אזהרת עדכון דפדפן גוגל כרום

evike

Well-known member
מנהל
מישהו שאל אותי האם האזהרה נכונה. אמרתי לו שתמיד חשוב שהדפדפן במחשב ובנייד יהיו מעודכנים (אצלי מעודכנים), ובכל זאת הוא רוצה לברר על האזהרה כדי לדעת אם להעביר הלאה לחברים.
תודה.
אזהרה לעדכון גוגל כרום

לוייםLEVIM

Well-known member
מישהו שאל אותי האם האזהרה נכונה. אמרתי לו שתמיד חשוב שהדפדפן במחשב ובנייד יהיו מעודכנים (אצלי מעודכנים), ובכל זאת הוא רוצה לברר על האזהרה כדי לדעת אם להעביר הלאה לחברים.
תודה.
אזהרה לעדכון גוגל כרום
אזהרה לגולשים: עדכנו מייד את הדפדפן!

גוגל שחררה בשבוע שעבר את גרסה 103 של דפדפן הכרום למחשבים המריצים את מערכות ההפעלה Windows מק ולינוקס ולסמארטפונים המריצים את מערכת ההפעלה אנדרואיד, לפי רשומה שפרסמה החברה בבלוג שלה הגרסה החדשה כוללת 11 תיקונים לפרצות אבטחה שלפחות 5 מתוכן מדורגות בדרגה גבוהה, כלומר מסוכנות למדי ומהוות הצדקה לעצור את הגלישה ולעדכן בזה הרגע

החברה לא מפרטת את כל 11 הפרצות שנמצאו בגרסה הקודמת של הדפדפן, אלא רק את שש אלו שדווחו על ידי חוקרי אבטחה שאינם חלק מהצוות הפנימי של כרום חמש מתוך אותן שש מדורגות בדרגת החומרה השנייה בגובהה (אחרי קריטית) ורובן המוחלט הן פרצות שנגרמות על ידי פינוי של זיכרון באופן שמאפשר להאקרים להריץ עליו קוד זדוני סוג פרצה נפוץ למדי שמתגלה בכל גרסה וגרסה של כרום במספר מקומות בקוד

בעיקרון ייתכן שהדפדפן שלכם כבר עודכן אוטומטית בימים שעברו מאז שחרור העדכון אך רצוי לוודא שאתם משתמשים בגרסה העדכנית
במחשבים יש להעתיק את הכתובת chrome://settings/help להדביק אותה בשורת הכתובות וללחוץ על Enter
בסמארטפונים יש להיכנס לחנות האפליקציות ולבדוק האם קיימים עדכונים זמינים לכרום, אם כן יש לעדכן אותם בהקדם

SHERME

Well-known member
תודה.
אזהרה לעדכון גוגל כרום
אחת לתקופה יוצאת אזהרה מטעם גוגל/אפל לעדכן בדחיפות אפליקציות כלשהן
צריך להרגיל אנשים לעדכן אפליקציות באופן קבוע ידני או להגדיר בטלפון עדכון אפליקציות אוטומטי הן של המערכת והן של גוגל/אפל
כנ"ל במחשבים

למעלה