אזהרה קליפ זה עלול להיות קשה לצפיה !!!

אזהרה קליפ זה עלול להיות קשה לצפיה !!!

חברים יקרים בעקבות תרגומיי על פושעי מלחמה שנשפטו בקרקוב - אושוויץ (1947) ולומברג - ברגן בלזן (1945) ובעקבות בקשתו של אחד הגולשים אני מביא את קליפ ביצוע גזר דינו של הפושע הנאצי אמון גוט ליחצו כאן לצפיה בכבוד רב סבא אריה

תודה סבא אריה, שידעו שהם קיבלו גזר דין מוות

על מעשיהם הנפשעים - הנאצים ועוזריהם ימ"ש, בלי חנינה, בלי הקלה, בלי התחשבות.

מדריך1

New member
כמה הערות

1. תלית נאצים אף פעם לא קשה לצפיה 2. צריך לשים לב כי החלק הראשון של הקליפ הוא מהסרט-רשימת שינדלר. ורק החלק השני זה אמון גט האמיתי. 3. כדאי לשים לב שבגלל גובהו הרב של הרוצח, הפולנים לא חישבו נכון את גובה הנפילה, עם הפתח הגדום ורק בנסיון שלישי הצליחו לתלות את הארכי-רוצח הזה.

מדריך 1 נכון מאוד אני .......

נכון מאוד כול מה שאתה כתב פשוט רציתי שתשימו לב להבדל יש לי הכבוד לשבת עם השחקן עזרה דגן אשר תפקד בסרט "רשימת שינדלר " אנו נפגשים פעם בשבועה במסגרת "תאטרון עדות"(גוגל) לספר כדי לחיות -קבוצה של ניצולים עם בני נעור בני 13 במשך שנה הם סופגים סיפורנו כאשר על הבמה הם ישחקו אותנו . בכבוד רב סבא אריה

מוטיא

New member
לסבא אריה היקר ולכולם, שלום

לדעתי החלק השני של הסירטון, למרות היותו אותנטי (אכן מדובר בהוצאה אמיתית להורג) לא נוגע לאמון גאת מפלשוב. הגבר הינו בהיר יותר, תווי פניו שונות משל אמון, אותם למדתי לזהות. לא שזה משנה - איזה רוצח בא בדיוק על עונשו. מקווה רק שהפולנים - הלא כל כך אינטילגנטים, כפי שמוצג בסירטון - לא תלו בטעות ...אחד מחבריהם.... מוטי

מוטיה שלום רב

אני יכול לומר שיוטוב לא תכנס לפלונטר כשאר הם תוענים שזה REAL , שמתי לב שרוב התמונת שלהם שצולמו בכלא הם נראים קצת מבוגרים כי הם היו שתי רגליהם בגאנום . סבא אריה

מדריך1

New member
השוואת תמונות

הקפאתי את התמונה שבסרט ,לפני ההוצאה להורג, העליתי תמונות של אמון גט המצויות בידי, כאסיר אצל הפולנים, 3 תמונות שונות. כנראה מוטייא צודק, אלה לא אותם אנשים. כך שההוצאה להורג היא של מישהוא,אמנם גבוה מאד, אך כנראה לא אמון גט. מקוה שהיה זה איזה שהוא נאצי. לגבי יו טיוב, צריך לזכור שכל מי שרוצה מעלה כל סרטון שהוא רוצה וכותב עליו מה שהוא רוצה. כך שזה לא חייב להיות נכון ואמיתי. תודה למוטייא על ההערה.

לצערי אינני יכול לומר ש......................

אני פיברקתי משהוא . מה שמצאתי זה מה שאני מפרסם .בכול זאת גם אני לא פאטולוג באו נסתפק בזה למען האמת יש הרבה קליפים של הוצאת לאורג מי USA , IRAN' IRAQUE שיהיה לכם כול טוב סבא אריה

בקשה עוד תמונה של ANOM GOETH

חברים אינני בא לסנגר על משהו רק להביא תמונות שיכול לאמת הסירטון רואים את גוט שיוצא מבית משפט הגבוה , בפולין . סבא אריה

מוטיא

New member
סבא אריה. סליחה. ממש לא היתה כוונה לבקר אותך

שלום לך איש יקר. ההפניה שלך ליו טיוב - היתה מצויינת וכולנו המשכנו להפיק ממנה הרבה מידע חשוב. בכלל לדעתי, המידע שאתה מוסיף לפורום - מכניס בו חיים ותובנות רבות. ועל כך תודה רבה לך. אנא המשך, עד 120..... ההערה היתה לגבי אמינות הדמויות בסירטון, עובדה שאינה תלויה בך בכלל !! אלא, כפי שצויין כאן - כל אדם יכול להכניס סירטון ולתת לו איזה כותרת ש"מתחשק לו". וממש סליחה, אם הובנתי לא נכון. בברכה. מוטי

עב

New member
עד כמה שהבנתי

אחרי הכותרת הראשית "מותו של אמון גות" יש כותרת משנה: בדיה ואמת. אין לי מושג מה הסרטון רוצה להגיד. בכל אופן, הסיוטים שנשארו לאמא שלי מה"שהות" הקצרה שלה במחנה פלשוב הם לכל החיים

עב שלום לך

החלק הראשון הוא לקוח מהסרט "רשימת שינדלר" הוא נשפט בעיר קרקוב שבפולין ושם בכלא קרקוב בוצע גזר דינו סבא אריה

מוטי שלום לך

לא היה שום ספק בליבי וכוונתך היה ברורה לגמרי אפילו הייתי אומר לגיטימי . לא נפגעתי אפשר לומר בגלל ההתרגשות אני מאחל לך כול טוב קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

למעלה