אזזז מי צם?

TheImpactBoy

New member
אזזז מי צם? ../images/Emo124.gif

בהמשך לשיחה שלי עם איתי
דניאל בטוח צם...

סנעיר

New member
עוד לא החלטתי...

מצד אחד, אחרי שנים שאומרים לך "כי ככה" אתה מתחיל לשאול מה הטעם. מצד שני...זה יום כיפור. יו דונט מס וויד' יום כיפור. בהנחה והיהודים הם אכן העם הנבחר שאלוהים בחר להשגיח עליו מקרוב, זה המועד שאלוהים בטח יתחשבן איתי עליו הכי הרבה כשאגיע לבקו"ם של מעלה. נראה איך מחר יזרום.

Bassיסט

New member
חחחח אהבתי!!!

הבקו"ם של מעלה!!! גדול! אבל כן... DONT MESS WITH THE GREAT YOM KIPUR

The Cat Woman

New member
לא יודעת, אבל מה שבטוח- לא אני ../images/Emo5.gif

הייתי צמה מתישהו בין גיל 14 ל15-16. עכשיו- אני לא צמה, לא מבקשת סליחה מאף אחד ועדיין הכל בסדר.
אז אני מניחה שאמשיך עם הלא-להרעיב את עצמי... אה כן, וגם סרטים בכיפור זה פשוט חובה!

dralan

New member
אכן P:

ותכלס יותר מפריע לי התפילות כל היום מאשר הצום עצמו... :S

dralan

New member
הו כן וננצל את ההזדמנות

ונאחל לכולם חתימה טובה וצום קל! :)

היויו

New member
../images/Emo31.gif

מספיק לי שצמתי יומיים וחצי לפני חודש בגלל וירוס. אתם רוצים שאני אוריד במכה את כל 10 הק"ג המיותרים שיש עלי?

היויו

New member
אני לא מדבר על צום של לא לשתות לא לאכול בכלל

רק לא דברים מזינים...
האמת? שתיתי המון, בכוח.כי 10 דקות אחרי שהייתי שותה היית מקיא הכל (או לא מקיא בבעעעעעע
). ביום הראשון לא אכלתי כלום. ביום השני לקחתי פיתה, שמתי אותה במיקרו ל3 דקות ואז חיכיתי 10 דקות. היא היתה יבשה כמו קרש, אבל לא היה לחם לעשות ממנו צנימים כך שזה היה הדבר הכי קרוב.זה די לא מזין, ובגלל שזה כל כך יבש לגוף לוקח זמן לפרק את זה ולוקח לזה זמן לצאת. לא משנה מאיפה...(בעעע...
). ביום השלישי התחלתי לאט לאט לאכול קצת מרק עוף משקית (צח) ובערב גבינה או משהו (בשביל הסידן). במילים אחרות - הגוף לא נכנס לשוק כי אכלתי לאט לאט והצום לא היה מאוד ממושך.

mary06

New member
לא בלקסיקון שלי

אגיד לכם מה כן אעשה, אני וליז(בסט פריינד) בהמשך למסורת כבר שנה 3 הולכות לראות סרטים מהזריחה עד צאת הנשמה ולבלוס ממתקים וחטיפים עד כאב בטן, אוה כמה טוב להיות אתאיסטית. צום קל ושלא תרגישו רע..

למעלה