אזז איך תיראה עונה 3 לדעתכם??

00נטע00

New member
אזז איך תיראה עונה 3 לדעתכם??../images/Emo58.gif

תהיו יצירתיים..
מתחילה... אז ככה..סטפן מחליט לא להגיד ביי אלא פשוט להיעלם אבל אלנה מצליחה למצוא אותו..סטפן,שלא רוצה לגרום לאלנה להסתבך אומר לה שזה מי שהוא עכשיו אז אין להם מה לעשות ביחד והולך באכזריות..אלנה נשארת פגועה ומי אם לא דיימון שם כדי לנחם אותה..אבל דיימון לא מקבל את זה שסטפן פשוט "זורק" את אלנה והולך לדבר איתו.. סטפן אומר לו מה העסקה שהוא עשה עם קלאוס ומשביע אתו לא להגיד כלום לאלנה ולא לעשות עם זה כלום..הוא אומר שקלאוס חזק מכדי להילחם איתו ומבקש שיבטיח לו לשמור על אלנה..איכשהו בתוך השיחה סטפן אומר לדיימון משו על זה שכל הגופות של המקוריים נמצאים במקום בטוח איפשהו ביחד וזה מצית אצל דימון רעיון..ובזמן שסטפן וקלאוס מחוללים מהומות ורוצחים מלא אנשים אלנה ודימון וקיטרין מחפשים את המערת קבורה בה נמצאים כל המשפחה המתה של קלאוס.. לבנתיים סטפן מגלה מה קלאוס רצה ממנו-למצוא את הפטרובה האמיתית..קלאוס יודע שהיא היחידה שמסוגלת לעצור אותו.. אבל הפטרובה מוצאת את דימון אלנה וקיטרין ועוזרת להם להחזיר לחיים את כל המקוריים..ואז הם נלחמים בקלאוס,דימון אומר לאלנה שהיא שייכת לסטפן,שתמיד היא הייתה שלו אלנה נותנת לו נשיקת פרידה ורצה לסטפן,שבוכה לה ואומר שהוא לא ראוי לה,וכו וכו..הם מתנשקים ואז משהו רע קורא..(אנחנו רוצים גם עונה רביעית..:} )..חח הסוף..:] זוגות זוגות..:!! אלנה וסטפן, דימון והפטרובה החדשה,קרוליין וטיילר,בוני וג'רמי,קיטרין ומאט (תודו שזה יהיה מצחיק לראות אותם ביחד..:] ) נ.ב-אם מישהו גם רוצה להיות חבר של אלנה אפשר פשוט לשכפל עוד כמה..
..

lady blah blah

New member
חחח ../images/Emo58.gif

קת'רין ומאט
אני מקווה שבסופו של דבר דיימון ואלנה כן יהיו ביחד.. סטפן ואלנה יגיעו למסקנה שזה פשוט לא עובד, וסטפן יתאהב במישהי אחרת. או שהוא יהיה עם קת'רין או משהו . חשבתי על זה עכשיו שיכול להיות שנינה ואיאן לא מודים שהם ביחד (אם הם ביחד) כי זה היה יוצר מצב ממש מוזר בסדרה..

SharoNofit

New member
אממ

קלאוס וסטפן הולכים לעשות הרבה באלגן.... קתרין וסטפן יהיו ביחד
סטפן בטוח גם יזרוק לאלנה שגם ככה היא לא רצתה להיות ערפדית ולחיות איתו לנצח אז מה את בוכה... וגם קתרין אמרה לי שנישקת את דיימון בזמן שאני הצלתי את כולכם ובגללכם אני עכשו ככה וגם מסתבר שזאת בכלל לא אשמתי שדיימון ערפד אלא זאת הייתה בחירה שלו דיימון ואלנה יהיו במצב מוזר אבל לא זוג ג'רמי יתרחק מבוני ויהיה עם ויקי ואנה טיילור וקרולין ביחד והשריף עכשו תתחיל לעזור להם בכל העניינים עכשו אמא של טיילור תהיה המטומטמת היחידה שלא יודעת כלום ופועלת נגד הכל אלאריק יהיה האופטרופוס החדש של אלנה וג'רמי

noam239

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifחחחח אהבתי

זה יכול להיות ממש מעניין לראות מה קלאוס באמת רוצה מסטפן ותאכלס סטפן מסכן סך הכל רצה להציל את אח שלו ושילם מחיר יקר.. וזה ברור שייקח המון זמן עד שהוא יחזור להיות עצמו שוב. מעניין מה תיהיה הדרך להרוג את קלאוס בטוח יש עוד דרך חוץ מההקרבה שהם תיכננו בהתחלה. אני גם חושבת שהעונה ה3 תיתמקד אייך אלנה דיימון ריק בוני ואולי כולם יחשבו על אייך למצוא את סטפן ועכשיו באמת שסטפן הרע ודיימון יהיה קצת יותר טוב זה ברור שאלנה תיתנחם בזרועותיו ושם לפי דעתי יתחיל הסיפור בניהים והם יתקררבו עוד יותר. אבל בסופו של דבר אני חושבת שסטפן יסיים עם קתרין ודיימון עם אלנה. עכשיו יש לחכות עד ספטמבר אוףף לא יכולה לחכות לעונה ה3

