אזניות - היכן ניתן להשיג AKG K915 ?

rotemmff

Member
אני לא מוצאת בארץ. האם יש אתר בטוח בחו"ל שניתן להזמין ?
מלבד זאת אשמח לקבל המלצה על אזניות אלחוטיות במחיר נמוך, או לחילופין על אזניות קשת (חוטיות) זולות + קישור לכבל מאריך עבורן.
תודה מראש.

TCH_ma

Active member
אני לא מוצאת בארץ. האם יש אתר בטוח בחו"ל שניתן להזמין ?
מלבד זאת אשמח לקבל המלצה על אזניות אלחוטיות במחיר נמוך, או לחילופין על אזניות קשת (חוטיות) זולות + קישור לכבל מאריך עבורן.
תודה מראש.
נסה במודן אלקטרוניקה שהם היבואנים או בדיאז.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מכירה את הדגם, אבל אמזון הוא כמובן אתר בטוח ואפשר לבדוק גם מוכרים באיביי.
אוזניות אלחוטיות פשוטות אפשר למצוא בכל חנות שמוכרת ציוד אלקטרוניקה (חנויות טלפוניה / ציוד משרדי / מחשבים ועוד; ראיתי גם ברשת "מיניסו") וכמובן להזמין מסין, למשל מעלי אקספרס (האיכות קשורה במחיר שמוכנים לשלם, אבל הוא נמוך מאוזניות ממותגות ומהמחיר שמשלמים בארץ).

rotemmff

Member
לא מכירה את הדגם, אבל אמזון הוא כמובן אתר בטוח ואפשר לבדוק גם מוכרים באיביי.
אוזניות אלחוטיות פשוטות אפשר למצוא בכל חנות שמוכרת ציוד אלקטרוניקה (חנויות טלפוניה / ציוד משרדי / מחשבים ועוד; ראיתי גם ברשת "מיניסו") וכמובן להזמין מסין, למשל מעלי אקספרס (האיכות קשורה במחיר שמוכנים לשלם, אבל הוא נמוך מאוזניות ממותגות ומהמחיר שמשלמים בארץ).

תודה רבה. באמאזון Currently unavailable, אני אבדוק גם באיביי.
אזניות אלחוטיות זולות שאני מוצאת, תמיד מצריכות בלוטות'. הבעיה שהן מיועדות גם לטלוויזיה שלא תומכת בבלוטות'.

k-don

Well-known member
אזניות אלחוטיות זולות שאני מוצאת, תמיד מצריכות בלוטות'. הבעיה שהן מיועדות גם לטלוויזיה שלא תומכת בבלוטות'.
והממיר או הסטרימר לא תומך בבלוטוס?

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, זו דרישה מהותית שלא ציינת לפני כן...
אצלנו הטלוויזיה מחוברת למחשב (שחיברתי לו דונגל BT).

למעלה