אזעקה.

adir0123

New member
אזעקה.

אוקיי אני מודע לכך שנשאלה כאן השאלה הזאת כבר מספר פעמים אבל רציתי לשאול שוב ואם אפשר לקבל תשובה יותר מפורטת מתשובות שנכתבו לכם מראש. לפי הנחיות פיקוד העורף: "התושבים מתבקשים לשמור על ערנות, להקפיד על הנחיות פיקוד העורף ולהישאר במרחק של דקה ממרחב מוגן. יש להימנע מהתקהלויות המוניות ולהישאר קרובים למרחבים מוגנים. במקרה של אזעקה עולה ויורדת על התושבים להתנהג לפי הוראות פיקוד העורף ולהיכנס למרחב המוגן בתוך דקה. יש לשהות במרחב המוגן במשך 5 דקות, אלא אם ניתנה הנחייה אחרת. " (וממש הרגע בזמן הזה כשאני כותב שמעתי שני בומים!!!) השאלה שלי היא: מתי כבר תתעוררו ותלכו לשים אזעקות?! מדובר פה בביטחון(!!!) ולא במשחק שאפשר לדחות ליום אחר!!! אי נלך למרחב מוגן אאף אחד לא מודע למה שקורה מסביב? אנשים לא מודעים מה לעשות!!! תחשבו כמה אנשים לא מודעים למה שקורה!! מהבוקר היו מלא נפילות והייתה רק אזעקה אחת!!! יש מלא אנשים (לדוגמא בבית שלי) שאין להם זמינות כרגע לרדיו והטלוויזיה לא ממש מעודכנת! תנסו לתקן את זה במהירות האפשרית בבקשה, ואם לא אתם דואים לזה תנסו לזרז את מי שכן דואג לזה. תודה רבה, אדיר תושב באר שבע.

ענת oz

New member
שמיעת אזעקות

אדיר שלום, פיקוד העורף מבצע ניסוי צופרים ומפרסם את המקומות בהם בצע ניסויים בהודעות השוטפות באתר פיקוד העורף. בנוסף, ניתן להתעדכן בהנחיות השונות באתר, במוקד המידע של פיקוד העורף שמספרו 1207, וכמו כן ניתן להתעדכן באמצעי התקשורת השונים. אתר עוז קם על מנת לספק את המידע החשוב הזה, מידע ממשלתי מהימן, זמין ועדכני. בנוסף תוכל לפנות לפיקוד העורף בטלפון 1207 או בפנייה מקוונת באמצעות האתר ולמסור פרטים מלאים בציון שם, ישוב ורחוב מגורים. פיקוד העורף יעביר את הפרטים למדור הרתעה שמטפל בכל מערכות הצפירה. אם ברצונך שאנו נעביר את פנייתך, אנא העבר אלינו במייל [email protected] את פרטייך - שם מלא, ישוב ורחוב מגורים. בברכה ובתקווה לערבים שקטים, ענת, אתר עוז.

adir0123

New member
הבעיה נפתרה בשכונה שלי.

תודה רבה על התשובה [= המשך יום נעים! אדיר.

למעלה