אזהרה!!

micmuk

New member
אזהרה!!

עיריית רמת גן כנראה הגיעו למסקנה שהם לא מספיק חלאות במה מדובר? בהיותי בעלת דו"ג (כפי שאתם כבר יודעים) שנוסעת גם ברכבות (מה לעשות - עבודה) פעמים רבות אני חונה דווקא בצד של הבורסה ולא בארלוזורוב. נכון, אני חונה על מדרכה, אבל הגודל של המדרכה הוא משהו כמו 6-7 מטרים, מה שבטוח הטוסטוס לא מפריע להולכי רגל או משהו בסגנון. אתמול אני חוזרת מיום עבודה (בשעה 23:00 - אם אתם מתעקשים לדעת
) ואני קולטת דו"ח עיריה. כאילו מה , הם באמת סטומים?! לא מספיק להם כל הכסף שהם מקבלים בצורת ארנונה ממתחם הבורסה?! צריך להיטפל גם אלינו?! מילא הייתי עם רכב. אבל טוסטוס 50 סמ"ק לי הם הצליחו להעלות את העצבים. רק בשביל הידע בכללי, הלכתי הביתה הבאתי מצלמה, צילמתי ת'טוסטוס מכל זוית אפשרית. לא שאני בונה על זה שיבטלו לי את הדו"ח (100 ש"ח ארורים) אבל לו בשביל הסיפוק לומר להם בפנים שהם חלאות ושהלוואי שהכסף הזה יהיה להם בשביל תרופות. תיזהרו !!! ובנימה אופטימית - יום ניפלא לכולכם. מיק

ch561

New member
את האמת

אני לא מבין איפה הם רוצים שנחנה את הדו"ג? על הכביש? ורכב שזז רוורס ושובר פרינג של R1 על חשבון ראש הערייה? ולא נדבר על זה שלא יהיה מקום לרכבים מה שיעצבן עוד יותר את בעלי הרכב ו"יזיזו" את האופנועים כדי לפנות מקום. שיסדרו כמו בחו"ל חניה לאופנועים בלבד!

tygger

New member
יש בכל מיני מקומות

אבל אני אישית לא מבין את ההתבכיינות הזאת.
אתה רוצה שינוי?
אתה רוצה משהו אחר?
קח בחשבון, סתם דוגמא, שלי אישית זה לא מזיז בכלל ולא לנהגי מכוניות, ובאופן כללי הישראלי אוהב רק לקטר ולז**ן את השכל. תתחיל לעשות. אתה מבין. במקום להתבכיין (עוד שניה תעלה השאלה "איפה ראית התבכיינות" ושטויות כאלה שלא קשורות לכלום...), אז תתחיל אתה לעשות. תחנה לדוגמא במקום חניה של מכונית בכל הזדמנות שיש לך. אני לא אומר לחנות את הקטנוע ולהשאיר אותו כל הלילה סתם כך בחוץ. ליד בית הקפה/פאב/חנות שאתה הולך אליה (ורואה אותו), תחנה על הכביש ליד המכוניות בצורה שאי אפשר לפספס את הקטנוע ואי אפשר לחנות לידו (באלכסון עם הזנב בולט החוצה).
תכין גם עט ונייר לכל מקרה שיגיע איזה בן ז*נה אחד ויחליט כן להכנס. אבל תתחיל אתה. עוד אנשים יעשו את זה? אולי. אבל אם אתה לא תתחיל אז גם האולי הזה לא יהיה קיים. אני עושה את זה כבר שנתיים. כל הזדמנות שיש לי. אם אין, אז אני חונה על המדרכה.

micmuk

New member
אני חופשי עושה את זה!

העיניין הו אשלא תמיד יש חניה וכמו שאמרת לפעמים אין ברירה וחונים על המדרכה. היה לי פעם אפילו קטע שחזרתי הביתה מיום לימודים והרחוב שאני גרה קרוב למרכז העיר ואין חניה מסומנת לדיירים יוצא שכל מי שבא לעשות סידורים בעיר "תופס" את החניה לדיירים אז כן, פעם חניתי בחניה של רכב (האמת יותר מפעם אחת) ומאחורי היה רכב (לא של שכן, בשביל שכן הייתי יוצאת) וביקש ממני אם אנייכולה לחנות על המדרכה כדי שהוא יחנה. אמרתי "לא" ועליתי הבייתה, הוא המשיך הלאה לחפש חניה מה שכן הוא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח

tygger

New member
לי זה היה דומה,

חניתי ליד בית קפה שאני הולך לשם לרוב, חניתי את הקטנוע שהיה לי אז, בחניה לפני הבית קפה. איזה מפגרת עם ג'יפ כזה מצועצע ומבחיל עמדה שם ליד, ואני בכוונה ניגשתי לקטנוע עם המפתחות ביד, הלכתי מסביב, פתחתי את המושב, הוצאתי איזה משהו לא חשוב מתחת הכיסא, שיחררתי את מנעול ההגה, סידרתי את החניה טיפה כדי שלא יוכלו לחנות שם בכלל, וחזרתי לשבת. היא שאלה אותי אם אני יכול לחנות במקום אחר... אמרתי לה שכן. והמשכתי לשבת...
היא נסעה משם.

