אזהרה למאבטחים

אזהרה למאבטחים

ברצוני רק להזהיר את מחפשי העבודה בתחום מחברה שקוראת לעצמה ט.מ.קופי בע"מ או היחידה לאבטחת טיולים, או האקדמיה לרפואת חרום, או כל מיני שמות אחרים. הם לא משלמים משכורות, הם מספקים תעוודת עזרה ראשונה ללא רשיון, הם עוברים על החוק במלא דרכים שונות, ובקיצור הם לא האנשים לעבוד אצלהם. הם היו ממוקמים בראשון והיום ממוקמים באלנבי תל אביב. גם לאבא וגם לבן יש תיק פלילי על אלימות ותקיפה. להזהר מהם.

יש ויש...

יש המון הוכחות. א. אני בדיוק סיימתי איתם (בשלב ההוצאה לפועל) תביעה משפטית על הלנת שכר... עדיין מחכה למשכורת של נובמבר 2003. שני חברים נוספים לעבודה תובעים אותם על משכורות של 3 חודשים ברגע זה. ב. ישנה חקירה של ביטוח לאומי כנגדו, הוא טען שהוא עבודה מועדפת וזייף אישורים כדי לתת מענק לחיילים משוחררים והיום הביטוח לאומי לוקח מהם את הכסף בחזרה... ג. הוא נתן תעודות עזרה ראשונה למרות שהרשיון שלו לא היה בתוקף בשנתיים האחרונות (רק לפני כחודש הוא חידש אותו אחרי שמשרד הפנים גילה שאין לו רשיון וסרב לתת לו להדריך מדריכי ירי בחידוש הרשיון מדריך שלהם). ד. תיק פלילי זה משהו שלא בעיה לבדוק... אבל ידוע לי שלאבא ולבן יש תיק על תקיפה של מישהו שפרץ אליהם והם פירקו אותו במכות (שניהם מתאגרפים) וגם שהם הרביצו להורה של אחד המאבטחים שבא לבקש את הכסף שהם חייבים לבנו. עוד משהו?

במקרהההההה אבלל במקרה

אני עוד בחברה הזאת תאמין לי אני נהנה שם מכל רגע הם אנשים ישרים הגונים ומביאים את המשכורת בדיוק באותו יום. תאמין לי אתה חרטטן לא קטן סליחה שאני כותב את זה גם עדכנתי את הטראים של החברה בנושא. שיהיה לך חיים טובים..

joshh

New member
סליחה שניה מר רועי גבאי...

ראשית, מאין לך לדעת שהם בסדר עם כולם ? אתה זה שבודק את הדוחות הכספיים שלהם ? שאתה מפציר שהם כ"כ ישירים ? שנית, עצם האיום שאתה מעדכן את החברה מראה שיש לך אינטרס מאוד גדול להגן אליהם... למה ? תן לנו לבדוק את זה.... joshua

שמע אני גם שמעתי שהוא חרא לא קטן

מראה תמונות שלו בעירום לקטינות ועוד כמה דברים שאני לא אגיב עליהם פה- אבל שמעתי את זה עלו לי הנרבים- מאיפה הבושה שיש לו להראות תמונות כאלו בעירום גם התמונות שההצעות המגונות שהוא אמר- אוי לבושה שנותנים לבנאדם כזה לאבטח. תאמין לי אצלנו בט.מ קופי- היחידה לאבטחה- כמו משפחה שם אחד בשביל השני ותאמין לי שובה פעם אני מדגיש את זה אף פעם לא היה לי בעיה כספית איתם או כל דבר שכזה.

אגב תת רמה

לא חושב שכדאי ללמוד עברית לפני שתאבטח ילדים בבתי ספר בישראל? ולפני שתאשים אנשים בתת רמה? ציטוטים נבחרים יחד עם פרשנות שלי: "גם התמונות שההצעות" - משפט לא מובן. "אוי לבושה" - או שהתכוונת ל : "אוי למי" או שהתכוונת ל: "בושה למי". אבל "אוי לבושה" זה לא ביטוי בעברית. "שובה פעם" - שובה מה?!?! "אף פעם לא היה לי בעיה" - אני מניח שהכוונה היא לאף פעם לא "הייתה" לי בעיה... נ.ב. התמונות שלי מפורסמות באינטרנט במקום שכל אחד יכול לגשת אליהן יחד עם תמונות של ישראלים רבים אחרים. אין ביכולתי לשלוט על מי מגיע לתמונות הללו ומי לא. (ואגב.. אם מורה בישראל יכולה להתמודד על הגשת ערוץ הפלייבוי מי אני שיסתיר את התמונות שלי...)

joshh

New member
רועי...

