אזעקה 6 בומים רציניים מאודדדד
ה הכחול הראשון New member 13/8/06 #3 וואי זה היה מפחיד שמעתי בומים שבחיים לא שמעתי 1 בדוק נפל בתוך העיר
D dafgol New member 13/8/06 #4 אני עם הבנים אצל הוריי הכל רעד ובומים חזקים , נשכבנו על הריצפה , היינו בטוחים שנפל פה בגינה. מי שיכול לעדכן אותי < במסר , לא לכתוב בפורום נפילות מדיקות > מאוד אשמח. שמרו על עצמכם
אני עם הבנים אצל הוריי הכל רעד ובומים חזקים , נשכבנו על הריצפה , היינו בטוחים שנפל פה בגינה. מי שיכול לעדכן אותי < במסר , לא לכתוב בפורום נפילות מדיקות > מאוד אשמח. שמרו על עצמכם
ג גינגימניה New member 13/8/06 #5 לא מביאים לישון פה!! אוף 3 אזעקות, מה זה פיצוי על אתמול? אני מקווה שממחר לא יהיו אזעקות פה!
ג גינגימניה New member 13/8/06 #8 אני הולכת לחדר מדרגות עד שאני אגיע למקלט, ויצאתי לבניין גם בלי נעליים..כולי הפוכה הייתה לי הרגשה שהיום לא תהיה אזעקה
אני הולכת לחדר מדרגות עד שאני אגיע למקלט, ויצאתי לבניין גם בלי נעליים..כולי הפוכה הייתה לי הרגשה שהיום לא תהיה אזעקה
ט טל205 New member 13/8/06 #21 ללא נושא דווקא פיקוד העורף אמר שבגלל שמחר צפויה הפסקת אש אז יהיה קצת בלאגן יותר מהרגיל.. אני מקווה שלפחות בלילה נישן טוב.
ללא נושא דווקא פיקוד העורף אמר שבגלל שמחר צפויה הפסקת אש אז יהיה קצת בלאגן יותר מהרגיל.. אני מקווה שלפחות בלילה נישן טוב.
ג גינגימניה New member 13/8/06 #17 אני סתם שכבתי (אני עייפה היום) ו..אז עצמתי כבר עיינים ושוב פעה הייתה אזעקה.. שיסתיים כבר.