אזלו הכרטיסים למיומנה

glitter8

New member
אזלו הכרטיסים למיומנה

ל4 הופעות הקרובות אז מי שלא קנה פיספס תאריך חדש ייקבע בקרוב מומלץ להקדים ולקנות, פרטים בבית מיומנה כל הקודם זוכה. ענבלי

handlessman

New member
מה?!

כלומר גם ליום שישי הקרוב ה-3\10?!

romens

New member
חח אני כבר מוותר

וויתרתי אני פשוט אחכה לפסיטבל ערד בקיץ להופעה שלו במצדה ככה גם אחסוך כסף.... כי בינתיים כל ההופעות נמכרות בשניות אז יאללה מתי כבר הקיץ יבוא?! וחברה יבש פה יאלללה בלאגן

handlessman

New member
ברוך השב!

נראה שהצלחתי להחזיר אותך... אז תיכנס לפורום דאון, שם יותר כותבים...

lile0

New member
אין כמו ההופעות במצדה!

אמנם לא הייתי בהופעות עם מיומנה, אבל אם יש לך תקציב רק להופעה אחת בקרוב, אני חושבת שכדאי לך ללכת למצדה-האוירה, ההרגשה, הזריחה! הייתי בעשרות הופעות וההופעות במצדה הכי מיוחדות.

romens

New member
ברור

נכון אין לי הרבה כסף לבזבז על הופעות כרגע אאז בגלל זה אני מעדיף פשוט לחסוך להופעה של המצדה.......... ותגידו יש לשם הסעות מאורגנות לא?

lile0

New member
בדר"כ יש הסעות מערד למצדה וחזור

אבל אולי באמת לא תהיה הופעה השנה, אז קח את זה בחשבון.. מאיזה איזור אתה בארץ?

romens

New member
אין מצב

אין מצצב שלא תיהיה הופעה, כאילו בקיץ זה הופעה שקשורה לפסטיבל ערד אז למה שלא תיהיה הופעה?!?!?!?!?! רענני

glitter8

New member
א - ואם אין בקיץ הופעה במצדה?

אני בכל זאת ,והייתי בהופעה במצדה, הייתי ממליצה לבחור ב"בחונטוס" - כי- א- מתכננים, ועדיין יש כוונה ללכת יחד כל הפורום. וזה יותר כיף, ב- אמנם הופעה במצדה זו חוויה שקשה להירגע ממנה ראה הרשמים שלי בפורום אחרי ההופעה האחרונה בסוכות, אבל עם מיומנה זו הופעה חבל"ז) כך אומרים יודעי דבר וניתן לראות בקטעי הוידאו ג- יפו זה יותר קרוב ד- באותו מחיר (ואפילו פחות) מקבלים גם את מיומנה!! בקיצור מה שבא לך, אני בטח אהיה גם במצדה אם תהיה הופעה, נשמח לראותך איפה שלא תהיה ענבל- מנהלת קומונת מיומנה

למעלה