אזרחות ארגנטאית

soynetanel

New member
אזרחות ארגנטאית

היי לכולם אני נתנאל מור, כתב סדרות לילדים מארגנטינה לישראל. רציתי לשאול את אלו שמבינים באזרחות. מצאתי דרכון של סבא שלי שכתוב שהוא נולד בבאונוס איירס, השאלה שלי אם קיימת אפשרות להגיש בקשה לאזרחות ארגנטינאית ? אשמח לקבל תשובות SOY

אני מצטרפת לשאלה, למבינים בנושא

ומרחיבה אותה אם שנינו (בעלי ואנוכי) ארגנטינאים וילדינו נולדו בארץ: א) האם הם יכולים לקבל אזרחות ארגנטינאית? ב) איך? ג) מה האזרחות הכפולה הזאת תאפשר להם?

lailaein

New member
תשובה

כפי שסיפרתי בעבר בני נולד בארץ האבא ארגנטינאי והאמא לא. תבררו בשגרירות אבל לנו ביקשו שלאבא יהיה DNI בתוקף (לארגנטינאי) ותעודת הלידה של הילד מתורגמת ומאושרת בחותמת אפוסטיל ואם אני זוכרת נכון תעודת לידה שלה האבא. אנחנו היינו לחוצים, שבוע אחרי זה באנו לגור לארגנטינה והפרוצדורה פה היא יותר מסובכת אז עשינו את זה שם ונתנו לנו DNI לילד באותו יום. הבנתי שניתן לעשות את זה כל עוד הילד לא עבר את גיל 16 מעבר לזה צריך לברר בשגרירות. necesitas partida de nacimiento tuya o de tu esposo y el dni del mismo y la partida de nacimiento de los nenes traducidas לא יודעת אם זה עוזר במשהו אבל בטוח לא מזיק במיוחד שהגיוס כבר לא חובה. חוץ מזה שאולי ירצו ללמוד באוניברסיטה פובליקה חינם, מי יודע למשל ללמוד רפואה שבארץ זה כמעט בלתי אפשרי. אפשר לנסוע לברזיל בלי ויזה (טיול מוצ'ילרוס??). אפשר להיות סוכן מוסד סמוי למשל....

הייתי בטוחה שגם

את ארגנטינאית... אבל את דרומאמריקאית, נכון? מה שלום הנסיכה? במקרה שלנו, לא עדיף לעשות כבר בארגנטינה (אולי נהיה שם בקיץ)? אין לנו תעודות לידה כאן.והדרכון הארגנטינאי שלנו לא בתוקף לכן תמיד נועים עם הישאלי ומסתובבים שם עם הDNI. בכל אופן עד גיל 16 יש לנו זמן

lailaein

New member
אני מ.....

אורוגוואי ולא אנחנו לא פרובינציה של ארגנטינה (לפני שתתחילו...)
הבעיה בלעשות את הפרוצדורה בארגנטינה זה שכל דבר לוקח להם שנה וחצי (מנסיון) אבל תבררו לפי דעתי כשתהיו בארגנטינה תביאו את כל מה שמבקשים בארץ ותעשו את זה בארץ או תבקשו ממישהו שגר בארגנטינה לברר מה צריך בארגנטינה. בכל מקרה תוציעו תעודות לידה לילדים ותשלחו לתרגם.

lailaein

New member
לי שום דבר

אבל נראה לי שלאבא שלי היו חברים שם או בגבעת השלושה לא זוכרת

אלון 58

New member
לברזיל לא צריך ויזה בכל מקרה...,

גם עם דרכון ישראלי,כך שזו לא צריכה להיות סיבה.

s f a r a d i t

New member
../images/Emo70.gif כן לפי החוקים של ארגנטינה מגיע לכם

אזרחות ארגנטינאית אני למשאל יש לי בן שנולד כאן , היום הוא בן 17 וקיבל מהשגרירות ארגנטינה הזמנה לקבל אזרחות רק בגלל שההורים שלו ארגנטינאים אז אני חושבת שגם לכם זכאים, בכל אופן תמיד אפשר לשאול בשגרירות בהצלחה

MiAdi

New member
כמו עם החמין שהכינה ? ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

MiAdi

New member
קצת קשה להגיע מערד לחיפה בשביל חמין ../images/Emo8.gif

אבל תודה רבה בכל מקרה על ההזמנה

Joy107

New member
בשביל חמין לא...

אבל אם אנחנו מארגנים מפגש או מיני מפגש, את מגיעה עם עדי, נכון?

s f a r a d i t

New member
רעיון מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif להיפגש לאכול חמין../images/Emo70.gif

למעלה