אזז...

DeepKick

New member
אזז...../images/Emo137.gif

עוד מישהו ראה את כל העונות פעמיים, כמוני ? :) אין כמו האו.סי.. אני לא מוצא סדרה שאפשר להתאהב בה כמו בזאת.. לשבת מול המסך 40 דקות ולשקוע בסדרה הזאתי זה כיף כלכך.. לילה טוב כולם :) אני אבי..

זוהר57

New member
אני ראיתי פעמיים ויש פרקים שאפילו 3 או4

חח אני מכורה אבל זה בעיקר בגלל שיש לי את העונה הראשונה והשנייה בדיוידי חח איזה חמודה אמא שלי היא ראתה שממש שמחתי שקניתי את העונה הראשונה ומזה התלהבתי אז היא קנתה לי את העונה השניה איזה ממאמי חחח אני ממש חזק בקטע של נמלטים מישהו רואה פה? דרך אגב את חדש??

jess r

New member
נמלטים

סידרה בעייתית. את העונה הראשונה לא ראיתי אבל אני מניחה שהיא היתה טובה. העונה השניה בהחלט היתה טובה, אם כי לקרת הסוף החלה להימרח. העונה השלישית פשוט מביכה. חוסר כישרון המשחק של השחקן הראשי מתחיל לבלוט כי אין הרבה אקשן, והמבט המטומטם שלו מתחיל להציק. העלילה סתם חוזרת על עצמה (הם בכלא, הם פורצים ממנו, הם בורחים, הם בכלא, הם פורצים ממנו) והדמויות החדשות לא מעניינות כמו הדמויות בעונות הקודמות. לטעמי - מרחו את הסידרה הזאת יותר מידי, הם היו צריכים לפרוש בשיא ולסיים אותה אחרי 2 עונות.

זוהר57

New member
את צודקת באמת העונה השלישית

הכי פחות טובה בנתיים לדעתי העונה הראשונה היא הכי טובה אבל זה שכתב את התסריט התכוון לכתוב רק עונה אחת ובגלל ההצלחה שלה הוא המשיךך אז אולי צריך היה לא לעשות את העונה השלישית אבל היא רק התחילה אז אולי היא תשתפר בהמשך!!.

Miss Lyla Bling

New member
../images/Emo45.gifהעונה השלישית מיותרת לגמרי

הרסו את הסדרה פשוט! זה התחיל בקח שהם לקחו והרגו את שרה, איך אפשר להרוג דמות כזאת חשובה?? איך?? אגב קיבלתם מכתב מיס בנוגע לנמלטים? חח הם מסבירים שם למה לא משדרים בגלל שביתת התסריטאים בלא בלא בלא...

זוהר57

New member
כן זה היתה החלטה ממש גרוע להרוג אותה

אבל השחקנית ילדה ולא היה משהו אחר לעשות
באמת שבעונה הראשונה והשניה לא נתתי לה חשיבות כל כך גדולה ושהרגו אותה שמתי לב כמה הדמות שלה חשובה בקשר לשביתה אז נראה לי שאחרי שיפסקו אותה וישדרו אותה בארצות הברית כי נראה לי שבארצות הברית צילמו רק עד איזה פרק 13 או משהו כזה...אני אישית מעדיפה שימשכו בעונות גרועות נגיד כמו העונה השלישית של האוסי כי למרות שעונה הייתה גרועה אני אהבתי את העונה השלישית והתחלתי לראות מהעונה השלישית מה שאני מתכוונת לומר זה שאפילו שהעונה השלישית של נמלטים גרועה אני מעדיפה שהיא תהיה מאשר שבכלל לא! חחחח

jess r

New member
אני לא חושבת

שהם הרגו אותה. זה היה סתמי מידי, נראה לי שהם עובדים עליהם ושהם יבואו בטוויסט שהיא חיה.

Miss Lyla Bling

New member
השחקנית לא תשחק בעונה השלישית

ואם הם יחזירו אותה לחיים זהו, זה פשוט סופה של האמינות בסדרה, אני לא חושבת שהם יקחו את הסיכון הזה.

West Doll

New member
../images/Emo7.gif

אבל תכלס הם היו חייבים להרוג אותה כי היא לא יכלה לשחק כבר בסדרה
הכי מצחיק איך בסוף עונה שניה רואים שכבר יש לה בטן חח

זוהר57

New member
חח היא תמיד נראתה רזה אוףף למה היא בהריון :[

או הייתה בהריון וילדה כבר

MissVixen

New member
../images/Emo45.gif

כאילו בעיקרון זה אחלה סדרה, רק מעצבן שהם צריכים כל פעם לברוח מאיזה כלא כדי שיהיה מעניין. שישארו בכלא וזהו. אוז רולז

למעלה