כRובי

New member
מה ההתבכיינות ?

ממתי מותר לחנות על המדרכה שלא באזור שסומן לכך ? עשית טעות, עברת על החוק - תשלמי את הקנס. (אם זה "נכון או לא נכון" מבחינת ההיגיון לתת אותו, זה כבר משהו אחר)

אורי-

New member
אני (כרגע קצת שונה כי הקטנוע לא שלי

מעדיף להסתכן בקנס 100 שקלים מאשר שאיזה נהג ישראלי יחליט להזיז את האופנוע (שיבוא אינשאללה בבוא היום) ויגרום לנזק גדול יותר. אני אמנם בחור ממוצע במידותי אבל לא דוגל ב"לבוא למי שיגע באופנוע עם מחבט בייסבול" , ואני לא צריך להסביר מדוע אלימות איננה הפתרון... גם מבחינת המעשיות - אם מדובר בשני ערסים ענקיים חמושים בסכין - אז מה עושים? ואיפה תשימו כרטיס חניה
נהג המכונית הבא שיעבור שם יעביר את התו למכונית שלו (אהה ,בלי תו - אז מה ההבדל?) ועוד
שני אופנועים יכולים לחלוק שימוש במדחן? עד שהעיריות לא יסגרו מתחמי חניה כאלו - לא יהיה שקט. איך סוגרים - מקיפים מגרשון שיספיק לכמה עשרות בודדות של דו"גים בכמה אבני שפה או עמודים נמוכים - כך שרכב לא יוכל להכנס , אבל דו"ג יוכל. העלות - אפסית , ותמיד אפשר לפנות את האבנים אם זה לא יעיל. וכמובן שגם את זה נהגים יזיזו אם יוכלו , כי "למה מה קרה סוגרים חניה בשבילהם? גם ככה הם נוסעים כמו משוגעים". וכמובן , אני לא תמים ופשוט יודע שאין סיכוי שזה יקרה מתישהו. הסיכוי היחיד עצומה לראשי ערים , בייחוד כעת לפני בחירות , עשויה להועיל , ביחוד שזה לא אמור לעלות להם כלום (להחליט על ביטול דו"חות על חנייה על מדרכה שלא חוסמת נתיב הולכי רגל, או להקצות מקום מיוחד לדו"גים, תוך הבנה שזה תורם גם למכוניות). אהה - למה אני לא יוזם - כי אצלי הבחירות עוד אולי 3 או 4 שנים.

gesus

New member
למה לא לחנות ברחוב...../images/Emo54.gif

לפני שנה בערך כשעוד היה לי את ה-GPZ חניתי בנס ציונה ברחוב שהוא בעצם כביש קטן בתחנה המרכזית. בכל אופן,אני עומד ליד האופנוע,שם קסדה ובינתיים איזה דביל עם ג'יפ בגודל אוטובוס עושה לי רוורס על האופנוע. בשלב מסוים הוא עצר כי הוא הצליח לשמוע את הבעיטות שלי על הטמבון שלו. הדביל יוצא לי מהאוטובוס שלו וצועק איך הוא אמור לראות את האופנוע שלי (GPZ להזכירכם,זה לא צעצוע של 50 סעמ"ק!!!). הבנתם מה הלך שם,אני אשם כי לי אין ג'יפ ל-15 איש. החלטתי לא להמשיך להתווכח כי זה היה מעבר לכוחותי לחנך את הטיפש הזה. מה שאני בא להגיד זה שלחנות על הכביש פה ושם זה אולי יכול ללמד את הפחנועים את חשיבות מקום החנייה שלהם אבל עד שלא תצא הודעה רשמית שאם לא מארגנים מקום חנייה מוסדר לאופנועים אנחנו מתחילים לתפוס לרכבים את מקום החנייה שום דבר לא יזוז במדינה הזו.

אורי-

New member
היה נזק? לא הבנתי אם הוא דרס או כמע

או "כמעט". ולא חסרים אנשים ש"מנשקים" רכבים אחרים , גדולים עד גדולים מאוד , כשהם חונים. נשיקה לאופנוע = נשיקת פרידה מהמון חלקים שיכולים לההרס מהנפילה , בל נזכיר מקרה של דריסה מוחלטת! כבר יצא לי לראות רכב ש"התיישב" על אבני שפה שהונחו בחניון על מנת לתחום אותו. מדובר באבן שדורשת המון גז ברוורס ע"מ לטפס עליה + המון חריקות כשמתקדמים עליה... עד שהגלגל הקדמי נתקע בה. עדיין אין לי מושג איך זה קרה, אבל לא שאלנו יותר מדי שאלות ועזרנו לחלץ את הרכב. מי שנהג ברכב (לא נציין את מינו) יכול לדרוס המון עצמים דוממים וחיים ולא לשים לב.

Titanium

New member
פעם נהג משאית (יותר נכון הביטוח שלו

מימן לי ככה אגזוז של V&H, לאחר שהפיל את האופנוע ברוורס.האגזוז המקורי היה כבר גמור ממילא, כך שהייתי די מרוצה.

למעלה