אזז.. מה השיר האהוב עליכם?

Pure M

New member
אזז.. מה השיר האהוב עליכם?

מבין השירים של כפיר, איזה שיר אתם הכי אוהבים? איזה שיר הכי לקחתם ללב?

שלי פאר

New member
לא היה ברור שאני לאאאאאאאאאאאאאא מבינה

כלום במייספייסים !? או שלא צעקתי מספיק !?

fanan89

New member
בובה על חוט

"בובה על חוט" ו"יש לך כח" מלווים אותי בהטלת הספק במציאות ובמציאת הכח לשנותה.

fanan89

New member
הטלת ספק במציאות

זאת אומרת לא לקבל דברים כמובנים מאליהם. משהו מפריע לך בחיי היומיום, עשי משהו כנגד זה. העולם שמולנו הוא פרי יצירתם של אנשים, ואם הוא לא מתאים לנו, יש לנו הכח לשנותו. למשל המצב שהיה בארה"ב בו לאפרו-אמריקנים לא היו זכויות, במקום להמשיך להתנהג כך אנשים קמו כנגד זה ועכשיו הדברים נראים אחרת. בואי ניקח דוגמא אשר, לדעתי, קצת יותר קרובה אלינו, השואה. הנאצים הטילו גזרות על היהודים, אבל איפה הקולות שקמו כנגד זה? לא הרבה אחרי זה היהודים הוכנסו לגטאות, וההמשך ברור לכולנו. במרביתם, היהודים לא פעלו כנגד פעולות אלו. ואני יודע שכנראה אף פעם לא אוכל להבין את הסיטואציה של להיות הורה או מפרנס בתקופה זו. בכל זאת, מול קול הקשיים היו אנשים אשר אמרו כי הם לא מוכנים להמשיך ככה ומרדו. אנשים שואלים איך זה שהעולם שתק, ואני לא מבין איך הם מצפים שה"עולם" יעשה משהו בעוד היהודים עצמם "משתפים פעולה". דבר חדש שלמדתי לא מזמן הוא המרד הפולני. המרד הגדול בגטו ווארשה, שנמשך 3 שבועות, השפיע על הפולנים שחיו בווארשה בצורה כזאת שגם הם עשו מרד משלהם בניסיון להתנער מהשלטון הנאצי, לאחר מכן.

moriboy666

New member
אני רואה שיש פה מומחה להסטוריה..

אבל תנסה גם לשבת בשיעורי לשון או ספרות.. ...בכל זאת, מול -קול- הקשיים היו אנשים אשר אמרו .... מצד שני , אם יש לך דיסלקטיה או משהו אני אצא ממש מובך. אבל תדע שכל*

fanan89

New member
לא, אין לי דיסלקציה

זה פשוט יצא ככה. תודה, אני אשתדל לשים לב בפעם הבאה.

למעלה