YourStarDust

New member
אדיר../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

אהבתי ביותר
בכלל כל הכיוון הזה, יאפשר הרבה פרקים של אלנה מתלבטת, וכמה פרקים יפים של דיימון ואלנה מנסים או לפחות חושבים על משהו ביחד.

Bartal j

New member
אני יודעת מה יקרה!

בטח בשלב כלשהו סטפן ינסה לצאת נגד קלאוס ויוציא את הפגיון מאלייז'ה שיקום לתחייה ואז שוב מישהו יהרוג אותו ועוד פעם מישהו יוציא את הפגיון ושוב פעם יהרגו אותו.. וחוזר וחלילה. ג'רמי- עכשיו רואה רוחות, אחלה יתרון לתקשר עם הנשמות העתיקות של מיסטיק פלס בלה בלה, הרבה היסטוריה תחזור ופלאשבקים ובטח גם ג'נה תגיע לביקור או דוד ג'ון .. וכל הנשמות מעונות וביחד עם כוחות הכישוף המופלאים של זוגתו בוני הם יהיו צוות מנצח שיעזור לאלנה ודיימן שבטח ישאר לשמור עליה, עכשיו שסטפן בצד "הרע" אצל קלאוס... בטח שסטפן יגלה על הנשיקה מקתרין הוא יחוש נבגד ואולי יהיה איזה משהו בינו לבין קתרין בקטע שהוא יהיה רע וכועס וזה יוסיף תיבול לזוגיות המתפרקת של השניים.. אלנה נרתעת מרשעותו החדשה של אהובה.. וזה חש נבגד וכואב על זה שנישקה את אח שלו.. מוצא נחמה בקתרין שבטח תחבור גם היא לקלאוס איכשהו רק כדי למצוא תירוץ להיות קרובה לסטפן שגם יתרחק מאלנה על מנת לשמור עליה בטוחה כהרגלו בלה בלה. אלנה ודיימון יתקרבו יותר עכשיו אולי הם יחיו מחדש את אלייז'ה על מנת שיעזור להם למצוא את משפחת המקוריים בעזרתו של ג'רמי רואה הרוחות וימציאו לנו עוד סיפור הזוי היסטורי... קרוליין תתחיל זוגיות הזויה עם טיילור והשריף תחפה עליהם או משהו. בטח יגיעו כל מיני שחקנים חדשים שיעשו עוד בלאגן, אלנה איכשהו תהיה שוב בסכנה .. וכו' וכו'

noam239

New member
וואי נכון ממש הגיוני כל הקטע אם הרוחות..

יפה שבכלל חשבת על זה זה ממש גאוני שעכשיו שג'רמי רואה אותן אולי באמת ג'ון ג'נה ואפילו איזבל כל האנשים שמתו יעזרו להם להרוג את קלאוס ולצאת נגדו כי הרי לא רואים אותם בכלל יש לזה ייתרון ענק!! וגם אני חושבת שבאמת הגיוני שקתרין מין הסתם תגיד לסטפן שאלנה ודיימון ייתקרבו וסטפן באמת מכייון שהוא "הרע" העונה ייקח את זה כבגידה אחת גדולה ואז יתחיל סיפור בינו לבין קתרין כי לפני זה סטפן בחיים לא היה מסכים להיות איתה עכשיו שהוא הרע זה לא ממש משנה לו. וואי אני לא יכולה לחכות כבר!! זה יהיה ממש מעניין לראות בטח את סטפן מבקר אצל אלנה אולי הוא ינסה גם להרוג אותה כי קלאוס יצווה עליו ודיימון ייגן עליה מפניו הכותבים הולכים ממש לשחק על זה ולעשות דברים מדהימים.. ממש מחכה כבר לספטמבר כמו שבחיים לא חיכתי חח

TwilightFan

New member
איזה יצירתית!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח, דימיון פורה יש לך.... נהניתי לקרוא!!

00נטע00

New member
חח תודה..יאלהה תגידו מה נראה לכם יקרה..

או מה אתם רוצים שיקרה..

למעלה