אזלמה בעצם???

MajorWinters

New member
אזלמה בעצם???../images/Emo19.gif

סורי שלא בשרשור לכבוד ג'ון אבל הוא היה ארוך מדי ולא חשבתי שתשימו לב לשאלה שם. אז למה בעצם לנון נרצח? שמעתי מספר תאוריות שכוללות רצון של הרוצח לפרסום והשניה היא שלנון השפיע על חייו- הוא אפילו התחתן עפ יפנית סתם ככה... אז הוא רצח אותו. מה נכונה או האם יש עוד?

Another Girl

New member
יש כמה תיאוריות

אחת מהן היא שהרוצח הושפע מספרו של ג' ד' סאלינג'ר "התפסן בשדה השיפון", בו יש דמות שרוצה "לתפוס" ילדים שרצים בשדה השיפון ולהציל אותם מעולם הבגרות הנורא...זה מה שצ'אפמן טען שהוא רצה לעשות-להציל את ג'ון מעולם הבגרות המרושע. נשמע מעוות? זה באמת ככה. עוד תיאוריה היא שהוא רצה להתפרסם ע"י כך שירצח מישהו מפורסם (השיג את זה בהחלט...) ועוד אחת שהרגיז אותו הפרסום והעושר של ג'ון,אם אני לא טועה. בקשר לקטע עם ההשפעה על חייו והיפנית-אין לי מושג-אבל זה נשמע מעוות אפילו יותר...אם זה נכון,זה לא בהכרח נותן תיאוריה,אלא מראה על עוד צד מופרע באישיות שלו
ואם כבר מדברים- מישהו או מישהי מוכנים לקחת על עצמם לכתוב מאמר על הרצח ומה שמסביבו? (הסיבות,האירוע עצמו וכו'?...)

seafox

New member
היה איזה קטע באמת שאמרו על

זה שהוא התחתן עם יוקו ובגלל יוקו הביטלס התפרקו אז ז"א שבגלל ג'ון הביטלס התפרקו.

נראה לי שהטיעון שלו היה שהוא חולה

נפש ושהוא לא אחראי על מעשיו..אבל לא בטוחה בזה

דקלה9

New member
זה אכן היה הטיעון

אבל אם הוא לא היה כשיר נפשית, הוא לא היה יושב היום בתא בידוד באטיקה, כלוא לשארית ימיו... היצור הזה אולי מטורף, אבל בלי תעודות.

למעלה