שמע, לצערי הרבה חושבים כך, אתה מוכן לשלוח לי 5 עותקים של תלושי משכורת שלך כדי שנוכל לבדוק ? במידה ואתה לא מהנהלה, אני יכול להגיד לך כמה הם חייבים שלך. במידה ואני טועה, ואני אגיד כאן בפומבי. מה דעתך ? אם זה אכן נכון מה שאתה אומר, אז לא תהיה לך בעיה. joshua

נראה לי שאתה צודק...

או שהחבר שלנו כאן נמצא עמוק בתוך החברה או מקושר אליהם בצורה כלשהי... או שהוא סתם תמים... אבל נראה לי מאוד לא לעניין שאדם שטוען שהוא מתנדב במשטרה משתייך לחברה שמורכבת מאנשים עם תיק פלילי, חברה שעוברת על החוק מידי יום ביומו, חברה שיש נגדה חקירות בביטוח לאומי, במשרד הבריאות ומשרד הפנים, חברה שלא משלמת משכורות, חברה שמנפיקה תעודות לא תקניות וללא רשיון, שמפקירה את בטחון הילדים שלנו בידיים של אנשים לא מיומנים (קורס של 44 שעות עזרה ראשונה בפחות מ8 שעות הדרכה, הדרכות ירי על ידי מדריכים חובבים, מרמים במבחני הירי ועוד ועוד) ועוד נוסף להיותו חבר בחברה כזאת הוא מגן עליה... האם המשטרה מושחתת גם היא? או שזה רק הבחור כאן שמייצג אותם? אגב השבוע גיליתי על בחור נוסף שתובע אותם בבית דין לעבודה. הם חייבים לו בין 10000-15000 שח בגין עבודה כמציל בחוף הים בראשון בקייץ של 2003.

חומר נוסף למחשבה

תריצו חיפוש באינטרנט על שמות החברה השונים... תחפשו בקו לעובד... תראו כמה חומר קיים שם על החברה הזאת. דוגמא אחת מתוך קו לעובד: מעסיקים שמחלקת האכיפה בתמ"ת מצאה ליקויים במילוי הוראות חוקי המגן: --- עמוד מס' 1 מתוך 1 --- חברת ט.מ. קופי אבטחה בע"מ - 26.10.04 וזאת רק דוגמא אחת.

חכה לסוף נראה...

ותבדוק בביטוח לאומי... על התעודת מגיש עזרה ראשונה שלך מי חתום? יש מספר מדריך או רק שם? ותבדוק בבית דין לעבודה כמה תביעות יש נגדם..

אנשים טיפשים

זה לא מחוץ לחוק? אם אתה אכן מתנדב במשטרה אז תבדוק את כל מה שאמרתי עכשיו ותראה שאני צודק... תריץ מספרי תעודות זהות במחשב המשטרתי (אם תצליח להדליק אותו..) ותראה מה מופיע...

joshh

New member
צר לי.......

עדיין לא שכנעת אותי, חוץ מלהבין שיש לך גאוות יחידה עדיין לא שכנעת אותי. מניסיון שלי ותאמין לי שיש, אני לא מכיר חברה אחת שלא דופקת את עובדיה (כשמדובר בחברות אבטחה). הייתה פעם חברה אחד ויחידה שהייתה בסדר אבל היא נסגרה. בכל מקרה , החברה הזאת תבדק. אמי"ל היא לא ביטוח לאומי ולא היסתדרות. ואמי"ל כן דואגת למאבטחים. joshua

וגם מלקקת להם?

טוב ראיתי תרמה של האנשים פה ממש לא שיכנעתם אותי להישאר בפורום הזה

zer11

New member
מישהו יודע איפה הם יושבים היום ??

אם יש למישהו מושג איפה החברה יושבת אני אודה לו מאוד

כן.ברחוב אלנבי בתל אביב

אני לא זוכר כרגע את הכתובת המדויקת. צור איתי קשר בפרטי אני יתן לך. הם יושבים באיזה כוך קטן כזה... מתחבאים... אין שום שלט שאומר שזה שם... אתה צריך לעבור שתי דלתות לא מסומנות בשביל להגיע אליהם... מי שלא יודע איפה זה ושהם שם לא ימצא אותם בחיים גם אם הוא יהיה בתוך הבניין שלהם.

למעלה