) ועלית גם משווקת בחו"ל, אז היא חלק מתאגיד אמריקאי. ומצד שני יש את נסטלה, אז עדיף בכלל להפסיק את כל צריכת הממתקים האלה (גם ככה בתור צמחונים טבעונים אנחנו יותר רגישים לאוכל בריאותי..לא?)

שמשוני

New member
שאלה לVEGI FORCE

שלום לך, רציתי לשאול מהיכן אתה שואב את כל הידיעות על חברות שעושות ניסויים בבע"ח או שקשורים לחברות כאלו בתודה מראש

אנשים..! בלבלתם אותי..:-|

אוקיי, אני צמחונית המוון זמן ..אה.. ורק אתמול מישהו אמר לי משהו על הג´טלין וזה ממש ממש מגעיל אותי.. אני מכורה למסטיקים .. ממש מכורה.. איכככככככככככס טוב.. בקיצר בילבלתם אותי.. באיזה מהמסטיקים(מאסט, אורביט, ווינטרפרש ואלו שאני לא מכירה) משתמשים בג´טלין מעצמות דגים או בקר ובאיזה בג´לטין צמחי (אם יש דבר כזה) או בלי בכלל.. אה..וגם - אתה בטוח שזה E414? ואם לא אז איך אני יודעת שיש ג´טלין במוצר..(או.. אמרתי מוצר.. אני נשמעת חשובה..) אה.. ואם יש עוד חומרים כאלה שהסיכוי שלא ידעתי על קיומם גדול.. יהיה נחמד אם תגידו לי.. והערה אחרונה לסוף- מאסט זה מסטיק מגעיל ונגמר לו הטעם מהר.. תודה רבה רבה מראש:) וחופש (שלמי שלא יודע ימשך לעד) נעים!!!!!

למעלה