אזרחות לילדים בעזרת ויזת הגירה

1home

New member
אזרחות לילדים בעזרת ויזת הגירה

הי,
אני מעוניין לאזרח את הילדים, אשתי אזרחית ונולדה בארה"ב (ושהתה שם בערך שנה) ההורים שלה לא אזרחים! בנוסף הבן שלי גם נולד בארה"ב (במסגרת רילוקישן של שנתיים).
הבנתי שאני יכול לבקש ויזת הגירה ואז לאחר שנוחתים מקבלים אזרחות מיידית.

אשמח למידע אם יש לכם...

ויזת הגירה, תוכלו לקבל דרך אישתך אם תעמדו בכללים

אישתך האזרחית יכולה לבקש ויזת הגירה לך ולילדים המשותפים והקטינים.
את המקרה יבדקו כמקרה הגירה רגיל, עליכם לשכנע שאתם כמשפחה עוברים לגור בארה״ב, והאזרחית צריכה לשכנע שהיא מעבירה את מרכז חייה לארה״ב.

במידה ואתם מקבלים ויזת הגירה לילדים, אז הנוכחות שלהם בארה״ב עם ויזת הגירה ובחזקת הורה אזרח הופכת אותם לאזרחים.

1home

New member
איך משכנעים?

במסגרת עבודתי אני צריך לעבוד בארה"ב בקייץ (כחודשיים).
אנחנו נשכור בית ונקנה רכב.
האם זה מספיק?
&nbsp

Nobilis

New member
תשובה

אתה לא צריך "לשכנע" (לפחות לא במובן של "עושים לך טובה"). אשתך אזרחית ארה"ב. זכותה לבקש GC עבורך ועבור הילדים כדי לעבור עמכם לארה"ב. אתם לא הראשונים ולא האחרונים שיעברו את התהליך הזה.
&nbsp
יש הסברים על התהליך (של הוצאת GC מהארץ) במאמרי הפורום. אחרי שתקבלו GC ותנחתו איתו בארה"ב, הילדים הופכים לאזרחים במקום, באופן מיידי/אוטומטי. בשלב הזה אתם יכולים להוציא להם דרכונים. ואם לאחר שיקבלו את הדרכונים תחליטו לחזור לישראל... זכותכם. הם ישארו אזרחים.
&nbsp
במילים אחרות - אפשר להירגע. רבים וטובים הוציאו לילדיהם אזרחות אמריקאית בדרך הזאת, בלי לעבור לארה"ב בפועל. זה לא זול (בכל זאת - GC עולה כסף, וכנ"ל טיסות), אבל זה בהחלט אפשרי, בהנחה ואתה לא עושה דבר מטופש כמו להגיד לקונסול שאין לכם כוונה אמיתית לעבור לארה"ב

ilanvag

New member
שים לב שתהיו חייבים להוציא גם GC עבורך,

עם כל העלויות הכרוכות בכך, למרות שבתכל'ס זה כסף שייזרק לפח.
&nbsp
אם תנסו להוציא GC רק לילדים ולא לך, זה יעלה דגל אדום בפני מי שיבדוק את התיק, וייראה די ברור שאתם לא באמת מתכוונים להגר... ואז דברים מתחילים להסתבך...

למעלה