אזהרה

רמי אב

New member
אזהרה

אני לא ממליץ לכם להתקשר אל חברת הערוץ של הידברות,
אני אספר לכם מקרה אמיתי שקרה לי,
אני התקשרתי לשם והייתה שם מישהי שטענה שאני מפריע לה, כאשר מה שאני רציתי זה להתקשר שוב ולשאול עוד שאלות בקשר להלכה.
היא אמרה לי משפט של כעס של "זה שוב פעם אתה?", רמז שבפעם הפעם שאני מתקשר לשם, היא עלולה להעליל עליי במשטרה ולא בצדק שאני מטריד אותה במקום העבודה שלה,וזה לא נראה לי נעים להיות בתא המעצר.
אני לא יודע האם כל מי שעובד בחברת הערוץ הזה הוא באמת דתי או שהוא מחפש לעשות רע לאנשים.
אז אני ממליץ שמי שלא רוצה להסתבך עם המשטרה, שלא יתקשר לשם.
אין בפרסום זה לשון הרע שלא לצורך תועלת, אלא קיום מצווה של לפני עיוור לא תשים מכשול.

asaf2000

New member
אזהרה - הוצאת שם רע

רמי אב

New member
אסף, אני מציע לך לקרוא את ספר הלכות לשון הרע,

ולראות באיזה מקרים מותר לפרסם לשון הרע.

רמי אב

New member
נעשה עסקה

שנינו נלך לבית הדין הרבני, האם הוא יפסוק שאני צודק אתה תשלם מה שיקבע הבית דין הרבני, טוב?

קליטו

New member
אירגון הידברות

עושה גדולות ונצורות !
אז היה לך סיפור עם פקידה שאמרה לך משהו,
עדיף שתתלונן עליה למנהל של הידברות.

רמי אב

New member
איך אני יכול להגיע למנהל שלהם?

תודה רבה על הנסיון לעזור אבל, אני פוחד שבטעות אני שוב פעם אגיע אליה, ושבשבילה זה יחשב להטרדה,ואני אמצא את עצמי בתא המעצר של משטרת ישראל.
אני לא מעוניין להגיע למצב כזה, אבל כיום שגם הטרדה מילולית זאת עברה פלילית, שמשטרת ישראל אחראית עליה, אני בהחלט מודאג ששוב פעם אני אגיע אליה.
אני לא שונא את ארגון הידברות, אבל זה נראה לי מסוכן המצב שאני עברתי וגם אנשים אחרים עלולים להיות באותו מצב עם אותה פקידה,שאני לא זוכר מה השם שלה.

רמי אב

New member
אני מבין אותך אבל

אני לא באתי לפה כדי לפגוע.
אני אשמח שגם האחרים לא ירגישו פגועים כמוני במצב הזה.

אופירA

New member
מנהל
על מה מסתמכת הקונספירציה שלך, שבפעם הבאה

היא תתלונן נגדך במשטרה על הטרדה?

היא אמרה לך דבר כזה???

רמי אב

New member
כי יש אנשים שמעדיפים ללכת רק לפי הצדק שלהם

ושבשבילם זאת סיבה טובה למהר להתלונן על מה שנראה חשש להטרדה, במשטרה.
ומי שעונה לי בצורה מעליבה של "זה שוב פעם אתה", זה לא מראה על קשר טוב וזה רמז לחשש להטרדה, בפעם הבאה שאני אדבר איתו.
במשטרה רשמו לי שמותר להם לעצור גם מי שלא אשם והוא רק חשוד, ומספיק להתלונן על חשד במשטרה נגד מישהו שבשביל זה מבחינת המשטרה הוא עלול להיות חשוד, ולפי הבנתי בחדר החקירות של המשטרה, התנאים מאוד לא נעימים, ומי שלא יודע איך לענות נכון בחקירה עלול למצוא את עצמו בתא המעצר, באם המשטרה חושדת שהחשוד יפגע במהלך החקירה,. ולא נראה לי שאפילו יום אחד אני אשרוד בתא המעצר,
אז דבר כזה מאוד מדאיג אותי.וזה גם צריך להדאיג את האנשים אחרים שרוצים לבקש עזרה מהארגון הזה דרך הטלפון שלהם, באם הם גם יגיעו אל אותה אחת.

אופירA

New member
מנהל
אתה ממציא המצאות דמיוניות - כאשר היא לא אמרה מילה על תלונה

ואז אתה מזהיר אותנו מפני ארגון, שלפי חשיבתך הפרטית לחלוטין, אולי אחת הטלפניות שלו תממש את ההמצאות הדמיוניות שלך?

אז לידיעתך, המצאות הזויות שמבוססות על פחדים לא הגיוניים לא מטרידות אף אחד שרוצה לבקש עזרה מהארגון.
וגם אותך הן לא צריכות להדאיג. אבל אם כן, אז אין לך מה להזהיר את שאר האנשים, שזה כלל לא מדאיג אותם.
כי זו הוצאת שם רע מיותרת לחלוטין.

רמי אב

New member
תגובה

החוק לא מחייב את מי שרוצה להתלונן נגד אדם מסויים, להודיע לאדם המסויים שהוא רוצה להתלונן נגדו, אז יש כאלה שלא מודיעים למי שעושה להם רע, שהם רוצים להתלונן נגדו,כי הם מאמינים שמי שעושה להם רע הוא יודע שהוא עושה להם רע.
אז עדיף להיות זהיר אם מקבלים תגובה מעליבה.
אני מוכן אם צריך ללכת לבית הדין הרבני כדי להוכיח שאני לא משקר בזה.

למעלה