אזרחות לילדים

מצב
הנושא נעול.

avidri

New member
אזרחות לילדים

אזרחות לילדים
שלום לכולם,
קיבלתי אישור מהקהילה היהודית בפורטו.
כעת אני מעוניין להתחיל את התהליך לשני הילדים שלי. האם לשלוח מסמכים של כו אחד בנפרד? האם לשלוח מיילים נפרדים?
אבי

kkkhhh

New member
חכה שתשלים את התהליך בעצמך

אזרחות לילדים
שלום לכולם,
כעת אני מעוניין להתחיל את התהליך לשני הילדים שלי. האם לשלוח מסמכים של כו אחד בנפרד? האם לשלוח מיילים נפרדים?
אבי
ואז פשוט תרשום אותם כאזרחים - זה בתנאי שהםיהיו קטינים מתחת לגיל 14 לאחר שאתה כבר אזרח.

ממש לא נכון

ואז פשוט תרשום אותם כאזרחים - זה בתנאי שהםיהיו קטינים מתחת לגיל 14 לאחר שאתה כבר אזרח.
ממש לא נכון
כל ילד שנולד לו לפני שהוא התאזרח יצטרך לעבור תהליך התאזרחות..
הנקודה היא, ככל שהוא יותר קטן הוכחת הזיקה המוטלת קטנה יותר.
אגב, גם ילד שנולד לאחר ההתאזרחות לא ניהיה אזרח אוטומטי. הוא זכאי לאזרחות אמנם, אך צריך לעבור הליך בירוקרטי.

kkkhhh

New member
ממש כן נכון

ממש לא נכון
כל ילד שנולד לו לפני שהוא התאזרח יצטרך לעבור תהליך התאזרחות..
הנקודה היא, ככל שהוא יותר קטן הוכחת הזיקה המוטלת קטנה יותר.
אגב, גם ילד שנולד לאחר ההתאזרחות לא ניהיה אזרח אוטומטי. הוא זכאי לאזרחות אמנם, אך צריך לעבור הליך בירוקרטי.
ממש כן נכון
תקרא כאן (אם אתה קורא אנגלית).

הוא כן צודק, והעניין הוא לא רק לקרוא אנגלית אלא גם להבין...

ממש כן נכון
תקרא כאן (אם אתה קורא אנגלית).
הוא כן צודק.
Children born abroad to Portuguese parents (one or both) are entitled to Portuguese nationality.
מדובר על "ילדים שנולדו מחוץ לפורטוגל להורים פורטוגלים", אז ילדים שנולדו לפני קבלת האזרחות הפורטוגלית, יצטרכו לעבור הליך של התאזרחות.

kkkhhh

New member
את החלק השני אתה המצאת

הוא כן צודק.
Children born abroad to Portuguese parents (one or both) are entitled to Portuguese nationality.
מדובר על "ילדים שנולדו מחוץ לפורטוגל להורים פורטוגלים", אז ילדים שנולדו לפני קבלת האזרחות הפורטוגלית, יצטרכו לעבור הליך של התאזרחות.
את החלק השני אתה המצאת
או הסקת בטעות. זה לא כתוב שם בשום מקום. מה שכתוב שם מאוד פשוט: אתה אזרח פורטוגלי והורה לילד שגילו מתחת ל-14? תרשם בשגירורת של מקום מגוריך, תרשם כנשוי (אם אתה נשוי) ותגיש בקשה עם המסמכיאדה (המאוד בסיסית ופשוטה) הדרושה. אבל תאמין למה שאתה רוצה.

אישור של הקהילה עבור הילדים

אזרחות לילדים
שלום לכולם,
אבי
אישור של הקהילה עבור הילדים
שלום,

במידה שהילדים מעל גיל 18, יש לשלוח מסמכים של כל אחד מהם בנפרד.

הילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה