אזכורון

L e e e e e

New member
צדיקה אחת בסדום

ועמורה
ג'קו עצבני/משועמם

talytal

New member
חחח, את מאשימה אותו?

אם היו שמים אותי על תקן נושאת כלים לרפאל, גם אני הייתי עצבנית/משועממת.
ולא להגיד לי נו-נו-נו יותר! הגעתי למסקנה שזה לא עוזר לי לבלות פחות זמן בפורום, זה פשוט גורם לי לכתוב פחות...

L e e e e e

New member
../images/Emo24.gif לדעתי זה ההסבר לאי שיתופו

והכנתי לכן במיוחד מחרוזת שירי ג'קו (עשיתי סדר בפסח).

קניה 1

New member
תודה לי....

בנות אם יש איזה משהו ממש חשוב ברשמי אז תעדכנו....

אסי עזר חמוד,זו כבר פעם 2 שהוא לטובת ג'קו

תודה לי..
המשפט הזה בכתבה הזכיר לי משהו, חיפשתי ומצאתי את "המכתב" .. מכתב תמיכה בג'קו שאסי כתב למר פיני בדש (
) נגד כל עניין החרם.. ציטטתי כמה משפטים שלו.. ממש תומך אמיתי..נצרף אותו לפורום
"..הרשה לי להבטיח לך, ג'קו יהיה כוכב! הוא כבר כוכב ומסיבה אחת פשוטה: הוא פשוט זמר מצוין.." "..אף אחד מאיתנו לא מכיר באמת את ג'קו, אף אחד לא מכיר את המציאות שבה גדל או את מה שמתחולל בנבכי נפשו ולכן לא ממקומנו לשפוט אותו.." "אני הכי גאה באנשים שהולכים עם האמת שלהם, וכל מי שמכיר אותי, יודע למה. יישר כוח, ג'קו. העם איתך." כל הכבוד

yila

New member
סינדרלה ונסיך החלומות מנתניה ברייטינג

ברייטינג של היום: בזמן שאלפי ילדים נטחנים באודישינים בדרכם להיות הסעדו הבא, ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן התכנסו באולפני הצוללת והקליטו את "קשה לי לא להתרגש" דואט מרגש פרי עטו של ג'קו, שישמש כשיר שילווה את העונה החדשה של "כוכב נולד". בומבה. 3 תמונות והסורק שלי מקולקל - מאיה וג'קו מקליטים (חמודים) ג'קו מחזיק את הרגל של מאיה (כאילו הנסיך מצא את סינדרלה על פי הסנדל, מקסימים) ובתמונה השלישית, ג'קו לבד קורה ב"רייטינג" וכתוב: ג'קו מתרשם לטובה (באמת עושה פרצוף של מתרשם לטובה). טוב, תודה ללי על הכתבה ופירסום חיובי נוסף !אפילו ג'קו מרוצה ממנו.

דורית41

New member
איזה כיף

איזה כיף לחזור ולקרוא דברים כאלה!! אסי עזר הוא באמת מקסים.אני מכירה את המשפחה שלו אישית,ואני שמחה שהוא דבק בעמדתו בנושא ג'קו. והידיעה על הקלטת שיר האודישנים-אני תיכף רצה לקנות רייטינג. יש למישהי מידע חדש לגבי יום העצמאות?

yila

New member
מאיה מתגלגלת מצחוק וג'קו מסתכל ברצינות תהומית

הם מאוד חמודים ביחד !

rifkin1

New member
לא כל כך הבנתי

הם צילמו את הקליפ או הקליטו את השיר???

yila

New member
כתוב "הקליטו", בתמונה אחת שניהם עומדים ליד

המקרופון ושרים בשיא האקסטאזה. אולי משלבים בקליפ אותם מקליטים עם תמונות של הממתינים לאודישינים ?

rifkin1

New member
מחר...לא מר....

תודה על המידע על מאיה וג'קו...איזה מתוקים!

למעלה