אזהרה לגבי תכנון לקוי של רכבת קלה המסכן חיי אדם!!!

playtrip

New member
אזהרה לגבי תכנון לקוי של רכבת קלה המסכן חיי אדם!!!

רבותי, נאלץ אני להזהיר אתכם שברחוב ז'בוטינסקי בפתח תקווה ישנו קטע אשר רחוב כצנלסון ברל חוצה אותו ובו עבור עבודות רכבת קלה נחסם מעבר חציה להולכי רגל והקטע אשר נחסם אינו מאפשר שימוש ואינו כולל דרך לחצות את הכביש ואף נמחק על מנת שלא תתאפשר חציה אך ישנם אנשים אשר בעל כרחם עקב נכות ברגליהם או חולשה גופנית עקב זקנה או מצב של יגיעה נפשית, נאלצים להגיע למצב בו הם חוצים את אותו המעבר בו היו מורגלים בני אדם לחצות לצרכי מחיה יום יומית בעל כרחם תוך סכנה מיידית הנשקפת לחייהם. עבודות הכביש לבנית הרכבת הקלה מתעכבות זמן ארוך מן הדרוש, הוא מיותר וראיתי בעיני ממש ויוכח לכם אם תבדקו באותו קטע כביש כי האיזור מסוכן למעבר אך מאלץ את העוברים בו לסכן את חייהם! עבודת הרכבת הקלה אינה מטרד כי אם אסון המסכן מיידית חיי אדם!!!

shlang

New member
אז אתה אומר שלטובת מספר קטן של אנשים

נוותר על הרכבת הקלה?
קצת סבלנות ותוך חודשיים לערך המצב יחזור לקדמותו

playtrip

New member
אתה טועה ומטעה!

תזהר, מדובר בסכנת נפשות מיידית שלא קשורה להצהרותי בקשר לדת.
בדוק בעצמך, אם אינך רוצה לסכן חיי אדם ולחשוף את עצמך ואותי להיזק, קח אחריות.
&nbsp
אני מצר על כך שהוצאתי את מיטב שנותי על חקירה דתית ולא על חיי שעה.
ואם תשתמש בהצהרות דתיות שלי שאני מודה בהן באופן מוחלט, כדי להמשיך להצדיק את המחדל כי כופר דת ופילוסוף כדוגמת שריד, שולמית אלוני ודומיהם וכי אין לשמוע לי, אני לא קשור אליהם ואינני מן השמאל או הימין הפוליטי. אינני יכול לקחת את האחריות על הנזק שיגרם. אבל אתם, בדקו עובדות בשטח! נזק אכן נגרם להולכי רגל ואף עשוי להביא לתאונות!!! לא אני בניתי במו ידי את המבנה הזה שמסכן חיי אדם. אל תתנגד, אל תאשים, זה לא בית משפט אלמותי ברקיע עליון, מצא פתרון שלא יסכן מיידית חיי אדם!!! אנא ממך ומכל מי שקורא!!! זה לא זמן למלחמות או מאבק, מתים שם גם ערבים וגם תאילנדים וגם אנשים ישראלים, דתיים ולא דתיים!!! פתור את ההיזק עם שאר תושבי המדינה! זו סכנה!!!

playtrip

New member
האמונה הדתית שלי אינה קשורה לפיקוח נפש וחיי שעה.

הדברים הכתובים בספרי הדת הם לעיתים מענה לפרופוגנדה שנעשתה בשלטונות מסויימים כלפי אנשים שונים ובהם גם יהודים ועשוי לגרום לאדם להאמין בדבר שהוא הרסני או נראה הרסני. בין השאר כדי להסתיר מחדלים שונים שנועדו להפטר מאוכלוסיה שאין הדספוט או השלטון הפשיסטי חפץ בה, והמאמין הוא כלי בידהם, של שרים ומדינאים חסרי אחריות כפי שהוא כלי בידי אידאליסטים אשר ינסו בכל כוחם ללמוד את דרכי השלטון והמתנגדים לו או התומכים בו.

אם האמונה שלי היא הרסנית בעיניך, בדוק בעצמך עובדות בשטח ואם אתה פוחד לההרג באיזור שציינתי, ז'בוטינסקי החוצה את כצנלסון, שלח לשם מומחים שיבדקו... באם תבוא ותראה, תווכח שאכן אנשים חוצים את הכביש ומסכנים את חייהם.

למעלה