אזכרה ראשונה

camitt

New member
אזכרה ראשונה

כשנרים את העיניים, אתה הכוכב הבהיר בשמיים, תנופף לשלום בחיוך, והיקום יאיר כפליים, ילדנו הטוב ככה תהה לנו קרוב, כוכב מנצנץ בחשיכת געגועים, אותך כל-כך אוהבים רוצים לדעת מה העניינים? טוב אולי קצת לחבק, חיבוק גדול ואוהב, כמו שידעת לתת ולתת, שלא תטעה לא נפרדים, פשוט כל כך התגעגענו שרצינו לומר שלום, שמיים זרועים ,כוכבים סביבנו , ובתוכם צהל , צחוקך המתגלגל. נכתב לזכרו של נוי שנקטף לפני שנה בתאונת דרכים, הוא בסך הכל בן 17 וחתי

liat1953

New member
../images/Emo201.gif

על אותו כוכב כתבתי גם באזכרה האחרונה של בני,7 שנים... הם נשארים איתנו תמיד בכל מקום בכל מצב,בשמחה וגם בעצב.

ענן כבד

New member
לאמא של נוי

עם אותו כאב אמא של דורון בן ה17 נפטר מהמחלה האכזרית בפתאומיות . ושוב שבת ומתהפכים מצד לצד וחושבים על הילד. ולמה זה קרה ? ועד מתי הסבל? . והגעגועים חונקים והרגעים לא חולפים ושקט שאין לא סוף שקט שצועק תחזירו לי את הילד תחזירו את הילד שוב לחבק שוב לאהוב למלא,מידית כול בקשה לראות את הצחוק בעינים ולהיות שוב מאושרים עד השמים . כתם שחור מול העינים והדמעות זולגות וזולגות והזכרונות חורטים וחורצים חריצים עמוקים מדממים ואין נחמה רק זעקה . את השבת אני עוברת היום בקושי רב .

יפית מן

New member
בוקר צח ומוצלח לכם פורם נכבד רצוני להצטרף....

היי אני חדשה ,וראתי בפורם שכן את שכתבה האישה היקרה,ברבלה על שיש פורם של אובדן והחלטתי לשתף אותכם במה שקרה לנו במשפחה המצומצמת.והרי המקרה : לפני שלושה חודשים ביום מר ונמהר נכדי היקר מאור-ילד של אור נקטף ממש נחטף תוך לילה אחד ,חתני חזר מהעבודה בשעה 10 בלילה שלך יום חמישי והביא זר פרחים לכבוד שבת.מאור הטהור ילד של אור התעורר אחרי שהיה לו חום של 39,9 מעלות חום שמע את אביו בא ונכנס לסלון הסתכל על הזר ואמר:איזה יופי של זר,אמר לילה טוב וחזר למיטתו . בסביבות 1 לפנות בוקר חתני שומע חירחורים ונכנס לחדר של התינוקת שתיבדל לחיים ארוכים וחשב שהיא משתעלת כי היא סבלה מברונכית ,וראה שהכל כשורה,נגש לחדר של הבנים וחשכו עיניו הילד פירכס והשמיע קול של חירחור ,מיד ירד איתו החוצה בצעקות ואחד שעבר ברחוב מיד הזמין אמבולנס ובנתיים היגיעו ההצולה של הישוב בו אנחנו גרים עשו החיאה שלקחה הרבה זמן ובנתים הגיע לטיפול נמרץ עשו כמיטב יכותם והחזירו דופק הועבר לבית חולים מונשם ומורדם עם מצב של אנוש ובמהלך הטיפול אמרו לנו שינסו להוציא לו את מכונת ההנשמה ולקראת בוקר של יום שישי קרסו כל נמערכות ובשעה 1130 יצאה נשמתו הטהורה והזכה לאסונינו הגדול .מאור ילד של אור היה ילד (בן 7 שנים וחודש)של אור ילד שכל אמא היתה שמחה להתברך ילד טהור ילד של נתינה כשהיה לו משהו ביד היה נותן אפילו שלו לא נשארק דבר,היה אוהב להגיד תהילים ,ילד יפה תואר תלמיד כתה א' שידע לקרוא כבר שנתים קודם היכנסו לכיתה א אין לי מילים נוספות כי הכל היה מתומצת במה שכתבתי היום אחרי 3 חודשים אני בתור סבתא לא חוזרת לעצמי,אני בוכה יום ולילה(רציתי לציין שאמו שהיא ביתי ומשפחתה זרים מעלי יש לנו בית פרטי בישוב ובנינו קומה שניה ושם גרים ביתי וחתני)הוא היה כל הזמן אצלי,אני ממש לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה ללכת לשום מקום הוא איתי כל הזמן אני עובדת משרה מלאה ,אבל אין לי חשק לראות אף אחד בבוקר אני אומרת לעצמי :איך זה יכול להיות השמש זורחת עולם כמנהגו נוהג אנשים צוחקים שמחים איך זה,ולי כל כך רע! מה יש לכם להציע לי איך מתמודדים עם כזה אובדן?איך זה שהכל פורח וילדים צוהלים ולנו קרה כזה אסון ו,וכשאני רואה ילדים מהכיתה של מאור אני עוברת לצד השני של המידרכה,האם זה טבעי כך?אשמח לקבל תגובות ותמיכה ככל שתוכלו . כל טוב לכם ושה' ינחם את כולנו בטוב,הנראה ,והנגלה

שרון123

New member
קורע את הלב../images/Emo14.gif

כל מה שתיאת טבעי לגמרי, כולל הקושי לראות את בני כיתתו. ביתי ירדן נפטרה לפני כ 10 חודשים, וכל מה שאת מתארת מוכר לי עד כאב. גם אמא שלי סובלת נורא. גם היא עובדת משרה מלאה אבל לא מפסיקה לבכות, כולל סיוטים בלילה וגעגועים במשך כל היום. אחרי 9 חודשים בהם היא לא הצליחה להתרומם מהאבל, היא פנתה לרופאת המשפחה שנתנה לה כדורים בשם רסיטל, להקלה על העצב האינסופי. הכדורים מקלים מעט, אבל הכאב נישאר אינסופי, ולעולם יישאר כך. קשה כל כך לאבד ילד בלי שום התרעה, בלי סיבה. אין נחמה, אבל אנחנו כאן ביחד, משתלים להבין ולתמוך

דליה ח

New member
../images/Emo24.gif

מקסים ומרגש, מבטא כל כך בפשטות את הגעגועים, את הכמיהה למגע, ואת חוסר האונים .

ענן כבד

New member
יפית מן

סבתא יקרה . כך מרגישים כאן כולם . ברגע שילד נעלם החיים נמסים ואת מקומם תופסים גלים של כאב וגעגועים סבל . אבל כולנו כאן ממשיכים . בוכים מתפקדים וממשיכים . כול אחד בדרכו שלו ,כול אחד אוסף כוחות וכך חיים. לי אמרו תשתדלי לעשות מה שאת הכי אוהבת . נאחזתי גם בזאת ובעיקר בשיחות השיחות עם אנשים אהובים טיפה מקילים .

yazi22

New member
כל כך מבקשים את החיוך

ואת החיבוק מנסים לחייך ולקרוא בשמו אולי יחזיר לנו והוא הולך ומתרחק ונשאר עצב וגעגוע יום קשה מצטער שקראתי באיחור בכל זאת - חיבוק גדול יעקב

למעלה