אזהרה: משאפי אסטמה יכולים לגרוםמוות

יודה1984

New member
אזהרה: משאפי אסטמה יכולים לגרוםמוות

לקוחות קופ"ח מכבי בעיקר משתמשים בסימבוקרט לכן חשוב להפיץ ולהתייעץ עם הרופא! הודאה חשובה! (חדשות וואלה) http://news.walla.co.il/?w=/3850/811770/

orend123

New member
מה לא יכול לגרום למוות?

לפחות זה משפר בטווח המיידי...

אז זהו שלא.

מדובר במשאפים לטיפול מונע בטווח הארוך ולא משאפים לטיפול בהתקפים. במחקרים אחרונים שנערכו במשאפים אלו נמצא כי אם נלקחים במהלך התקף הם עלולים להחמיר את ההתקף ואם נלקחים כטיפול מונע לעיתים התוצאה היא התקפים יותר חזקים ולעיתים תכופות יותר. לא מדובר על משאפים כגון ונטולין אלא מסוג סימיוקורט וחבריו שגם ככה לא בסל התרופות.

בדיוק היום ראיתי סימיוקורט

אצל שכני היקר והאהוב... שאני אזהיר אותו או אתן לו למות מאושר?
חן מה שלומך?

18 G

New member
חחח זאת ענבל

אני מבקשת המשפט עם התלתלים שייך לי!

nikonit

New member
נדמה לי, או שיש כאן איזה אאוטינג?

חן, נדמה לי שהיא לא כתבה איך קוראים לה, אלא הסתפקה ברמזים. יכול להיות שיש לזה סיבה? לתשומת לי בך בעתיד. וגם של ליאור (G18), שהשלימה את המלאכה.

18 G

New member
מהכרות עמוקה....

אין לזה סיבה... לא תמיד מכירים את כל הכינויים שאנשים בוחרים לעצמם.. אם היא הייתה רוצה להיות חסויה, היא הייתה מוצאת כינוי קצת פחות שקוף.. ליאור

חחחח

ליאורי לא אגנוב לך את המשפט...!!! חן חיבוק בחזרה... לא רואים אותך יותר .... ומייק קורא לי עוללה, אז הלכתי עם זה

ענבללללל!!

מה המצב?! איפה את? לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה איתך? חחח.. סתם.. מה המצב בובה?! מה עם לשמור על קשר קצת? דברי איתי.. אוהב מאד, תומר-רחובות. חן יא מעפנה, את לא מזהה את בעלת התלתלים ההמוניים?! אני מתפלא עליך...חחח... סתם אוהב גם אותך! שבוע טוב.

תומריקוווווווו

יוווו איזה געגועים.... פיווו אני לא שומרת על קשר? מה עם זה שיש לו את האייסי שלי כבר חצי שנה ולא טורח להוסיף אותי לרשימה שלו?? איך אני מתגעגעת
ראיתי את ים בחבירה לפני חודש בערך, שמעתי שאתם מדריכים יחדיו... call me babe

אני אחזור אליכם בינואר

בשביל השתלמויות הבכירים וכמובן אחרי הקורס סלקטורים שמתחיל בשעה טובה יום ראשון... ותומר... תזהר...

האא ענבל ממצב?

לגבי התלתלים יש עוד אחת מהתחנה שלנו שקוראת מה הולך בפורום ולא כותבת חשבתי שזאת היא שכותבת- אבל לא חשוב ברוכה הבאה

amitp

New member
טוב, מצאתי מה הקפיץ את זה שוב

הפעם הם רוצים להכניס את האזהרה (בת השנתיים) לעלון לצרכן. דרך אגב, הבעיה עם התרופות היא לא בתדירות ההתקפים (הן אכן מורידות את תדירות ההתקפים), אלא שלעתים הן עלולות לגרום לכך שהתקף ספציפי יהיה חמור יותר.

למעלה