אזהרה

אזהרה

אני רוצה לספר לכם על תופעה שלצערי נתקלתי בה המון פעמים בשבועיים האחרונים. את השבועיים האלה ביליתי ליד מחלקת טיפול נמרץ בבית חולים וולפסון. אחות שלי היתה מאושפזת שם במצב ממש קשה ולשמחת כולנם היא התגברה ויצאה משם. אבל לא על זה אני כותבת. אני רוצה לתאר לכם מקרה שחזר על עצמו לפחות 20 פעם באותה תקופה. דלת המעלית נפתחת ויוצא משם גבר עם חליפה, מעיל שחור, פיאות ארוכות יוצאות מהכובע השחור שלו וספר תהילים ביד. <אני משערת שאתם מבינים לבד על איזה איש אני מדברת> אותו גבר מחוייט עלה ישר לקומה של טיפול נמרץ, וניגש למשפחות שיושבות עם דמעות בעיניים וממתינות לחדשות בקשר ליקיריהם ששוכבים חולים. פצועים במחלקה. הוא ניגש בנימוס, מדבר בשפה יפה ואומר ככה: "הקדוש ברוך הוא שומע את טפילותינו. האם אתם מעוניינים בברכה על יקיריכם?" איזו משפחה במצב עדין כזה לא תרצה לנסות כל דבר שיכול להציל את הקרוב שלהם?. מיד לאחר שהמשפחה מסכימה לקבל את הברכה, אותו גבר ממשיך ואומר: "תמורת תרומה של 50 ש"ח לבית הכנסת שלנו תקבלו ברכה מהשמיים". לזה אני קוראת עסק מסריח. ניצול ממדרגה ראשונה של מצב כ"כ רגיש. אם המשפחה מסכימה בכל זאת לקבל את הברכה, היא עוד צריכה לשלם על זה. ואם היא לא מסכימה לקבל את הברכה מיד מתחילות מחשבות ושאלות ´אולי זה יכל לעזור?? אולי לא עשנו הכל?" במשך השבועיים שהייתי שם ראיתי כ"כ הרבה משפות שנפלו בפח, כולל המשפחה שלי. אבל מילא- כפרה. הבעיה היא שהדבר חזר על עצמו כמעט כל יום. אז אני לא מאחלת לאף אחד מכם להגיע למצב הזה, אבל אם וכשיקרה, תחשבו פעמיים לפני שתסכימו לברכה שלהם, כי אם יש אלוהים, הוא בטוח לא מקשיב לאנשים האלה.

אמרת שאחותך יצא מזה לא?

תודה לאל אחותך יצאה מזה חשבת פעם שאולי בזכות כל התפילות האלו אחותך עכשיו בריאה חשבת?!?!? אז תעזבי את השטויות בצד כי בשורה התחתונה אחותך התגברה על המחלה ואין לדעת בזכות מי ------------------------------------------------------------- ודרך אגב אני ממש לא דתי אני רק לא פוסל שום אדם שבא לעזור קחי את זה כעצה

איה@

New member
נא להמשיך את הדיון הזה ../images/Emo26.gif

בפורומים המתאימים לכך. אני מאחלת החלמה מהירה לאחותך.
איה.

אני מסכים איתך במאה אחוז

איה צודקת הפורום הזה לא מתאים לנושא שכזה אני בטוח שבפורומים המתאימים יעזרו לך יותר גם אני מאחל החלמה לאחות

סוריי.. שניכם צודקים

אני גם מסכימה עם שניכם, אני פשוט חדשה בעסק, אולי תוכלו להמליץ לי באיזה פורום לפרסם את ההודעה ההיא?

איה@

New member
אלינוזאורוס - הודעתך נמחקה

אני חוזרת ומבקשת להמשיך את הדיון - בפורומים המתאימים. להבא - לא תינתן התראה ו/או הסבר. תודה.
איה.

למעלה