אזהרה! מצורף קובץ..
פ פרפרי אהבה New member 3/8/07 #3 אני בד"כ מנתקת כשמקבלת הודעות במענה קולי כאלה, ולצערי קיבלתי הרבה כי הטלפון בבית הוא למעשה טלפון של משרד, כי אמא שלי מנהלת משרד בבית.
אני בד"כ מנתקת כשמקבלת הודעות במענה קולי כאלה, ולצערי קיבלתי הרבה כי הטלפון בבית הוא למעשה טלפון של משרד, כי אמא שלי מנהלת משרד בבית.
Y y e t i New member 3/8/07 #4 הודעה די ישנה . עד כמה היא רלבנטית להיום אי אפשר לדעת , עד כמה שניתן להבין מהחותמת של המשטרה ההודעה הזו התקבלה כבר ב 2005 מרחב שרון זאת תחנת משטרת כפר סבא ,אם זה ממש חשוב לך תתקשר אליהם ותברר , 09-7473330 .
הודעה די ישנה . עד כמה היא רלבנטית להיום אי אפשר לדעת , עד כמה שניתן להבין מהחותמת של המשטרה ההודעה הזו התקבלה כבר ב 2005 מרחב שרון זאת תחנת משטרת כפר סבא ,אם זה ממש חשוב לך תתקשר אליהם ותברר , 09-7473330 .
F Fire Of Heaven New member 3/8/07 #7 די לטימטום ממתי לחיצה על מקש מסויים ללא צירוף של כוכבית ו/או סולמית יכול לגרום למישהו להשתלט על הטלפון
די לטימטום ממתי לחיצה על מקש מסויים ללא צירוף של כוכבית ו/או סולמית יכול לגרום למישהו להשתלט על הטלפון
Y y e t i New member 3/8/07 #9 היה סיפור כזה אם אני זוכר נכון זה שודר בכלבוטק לפני שנה -שנתיים בערך , הנוכלים הצליחו לסחוט מאות אלפי שקלים מאנשים . זה די ישן , הם נתפסו .
היה סיפור כזה אם אני זוכר נכון זה שודר בכלבוטק לפני שנה -שנתיים בערך , הנוכלים הצליחו לסחוט מאות אלפי שקלים מאנשים . זה די ישן , הם נתפסו .
ל ל י א ת 1 1 New member 4/8/07 #11 ../images/Emo12.gif בדיוק אתמול עשו לי סקר כזה, חבל שלא אמרת קודם.