אזעקות בזיכרון וחדרה...

bergmanit

New member
אזעקות בזיכרון וחדרה...

המצב הביטחוני לא הולך ומשתפר, ולפי סניפי מכבי, המקום הבא שבו נסראללה הולך לפגוע זה בנו.. בנתניה.. וויסגל, יהיה? איך בכלל נמשיך עם השיגרה? עזבו את מכבי.. בית ספר, חברים, אפילו ללכת לקניון כבר בחלק מהמקומות אי אפשר.. אני באמת לא פסימית, אני ריאליסטית, ונראה לי שהשנה, לא נחזור ללמוד כרגיל, לא נפתח שנה בסניף, השנה לא הכל יהיה בסדר..

האופטימיות תנצח!

שמעי... הכי חשובה זה לקוות ללתשובה כן...ולא לתשובה לא... להיות אופטימיים ולראות שבסוף האופטימיות תנצח... בזכרון היו אזעקות שוא... נסראללה עומד למות או שהוא אפילו כבר מת ולכן עכשיו מגבירים את הקצב אצליהם... אין מה לדאוג.. הכי חשוב זה להיות מאוחדים ולשמור על הקטע של הביחד... את מוזמנת לבוא אלי:) ביינתים בראשון רגוע... אוהבת הרבה הרבה... ואני אסיים בהקדשה קטנה... always look on the right side of life :)

anat135

New member
בזכרון-

היו אזעקות שווא אולי כן. בחדרה כבר נחתו טילים... וחדרה אחרי זכרון מכיוון צפון.. כך שגם בזכרון יכול כבר ליפול.. ובכל זאת.. אני דיי אופטימית.. יהיה טובבבב. זה ייגמר בקרוב אני מאמינה. או לפחות מקווה.

ח'ברה....

נכון בזכרון היו אזקות ....ולא כולם היו שווא.... אז קצת מפחיד....אבל אנחנו חזקים.... ואם צריך אז אנחנו נלך לדרום... ותודה לכולם על הדאגה=]

SoulDancer

New member
חישוב מתמטי מהיר

התנועה בת 77 שנים בערך, נכון? מדינת ישראל בת 58 שנים. תנועת המכבי הצעיר הייתה קיימת גם בזמן מלחמות אחרות, והיא עדיין כאן. ביום הראשון או השני במלחמה שמעתי איזה שר אחד אומר בטלוויזיה, שפה הוא מקווה לראות פעילות של תנועות נוער. ?! מה אנחנו? נפתח שנה כרגיל- ואם סניפים בצפון יצטרכו עזרה, אני אישית מתנדבת ובטוחה שגם אחרים, לבוא ולעזור. להפך-הילדים שמתים לעשות משהו ישמחו לבוא לנסות את מכבי צעיר. חפשו את היתרון שלנו אנשים=)

אני מסכימה איתך....../images/Emo70.gif

התנועה שרדה מלחמות רבות אחרות..... אין סיבה שאת המלחמה הזאת התנועה לא תשרוד.... ונכון, אנחנו כתנועת נוער, צריכים לתמוך אחד בשני..... ובמיוחד בנוער שבצפון
את השנה ניפתח כרגיל
את הפעולות נעשה כרגיל
וגם את הטיולים
וסניפים שיצטרכו עזרה, נעזור להם.... אני מוכנה לעזור ואני בטוחה שרובנו, אם לא כולנו נעזור ונתמוך
כי בסכ"ה, אנחנו תנועה אחת, ולכולנו אותה מטרה
וכמו שיסמין אמרה.... חפשו את היתרונות שלנו בזה, ותמצאו הרבה..... הורים רבים יעדיפו בזמן כזה שהילדים שלהם יהיו בתנועת נוער, במקום מוגן מאשר שיסתובבו ברחוב.... שיעסיקו אותם, שיהנו, שיהיו עם חברים... ולא ישארו בבית ידאגו....

זה לא ימשך כל השנה....

אנחנו בתקווה מאוד גדולה שלא....
אבל אם זה ימשך עד תחילת השנה.... אז זה לא ימנע מאיתנו לפתוח את השנה כרגיל.... וסניפים שיצטרכו עזרה, נעזור להם במה שנוכל.... =]] =]] =]]

חחחח

ברגמן .. מה את דואגת?! כל היופי של מכבי .. זה לא שאם יש פצצות או דברים כאלו אז משאירים את הילדים בבית וסוגרים הכל! מכבי ימצאו מקום מוגן להעביר פעילויות , יעשה כל מיני דברים בשביל הילדים - כי אנחנו לא סתם חוג! השנה תפתח בכל סניף עם טקס ענק , אש בכל מקום , חניכים עושים "וואו" ומסדר ענקקיי עם כל ההורים! .. אין מה לדאוג... שומדבר לא ישתנה .. מכבי ישאר תמיד .. וזה מה שאנחנו טובים בו... (אני מוכן להתערב שאם יגידו שיש מכבי.. את לא תשארי בבית למרות הפחד מהפצצות.. אז זהו! אין מה לומר יותר...)

למעלה