אזהרה לכל מי שרוצה לקנות אייפוד..

שפופי

New member
אזהרה לכל מי שרוצה לקנות אייפוד..

יש לי אייפוד 20 גיג'ה פוטו ותאמינו לי אני מצטער על אותו יום שקניתי אותו יש לו מלא באגים וכל פעם יש בעיה חדשה תאמינו לי עדיף לקנות כל נגן אחר רק לא את האייפוד הוא ייעשה לכם מלא בעיות אני מתעלל בפוד שלי כוס אמק למה לעזאזל קניתי אותו למה???????????????...... אני אומר לכם תלמדו מטעיות של אחרים..

weird dust

New member
ידוע שהוא קצת רגיש ../images/Emo7.gif

"Oh mother tell your children Not to do what I have done" Animals - House Of The Rising Sun מה הבעיה איתו? איך התחילו הבעיות? אחרי כמה זמן?

TheRealDeal

New member
זה מה שקורה כשלא יודעים מה עושים

ובכל מקרה עושים... !! קודם כל צריך לקחת זמן לקרוא את החוברת, אפילו אם אתה ישראלי שיודע הכל.. לעשות מה שרשום בחוברת, לנתק כמו שצריך, ולעבוד איתו כמו שצריך!! ולא להתעלל בו! זה יקרה לך עם כל נגן, כי ככה זה. כי להכפיש את שמה של חברה טובה לא ייתן כלום, עכשיו, תעשה מה שרשום בחוברת במקרה של תקלות, ואם זה פותר אז תחבר אותו למחשב לפי ההוראות שכתובות בחוברת! אם זה לא עוזר,תשלח לאחריות ותקווה שיתקנו.. כי לפי מה שהבנתי זה נובע משימוש לא נכון, ולא מגיע לך לקבל אחריות על מוצר שהתקלקל בגלל שימוש לא תקין.

Jagged chaos

New member
תמיד אתה יכול להביא לי אותו ../images/Emo9.gif

עם או בלי באגים... תאמין לי אני יאהב אותו

stardust19

New member
אם אתה רוצהאני יכול לקנות ממך אותו

ב 50 שח -לא כולל הנריק וכל האססוריז מסביב. זה משתלם לך לא?

matke

New member
אוקי קודם כל

אתה מוכן להסביר מה הבעיה.? לי יש איפוד 20 ג'יגה פוטו ועוד לא היתה לי איתו בעיה אחת. (קראת את החוברת הוראות)?

שפופי

New member
אני מבין במחשבים וגם באייפוד אני לא

איש מערות.. וגם לי לא הייתה שום בעיה איתו לפני שהתקנתי את העברית.. כי מאז שהתתקנתי את העברית הוא פשוט מסרב לאפשר לי להעביר אליו שירים שכתובים באנגלית אבל זה מראה שיש לי אותם בספרייה באייטונס אבל הם לא מופיעים באייפוד.. יש לי בספרייה 3422 שירים ובאייפוד יש לי 3349 שירים.. וכל פעם שאני מחבר את הפוד לאייטונס אז הוא מעביר לי מחדש את השירים שבעברית ולא מעביר את השירים שבספרייה שאין אותם באייפוד..!!! אה וחוץ מזה הקטע הזה של הליכלוך על האפל נפלט לי בטעות כי התעצבנתי.. סליחה אפל שלי אוהב אותך.. וד"א ידע עזרו לי לפתור את הבעיה שהייתה לי באייבוק החדש שלי :p

למעלה