אזהרה- internet explorer 7 beta

אזהרה- internet explorer 7 beta../images/Emo31.gif

הי, לא יודע אם דנתם פה על העדכון לאקספלורר, אבל אני הרגע ניסיתי וחייב להעלות את רשמיי (תלונותיי) העדכון אמנם משנה את הוויזואליות של האקספלורר, כפתורים מעוצבים בסגנון יותר מודרני, יותר אופציות, יש גם איזה פילטר malicious removal שמגיע יחד ועוד כמה קשקושים עיצוביים, אבל שום דבר שנופלים מהכסא. קראתי ביקורות של אנשים שאמרו שזו העתקה של דפדפן firefox, אני לא משתמש בו, כך שלא יכול להעיד. מה שכן אנשים כתבו שזה איטי ביותר אבל באותה נשימה ציינו שהחלונות שלהם לא מקוריים וזו כנראה הסיבה. ובכן, לי יש windows מקורי והבעיה נצפתה גם אצלי. בימי האינטרנט האנלוגי בדפים לא נפתחו כ"כ לאט. פשוט לא ייאמן. פשוט אסור להתקין את הדבר הזה, בושה וחרפה שמשחררים דבר כזה לציבור. מעבר לזה, העדכון גם השתלט על הדפדפן הנוסף שלי (אוונט) והתקין בו לינקים שונים וגם האוונט נדבק באיטיות של האקספלורר.. כשהבנתי עם מי יש לי עסק, הלכתי כמובן להחזיר את המחשב למצב הקודם דרך נקודת שחזור שהכנתי אבל מה? להפתעתי הגישה נחסמה. כל התפריטים במסך העזרה עבדו, חוץ מהשחזור. לא חוצפה? הצלחתי להגיע לשחזור רק דרך חיפוש במערכת ואז נפתרתי מהקללה הזו. בקיצור, אל תתפתו לעדכן את העדכון לאקספלורר.
בכל זאת, אני רוצה לסיים בנימה אופטימית בכל שהיום סוף-סוף יצאה גרסה חדשה של דפדפן אוונט עם אפשרות קידוד בעברית!!! זה שווה פתיחת אשכול משל עצמו אבל בכל זאת, הנה אני מעדכן כאן. בשבילי avant נשארו מספר 1. יום טוב

Ligeiro

New member
אתה וודיא יודע זאת

אבל אוונט מבוסס אקספלורר. אני לא רואה סיבה שמישהו ישווה את אקספלורר לפיירפוקס, מכיוון שאין שום מקום להשוואה. פיירפוקס הוא דפדפן זריז, נוח ואיכותי, בעוד אקספלורר הוא איטי (לעיתים בצורה מפחידה) ומסורבל. כבר שמעתי רעות על אקספלורר 7, ואני מאמין בכל ליבי שבצדק, אבל תודה על העדכון בכל אופן. אגב, למה הכוונה של קידוד עברי באוונט? מאז ומעולם הייתה אפשרת של קידוד עברי.

orenbeta

New member
Fire Fox

יצאו עכשיו עם גרסת ביתא בכלל לא רעה בשם BON ECHO

בוזו

New member
אני מניח שאתה מתכוון שפיירפוקס 1.5

יותר טוב מ"Bon Echo". אבל למה להיות קטנוני

point2i

New member
מנצל"ש פיירפוקס

את השועל התקנתי די מזמן , בימים אלו החלטתי לבחון אותו לעומק , גיליתי שאני לא יכול כאן בפורומים להוסיף לתוכן ההודעות אייקונים \ סמיילים . כלום לא קורה ואני לא מקבל שום הודעה בעניין - פשוט כך , למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר להתגבר על זה ? תודה לעונים :)

Ambious

New member
לצערי אין דרך, אתר תפוז לא מותאם באופן

מלא לפיירפוקס וחלק מהדברים לא עובדים.

בוזו

New member
אולי אפשר לעשות משהו עם

greasemonkey. מישהו מרים את הכפפה?

UvalS

New member
זו בטא.. באמת אין שום מקום להשוואה

עם פיירפוקס
וגם, אם אני לא טועה, הזהירו שההתקנה יכולה ליצור נזקים, אבל לא לתפוס אותי במילה. בכל אופן.. צריך לחכות "לדבר האמיתי", שאותו כן יהיה טעם להשוות לפיירפוקס.

בטח שיש מקום להשוואה, והרבה...

אני משתמש בהמון גרסאות ביטא, ורק מוצרי ביטא של MS עובדים כמו קקה. מה יש בכלל להשוות, אני לא מבין מה יש ב - IE שאין ב - FF
או בכל דפדפן אחר כמו Opera או Safari שלא רואים אותו ממטר

Ambious

New member
תודה על העדכון

אבל אל תשכח שאיטיות וכבדות הן תופעות צפויות ומוכרות כמעט בכל תוכנת בטא, מאחר ואת שיפורי הביצועים וניצול המשאבים מכניסים בדרך כלל לקראת הסוף. נחכה ונראה, אולי זה יהיה יותר טוב ממה שזה עכשיו - אבל עלי להסכים שכרגע התוכנה פשוט רעה. גם מבחינת תאימות, המון אתרים לא עובדים עליה כמו שצריך.

בוזו

New member
MSIE7b לא "השתלט" לך על אוונט

אוונט הוא בסך הכל תחפושת ל-MSIE, לא יותר. משתמש במנוע של IE שיש לך על המחשב (שזה אומר גם שיש בו את כל החורי אבטחה שמתגלים מידי יום, באגים מגרסאות עתיקות בנות 5 שנים וכו'). לכן החלפת מנוע של MSIE = החלפת מנוע של אוונט, זה הכל.

למעלה