אזהרה

inbal50

New member
אזהרה../images/Emo59.gif

תראו,זה טוב יפה ונחמד מאוד שיש פורום פעיל,מפרסמים הודעות,כזה רק של אריאל והכל,אבל כדאי שתקלטו משהו-לפחות אל תעבדו אחד על השני!!!! אפשר מדיי פעם לעבוד על אנשים בצחוק כזה שעוד אפשר להבין,אבל לא לענות כשמישהו רודף אחריכם-זו ממש חוצפה!!! אתם ממש לא יודעים על מה אני מדברת,נכון? התחלתי לדבר לפני זמן מה עם אחד,התחלנו בפורום,אחר כך עברנו למסרים. בזמן האחרון אני שולחת לו הודעות והוא לא עונה לי.בדרך כלל הוא מחזיר לי הודעה עוד באותו היום,או מקסימום 24 שעות לאחר מכן.שלחתי לו כ"כ הרבה הודעות בזמן האחרון,והוא לא כתב לי אפילו מילה אחת קטנה. אני לא מבקשת שעכשיו יעזרו לי או ירחמו עליי,אבל תבינו:אם התחלתם לדבר עם אחד, וקבעתם להיפגש-אל תיברחו בדקה ה-90.לפעמים זה עוזר,אבל לא לכולם. במיוחד לא עם אתם איתי.אל תנסו אפילו.זה כ"כ פוגע ומעצבן,ואני מבטיחה לכם שמי שעשה לי את זה ( ואתה יודע שזה אתה)-לא ינצל מזה כ"כ בקלות!!! אני מבטיחה שאתה עוד תצטער,אתה וכל האחרים שעושים דברים נבזיים שכאלו!!!

SAtAnic Soul

New member
ילדה נטושה וממורמרת,

אל תגידי לנו מה לעשות. נפגעת? חבל מאוד, אבל אל תתחילי להוציא את הכעס והתסכול שלך בפומבי, זה לא מוסיף לך.

inbal888

New member
אל תתערבי

אני נפגעתי.אני פשוט רוצה שאחרים לא יעשו ולא יתנו שדבר כזה יקרה להם. ודרך אגב-אני לא נטושה,יש לי אחלה משפחה ועוד אחת גדולה,ואני ממש לא ממורמרת. ואם זה לא מוסיף-זה על בטוח לא מוריד....

SAtAnic Soul

New member
אני בן. זכר. גבר. נער.

בעל איבר מין גברי. שוגל נקבות. משתין בעמידה. מפריש זרע. מובן?! זה דבר ראשון, עכשיו דבר שני גם אם נפגעת, דברי ספציפית אל האדם שפגע בך ואל תצרחי על כל חברי הפורום אנחנו ממש לא צריכים ת´קריזות שלך.

למעלה