אזהרה למתלהבי הסיירות

jedi knight

New member
אזהרה למתלהבי הסיירות

לכל אלה שעברו גיבושים לכל מיני סיירות למשל פלסרים למיניהם קומנדו ימי שלדג וכו... אז קודם כל כל הכבוד אבל תיזהרו ואל תתלהבו כי 85% ממתחילי מסלולי הסיירות חוזרים לטירונות חי``ר רגילה אז לפני שאתם מתלהבים תדעו שהגיבוש זה רק ההתחלה שבהתחלות !!

crazy tal

New member
תגיד לי אתה ילד מוגבל?

אתה באמת נשמע ילד מוגבל... אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם תעשה לכולם טובה. אם מדברים על קומנדו ימי 19 אנשים סיימו את הגיבוש, ואם 85% מהם יעופו בטירונות זה אומר ש.. יישארו בערך 3 אנשים במחזור... וכל מחזור מסיימים לפחות 15 אז זה אומר שאתה ילד שקרן. אותו דבר בערך בסיירת מטכ``ל ושלדג, שעוד עומדים בפני גיבוש. מתחילים כ25 איש ומסיימים כ10-15... והאנשים שעפים לא עפים בטירונות, הם עפים במסלול... הטירונות זה בית זונות לעומת הגיבושים שעוברים ביחידות האלה. ואם אתה מתכנן אתר על הקומנדו הימי כדאי שתבין קצת בנושא

ZC18

New member
קשקשן

עושים הכל על מנת שלא תיפול ונושרים תלוי איפה בין 5% -20% בטייס הרב יותר

jedi knight

New member
בגדול זה ככה

ורצוי שתשאל לפני שאתה עונה יש סיירות שנושרים פחות ויש שיותר

phoenix666

New member
נפל במסלול סיירות

אז ככה... קודם כל יש אחוז נפל גדול בסיירות, לדוגמא במטכ``ל מסיימים משהו כמו 9 אנשים בשנה... אז הגיבוש הוא כלום...

phoenix666

New member
נפל במסלול סיירות

אז ככה... קודם כל יש אחוז נפל גדול בסיירות, לדוגמא במטכ``ל מסיימים משהו כמו 9 אנשים בשנה וזה אחרי שמתחילים 27 בערך... אז הגיבוש הוא כלום...

liorle1

New member
בוא נדייק

ברוב הסיירות הנפל עומד על כ-50% רובו על בעיות בריאות. בשייטת ספציפית יש נפל גדול במיוחד ולכן גם מתחילים מסלול 80-100 ולא 25 כמו צוות רגיל. בממוצא מנסיוני מצוות של כ-25 יסיימו כ-12-14.

crazy tal

New member
עוד משהו..

אתה מוכן להסביר לי איך יתחילו מסלול 80-100 אנשים אם רק 19 סיימו את הגיבוש?

amir18

New member
הוא לקח את המידע הזה...

מהאתר של specialoperations.com מה שעכשיו זה isayeret.com שם היה רשום... אבל כל מה שאמרתם זה בולשיט. אף אחד מכם לא היה בסיירות הנ``ל וכנראה גם לא תהיו, אז דיי להתפלסף.. מי שיגיע יתמודד עם זה.

liorle1

New member
יש גם את כל אלא מהגיבוש של גדנ``ע.

ככה בכל אופן היה פעם. אני זוכר שבטירונות באדם כל סיירת היתה מחלקה אחת ורק שייטת היו 2-3 מחלקות. אבל שמעתי שבזמן האחרון העלו את הרף בגיבוש שייטת אז אולי זה השתנה. לסיכום, חוץ ממחזורים חריגים לא שמעתי על אחוז נפל גבוה בהרבה מ-50%.

crazy tal

New member
אמיר

באמת לא הייתי בסיירות האלה עדיין... אני קצת צעיר אבל אם ירצה השם שנה הבאה אני אהיה. אשמח לא לעדכן אותכם.

למעלה