אזיקים

אזיקים

בא לי עכשיו לשכב במיטה ערום כשידיי ורגליי כבולות באזיקים קטיפתיים ונעימים ובחורה עדינה מלקקת אותי בעדינות, נוגעת בידיים וברגליים בחיבור עם מגע האזיקים, מדגדגת אותי עם שערותיה על בטני ולאט לאט מתקרבת עם פיה לאיבר מיני.
בסוף מתיישבת עליו בעדינות ומסתובבת לה בהנאה עד ששנינו גומרים.

EdisonGirl

New member
ואתה בן 13?

מה קורה לנוער של היום תגידו?

לא

תסתכל מתי נרשמתי לתפוז ותסיק לבד, אם יכולתי בגיל הזה לפתוח חשבון בתפוז ובכלל לכתוב.

Blue Potion

New member
הרבה ילדים בני 7 יודעים לכתוב סבבה

סתם, שתהיה מעודכן...

בכל מקרה, יש הרבה פורומים בתפוז שיותר יתאימו לתחומי העניין שלך, אני חושבת ששם יזרמו איתך יותר...

אתה לא חזק במתמטיקה, אה?

רמז: צריך להוריד רק את האלפים והמאות ואתה מקבל את הגיל

העניין הוא שחשבתי שהפורום הכי מתאים להודעה כזו הוא פורום פנטזיות מיניות, אבל מנהל הפורום טען שזה לא סיפור והפורום בנוי רק על סיפורים.

spaysi8

New member
משהו לא מסתדר לי..

אתה שוכב ערום, הבחורה מלקקת ונוגעת ומפתה.. לאט לאט מתקרבת לאיבר המין.. ואז פתאום מתיישבת עליך?
אני מדמיינת שהיא עושה מין קפיצה כמו על חמור (מצורף לינק ליוטוב שתבין מה דמיינתי מהסיפור שלך)..
זה לא הגיוני!
יש פה חור (חיחי) בעלילה!

למה קפיצה?

פשוט מתיישבת.
אף פעם לא הגעת ממצב של אוראלי לישיבה?

אגב, לא הבנתי אחך הסרטון שלך קשור.

אבל איך זה קשור לכאן?

בסה"כ מדובר ממעבר ממצב של שכיבה על הבטן או שכיבה על בכריעה על הרגליים לישיבה

spaysi8

New member
זה לא הגיוני ולא קורה במציאות..

למה שהיא תפתה ותתקרב לאיזור המוצנע שלך ואז פתאום תתיישב עליך?
!!!!

BDSM לא כ"כ מתאים כי מדובר על רכות ולא על

קטע של מזוכיזם.
זו גם הסיבה שבקשתי אזיקים קטיפתיים ונעימים.

אבל בפורום שלהם מדברים גם על משחקי שליטה וזה בעצם מה שאתה רוצה כאן לא ? להיות אזוק (בעדינות , ברכות , לא יפה גברת קופרובסקי .. בת שלך יכולה לשמוע...) בזמן האקט המיני ..
בגדול אם אתה בכ"ז מפחד מהם אז פורום סקס יתאים לך בשביל השאלות הנ"ל (רק תזהר שם מבחור בשם סימור שלא יציע לך שבזמן שאתה באזיקים שיענגו לך את הרקטום
)

למעלה