אזהרה ליהודים - אנטישמיות לפנינו !

אזהרה ליהודים - אנטישמיות לפנינו !

אני פונה לכל באי הפורום היהודים לרדת מעץ הפולמוס ולהחזיק יחד ידיים ולהתאחד סביב זכותו של העם היהודי לבית יהודי בארץ ישראל. במיוחד אני פונה לאחיי ואחיותיי המחזיקים בדעות הנחשבות שמאלניות להתעשת ולהשלים עם המציאות כהוויתה: אכן תחילת המאה ה-21 ואנחנו עודנו עם נרדף! , זה הזמן לשרוד ולהילחם ולתקוף את האויב כמיטב שכלינו ועוצמתינו. ובמלחמה כמו במלחמה ! אין מקום לחוס על האויב , אויב בהגדרה מעוניין בקיומו במקום קיומך. לכן.., מספיק עם ההתחשבות הגורפת ברגשותיו של העם הפלשתיני !!! עם שרוצה זכויות יש לו גם חובות !!! וחובתם הראשונה היא לסלק את המנהיג המטורף והמושחת שלהם שמרעיב אותם למוות, לוקח מהם פרוטקשן ומנצל את תום כוונותיהם,מנהיג עלוב נפש - חרפה למין האנושי! הפלשתינים ילמדו בדרך הקשה את ה"עבודה" שלהם כעם וכלאום (?) אנחנו כעם יהודי לא נעשה בשבילם את העבודה !!! אך כעם רודף שלום נושיט יד לעם שמעוניין לעזור קודם כל לעצמו! זה מה נקרא "אין קיצורי דרך"

"אחיי השמאלנים" , האמנם?

חמודי כדי שתתעדכן: יותר ויותר סמולנים לא רואים את עצמם כיהודים. הסמולנים ברובם לועגים ובועטים בכל מה שמריח ריח יהודי, הם יעשו הכל כדי לרצות את הפריץ הערבי-אירופאי. יש לכבד את רצונם ולהתייחס אליהם כאל גויים דוברי עברית.

Roobie

New member
בגיניסט, אבקשך למחוק הודעה זו

בתור יהודי גאה, אני לא מוכן שיסיתו נגדי בצורה כזו מעולם לא הסתתי ככה נגד ציבור הימנים, ואתה בעצמך אמרת שתתנגד לכל גילוי הסתה נגד ציבור שלם

Roobie

New member
אמרת

שאני שונא את כל מה שקשור למושג יהודי אמרת שאני אעשה את הכל כדי לרצות את הפריץ האירופי-ערבי תגיד, יש לך מושג מי אני בכלל? אני מתנגד לשימוש בתעמולה שמאלנית מחוץ לישראל, כי אני יודע שזה ישמש למטרות שונות מאלה שאני מקווה להן. אז מדוע אתה בא וטוען שאני אעשה הכל כדי לרצות את הפריץ ההוא? אני גם שונא את ערפאת, אם תהית בקשר לכך. גוי דובר עברית? אני חלק מהעם היהודי לא פחות ממך. כבר רשמתי כאן מספר כינויים שרציתי להדביק לך, לבסוף מחקתי אותם לפני השליחה. אני מעדיף לא לרדת לרמה שלך.

bermad

New member
איזה שטויות .

אני מניח שעדיין לא התבגרת לפי תגובתך כאן . אגב , הרבה שמאלנים ( ככה כותבים ולא כפי שאתה כתבת ) נלחמים בזה הרגע בגדה לצד לוחמים ימניים . לכן הבל הבלים דבריך ובאמת שאינם ראויים לתגובה . אתה בדבריך במקום לאחד , מפלג . במקום לזרוע אהבה , זורע שנאה . תתבייש לך !!

למעלה