אזהרה: "לי-קל" ארועים

יפעת22

New member
אזהרה: "לי-קל" ארועים ../images/Emo31.gif

שלום לכולן, "לי-קל ארועים והפקות" זו חברה שמתקשרים אליה והיא מספקת מספרי טלפונים של כל הספקים אליהם נזקקים בארגון חתונה בהתאם לתקציב האישי. הם מבטיחים שהדבר לא כרוך בתשלום לא מהזוג ולא מהספקים. נשמע נוח? ...ובכן - כל החברות והספקים אליהם פנינו טענו שבגלל שהגענו דרך "לי-קל" אנחנו מחויבים בתוספת של 5% וזה היה מאד מרגיז. הזהרו!!

אני מסכים אתך... אבל כועס...../images/Emo46.gif

לידיעתך ולכל שוכני הפורום חברות הפקה למיניהם אני רואה אותם כמתווכים פראקסלנס!! וככאלה הם מתפרנסים מתיווך ולכן מישהו צריך לשלם את התיווך ובעולם החתונות המישהו הזה זה הזוגות הצעירים שאו נאלצים לשלם כתוספת ידועה מראש או שפשוט לא מורידים להם במחיר בצורה שווה לאחד שלא הגיע דרך משרד הפקות ואני אומר די לשחיתות תפסיקו לשנורר כסף מיותר מחלומות של זוגות זה ממש מרתיח אותי ואני חושב שזו חוצפה שמשרדי הפקות שפועלים בצורה הזו נבנים על הכישרון והעבודה של מישהו אחר תקליטן או גן אירועים או צלם תחשבו שאפשר לקבל מהגן הנחה נוספת של 3$ למנה לדוגמא 3$ שהגן צריך להפריש למשרד ההפקות ואתם משלמים אותו. נכון אפשר להגיד שזו העבודה שלהם, ואני מסכים, אבל אני אומר שמי שפונה אליהם ומקבל מהם שירות שלא יחשוב שזה בחינם. שום דבר לא בחינם בנושא חתונות בארץ שלנו ואני ממש מבין ורואה את זה כל יום. השמרו לכם ועל כספכם הוציאו אותו רק על מה שנחוץ לכם..... בהצלחה אייל....

Sharon_1

New member
אבל ככה הם מפרסמים את עצמם,

אם הם היו אומרים מלכתחילה שהם גובים % או סכום מסויים, אני בטוחה שלא היו תלונות, אבל לשקר ככה לאנשים, זה ממש לא יפה ולא אתי.

מה שאייל שכח לציין וזה דבר מאוד

חשוב שבשוק החתונות יש כל כך הרבה אנשי מקצוע המשוועים לעבודות שאפילו רשימות המומלצים באולמות וגני אירועים אינם חפים חהשרלטנות שאופיינית כל כך לענף החתונות. אני ראיתי ושמעתי במו עיני ואזני צלמים ואנשי מקצוע אחרים המעבירים סכומי כסף בגין עסקאות שנעשו עם זוגות. ישבתי לא פעם עם בעלי מקצוע כשהתקשרו אליהם או עם זוגות כשנערכו "בירורים" בקשר לסגירת העסקה. כך שתדעו כשאתם הולכים לגן או אולם ומציצים ברשימת המומלצים על כל שקל שאתם משלמים לתקליטן, צלם, מעצבת החופות וכד´ בעלי מקצוע אלה מעבירים אחוז מסויים למקום.

לא שכחתי...

פשוט זה משהו שהשתמע מדברי. ובחרתי לא להתמקד גם בזה אלא במה שהועלה ודרך אגב אין סוף לשרלטנות המגעילה הזו ויש לצערי עוד הרבה דוגמאות. ואני הפעם מסכים אם אתי (הפעם הראשונה...
) ונגעל מכל הקומבינות המיותרות הללו.ולשמחתי אני בין המעטים שלא נותנים ידם בצלחת הקומבינות ואני בטוח שכמוני יש עוד רבים וטובים ולכן הצעתי לכולם להיזהר מקומבינות כי בד"כ וכמעט תמיד זה יבוא ע"ח הכיס של הזוג, ולכן כדאי תמיד לנסות להגיע לנותן שירות בכוחות עצמכם או חברים שלכם או דרך פירסום מיקצועי, ולא דרך הקומבינות. מקווה שתצליחו אייל....

erouim1

New member
הכל על הקומבינה-מאחד שמבין

שלום חברים.ענף האירועים הפך משוכלל מאוד ב 5 השנים האחרונות והוא ´סובל´ מהצע מטורף כמעט של ספקים בכל התחומים. הרוויה הזאת הולידה מוטציות השייכות לכל שוק משוכלל בו יש כסף-הרבה כסף. ענף היועצים (חב´ כ´לי-קל´) פשט את הרגל מזה שנתיים והוא משרת בעיקר נותני שירותים נחותים ומתחילים בלבד המשלמים סכומים נכבדים כעמלות שיווק לחברה המפנה. נותני השירותים הבינוניים ומעלה משווקים בעיקר דרך רשימות המומלצים אשר אלו אינןנטולות קומבינה. ברוב רשימות הממולצים נדרש כל בעל ´שורה´ לשלם סכומים גדולים מאוד (300$-700$) לשורת פרסום מבלי משים תמיד לאיכות נותן השירות.ישנם אף מקומות כ´חצר נצר´ בקיבוץ נצר סירני הגובים ´דמי כניסה´ מהספקים השונים בגין כל אירוע שהם עושים במקום ובהילטון ת"א נדרש כל ספק לשלם 500$ לפחות בגין כל אירוע במקום (משירותי הבר ועד לתקליטן והפרחנים). ישנה גם רשימה ´מכובדת´ של ספקים בענף אשר סיגלה לעצמה מוסר תשלומים ´מתחת´ לשולחן בגין הפניית אירועים. כמובן שכל התשלומים הללו גורמים בהכרח להעלאת סך העיסקה עם נותן שירות כזה או אחר אך אלו תנאי המשחק בשוק משוכלל-משוכלל מדי !?!

למעלה