אזהרה!!
עיריית רמת גן כנראה הגיעו למסקנה שהם לא מספיק חלאות במה מדובר? בהיותי בעלת דו"ג (כפי שאתם כבר יודעים) שנוסעת גם ברכבות (מה לעשות - עבודה) פעמים רבות אני חונה דווקא בצד של הבורסה ולא בארלוזורוב. נכון, אני חונה על מדרכה, אבל הגודל של המדרכה הוא משהו כמו 6-7 מטרים, מה שבטוח הטוסטוס לא מפריע להולכי רגל או משהו בסגנון. אתמול אני חוזרת מיום עבודה (בשעה 23:00 - אם אתם מתעקשים לדעת
) ואני קולטת דו"ח עיריה. כאילו מה , הם באמת סטומים?! לא מספיק להם כל הכסף שהם מקבלים בצורת ארנונה ממתחם הבורסה?! צריך להיטפל גם אלינו?! מילא הייתי עם רכב. אבל טוסטוס 50 סמ"ק לי הם הצליחו להעלות את העצבים. רק בשביל הידע בכללי, הלכתי הביתה הבאתי מצלמה, צילמתי ת'טוסטוס מכל זוית אפשרית. לא שאני בונה על זה שיבטלו לי את הדו"ח (100 ש"ח ארורים) אבל לו בשביל הסיפוק לומר להם בפנים שהם חלאות ושהלוואי שהכסף הזה יהיה להם בשביל תרופות. תיזהרו !!! ובנימה אופטימית - יום ניפלא לכולכם. מיק
עיריית רמת גן כנראה הגיעו למסקנה שהם לא מספיק חלאות במה מדובר? בהיותי בעלת דו"ג (כפי שאתם כבר יודעים) שנוסעת גם ברכבות (מה לעשות - עבודה) פעמים רבות אני חונה דווקא בצד של הבורסה ולא בארלוזורוב. נכון, אני חונה על מדרכה, אבל הגודל של המדרכה הוא משהו כמו 6-7 מטרים, מה שבטוח הטוסטוס לא מפריע להולכי רגל או משהו בסגנון. אתמול אני חוזרת מיום עבודה (בשעה 23:00 - אם אתם מתעקשים לדעת