אזכרה לשלום שרעבי ז"ל

Amitg

New member
אזכרה לשלום שרעבי ז"ל../images/Emo16.gif

היום היתה אזכרה לרב כבאי שלום שרעבי ז"ל שנהרג באת מילוי תפקידו. אני ועוד רבים מהכבאים והקצינים מש"כ ת"א נכחו הן בעליה לקבר והן בגילוי המצבה שהוקמה שנתיים אחרי שנהרג במקום בו נהרג בגילוי המצבה נכח גם ראש העיר-רון חולדאי. עיריית ת"א הקימה במקום שפעם היה בו בניין שבקומה הראשונה היתה באר שאליה נפל שלום גן ובכניסה אליו הוצבה המצבה הגן כאמור נכנח היום- "גן שלום" אני מזמין את כלום לכתוב מה הם עשו ואיפה הם היו כששמעו על האירוע הנורא. אני אישית לא הכרתי אותו - הוא נהרג כשנה וחצי לפני שהגעתי לצופי-אש. יהי זכרו ברוך
בתמונה: מימין ראש העיר-רון חולדאי ומשאל המשפחה בעת הסרת הלוט מהמצבה

Amitg

New member
ומקרוב...

המצבה עם הזרים של: ראש העיר תל אביב, המחלקה לכיבוי אש, והמשפחה

חבל שלא ידענו על האזכרה

האם נשלחו הודעות לתחנות על קיום האזכרה ? כי אני לא חושב שבתחנת חולון קיבלנו תזכורת על כך. היה מכובד אילו היתה נציגות מהתחנות השכנות.

תגובה לעמית

עמית תודה לך על הפרסון הגתי אותי במספר דקות ושוב תודה על המצלמה שיכלנו לצלפם את התמונות יהי זכרו של שלום שרעבי ז"ל לנצח.

שלום שרעבי ז"ל ../images/Emo16.gifלזיכרו

חברים יקרים כולנו ייחד נדליק נר לזיכרו של לוחם האש שנפל במילוי תפקידו רב כבאי שלום שרעבי ז"ל כפי שאמר קורדובה חבל שלא שלחו הודעות לתחנות

TAFD

New member
שלום ז"ל../images/Emo16.gif

אני מתנדב יותר ותיק מעמית ושאר הצופים ואני כן הכרתי את שלום ז"ל. אני בחיים לא ישכח את היום הזה, שבדרך הביתה מהבית ספר פתאום ראיתי 2 מסוקים צבאיים נותחים באמצע שכונת מגורים (המקום נמצא 5 דקות מהבית שלי) ולאחר מכן שהגעתי הביתה ואמא שלי אמרה לי מה אמרו בחדשות, כל הטלפונים שכל המתנדבים התקשרו אחד לשני עד שידענו מי זה, ושהתקשרתי לתחנה כדי לדעת מה קורה, הייתי בשוק (אני זוכר שליאור ענה לי וניתק לי את הטלפון בפנים) ואחר כך שכולנו באנו לתחנה ושבאו מלא אנשים, פעם ראשונה שראיתי את כל הכבאים בוכים. ויום אחרי זה בהלוויה, אני זוכר את הטקס בתחנה ושמו את הארון שלו על המנוף ואת השיירה של המנופים ורכבי כיבוי מכל הארץ שנסעה לבית הקברות, עד עכשיו כל התמונות האלה חוזרות אלי... אני כל הזמן זוכר שכמה ימים לפני זה עוד הייתי במשמרת ויצאנו יחד לאירועים ודיברנו ופתאום... יהי זכרו ברוך

למעלה