אזהרה לציבור- ארגון של נוכלים!!!

itayabr

New member
אזהרה לציבור- ארגון של נוכלים!!!

הייתי רוצה להזהיר את הציבור מפני ארגון של נוכלים בת"א שנקרא "מרכז מידע ובינוי". הם מנסים (ומצליחים כנראה), להוציא כספים מהציבור, מאנשים תמימים בכל מיני תירוצים. הם מבטיחים ללקוחותיהם, שתמורת כמה אלפי שקלים הם יספקו להם מידע על לקוחות אפשריים עתידיים, ובכך אלה יגדילו את מאגר הלקוחות, וכך גם יחזירו קודם את ההשקעה הזו ואז ירוויחו המון, לפי התמונה הורודה שמצטיירת בפניהם. אנא- אל תעשו איתם עסקים! הכל סיפורים שקריים! אני נפלתי בפח הזה חזק מאד. זה היה לפני כשנתיים וכיום אין עם מי לדבר שם. בטלפון במשרד עונה הודעה "נשמח לענות לשיחתכם בין הימים א-ה" וכו´, ואז הטלפון מתנתק, וכך כל הזמן ובעיקר בימים א-ה בשעות העבודה. במחלקה המשפטית כל הזמן מבטיחים ונשבעים ש"נחזור אלייך מייד", וכבר הבנתי שזה לעולם לא יקרה. אני את כספי הפסדתי ולא אשקוט עד שיעלו על הארגון המרושע הזה. ביקשו ממני לשלוח המון פקסים ומכתבים, והכל בשביל הסחבת ובתכלס לא קורה עם זה כלום ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל תגובות מאנשים שנפלו למלכודת הזאת כמוני, כדי לארגן תביעה קולקטיבית. הצעות- מה אפשר לעשות- תתקבלנה גם הן בברכה. כועס וממורמר, בתודה,איתי.

למעלה