אזניות

hippy

New member
אזניות

אהלן חבר'ס אז ככה הבעיה שלי היא כזאת, אני צריך להסגר על אזניות שחבר שטס ממש עוד כמה ימים יקנה לי בחול...אני צריך את האזניות בעיקר לשמיעה במיני דיסק קצת לשמיעה ביתית וקצת לתקלוט...אני מתלבט בין הדגמים: סנהייזר 595 סוני mdr-v700 פיוניר 1000 טקניקס 1200 AKG 240 אני ישמח לקבל תגובות ועצות מאנשים שהתנסו, דגש על התנסו, באזניות האלו ולא סתם חבר'ה שחושבים שזה או ההוא יותר טוב.

Dj Sky

New member
מכל האוזניות

אהבתי את הפיוניר HDJ1000 ואת הסנייזר עם הקשת הכפולה כל השאר סתם אוזניות

shainman

New member
סוף סוף פורום פעיל

מה קורה גבר, בשעה טובה נרשמתי לתפוז...... יש לך המלצות כלליות?

hippy

New member
העניין הוא ש...

אני ישתמש בהם בעיקר שאני בחוץ אתה מבין? בקושי בבית ככה שהבלאי שלהם יהיה יותר מהיר למרות שאני שומר על דברים מהסוג הזה כמו לא יודע מה.. אבל קראתי באתרים חוות דעת עליהם והרבה טענו שגם הם וגם הסוני נוטות להשבר תוך כלום זמן בחלק שמחבר כל צד לחלק העליון השחור, העניין שברור שאם הם יפלו נפילות קשות אני לא מצפה שישרדו אותם אבל פשוט כמעט כל מי שרשם עליהם משו שהם נשברו לו ככה שאני די מהסס. ואותו דבר רשמו לגבי הסוני.

Dj Sky

New member
לכל החברים שלי שהיו טכניקס

מכרו אותם וקנו פיוניר או סנייזר

Sunlight Theory

New member
HD-25 או RP-DJ/DH

מתנצל מראש על הבאלגן של ההודעה , אלו ציטוטים מהודעות שלי בפורומים שונים , אך זה יעזור למקד אותך . ה-HD-25 מבית סנהייזר האוזניות הטובות בעולם הן ה-HD-25 (או ה-HD-25-1) מבית סנהייזר . אלו אוזניות בעלות עוצמה גבוהה , אטימה רבה , איכות סאונד מדהימה (יחסית לינארית אפילו) , משקל נמוך , עמידות בבלאי וחלקי חילוף מלאים . הסיבות היחידות לא לקנות את הדגם הזה הן : 1. המחיר הגבוה הנע סביב ה-1500 ש"ח (אין לי כל כוונה להתיחס למחירים זולים עקב סיבות עגומות) . 2. גודל הפד של האוזניה יחסית קטן ואינו מכסה את כל תנוך האוזן (אמנם האטימה עדיין מדהימה , אך רבים מעדיפים את התחושה של פד אוזניה המכסה את כל תנוך האוזן , אני בינהם) . ה-HD-25 מבית סנהייזר לעומת ה-RP-DJ1200/1210/RP-DH1200 אם מחיר ה-HD-25 גבוהה מידי לטעמך , או שאינך מחובבי פד אוזניה שאינו מכסה לחלוטין את תנוך האוזן - הטכניקס הן הבחירה הבאה המומלצת . ה-RP-DH1200 לעומת ה-RP-DJ1210/1200 ה-RP-DH1200 זהו דגם "ספינת הדגל" של חברת Technics . יתרון ה-DH על פני ה-DJ הוא העוצמות החשמליות אותן הן מסוגלות לספוג (כ-3500 מיליוואט בעוד שה-DJ בעלות עוצמת כניסה של כ-1500 מיליוואט) והעוצמות האקוסטיות (כמה הן נשמעות יותר חזק) גבוהות יותר . מצד שני , עד כה לא שמעתי על מקרים של שימוש ב-DJ שבהם נטען שהעוצמה לא מספקת או שעקב הגברה מוגזמת האוזניות נזקו (נשרפו או אחר) . ה-DH מאפשרות עבודה בצורת מוניטור ע"י ציר סיבובי מאוזן (כל אוזניה מסתובבת במאוזן בפני עצמה) בעוד ה-DJ מאפשרות עבודה בצורת מוניטור ע"י ציר סיבובי מאונך , קשה להגיד איזו מן השיטות טובה יותר , אך לאלו שאוהבים להשעין את הראש ללכיוון הכתף כך שהאוזניה נתפסת בין האוזן לבין הכתף עדיפה צורת המוניטור ע"י ציר סיבובי מאוזן . לגבי נוחות , מגע ותחושה - ככל הנראה הייתרון הולך ל-DJ שזו אוזניה שמהרגע שעבדת איתה פשוט נוצר בינכם קשר ריגשי . היא יושבת היטב על האוזן ויוצרת איתה מגע צמוד , אטום ונעים . כבלים - ב-DH הכבל ניתן לפירוק והוא ספירלי , ב-DJ1210 הכבל אינו ניתן לפירוק אך הוא כבל ספירלה , ב-DJ1200 הכבל אינו ניתן לפירוק והוא כבל ישר (לא ספירלה) . לסיכום קצר - ה-DH בעלות נתונים גבוהים יותר ללא ספק , מצד שני את ה-DJ זו פשוט הנאה להרכיב וכמות גבוהה ממי שעבד איתן אינו רוצה דבר אחר עקב תחושת המגע והאטימה הזו . כל שאר הדגמים מומלצים מסיבות כאלו או אחרות (למען האמת לא עקב נתונים טכניים , אלא יותר עקב דפקים בעמידות הצירים , הסליל האלקטרומגנטי וכן הלאה) .

למעלה