אזרחות לילד

davidz007

New member
אזרחות לילד

שלום לכולם אישתי ואני קיבלנו אזרחות אמריקאית לאחר שהיה של 7 שנים בארצות הברית. לאחר קבלת האזרחות חזרנו לארץ בלא שהספקנו להגיש בקשת אזרחות עבור ילדינו (בו 8). משהוא יודע מה הוא התהליך האפשרי ומה ניתן לעשות מהארץ כדי שהוא יקבל אזרחות גם כן. ניסיתי דרך השגרירות אבל שם נאמר לי שהם לא מטפלים בזה. תודה

doronf65

New member
מנהל
מוזר מאוד שהם לא מטפלים בזה

ועוד יותר מוזר שהבן שלכם לא קיבל אזרחות מייד יחד איתכם. בכל מקרה, קח לינק שמאשר שלילד מגיעה אזרחות: http://travel.state.gov/childcit.html בעוד 10 ימים אני הולך לשגרירות על מנת לסדר לילד שלי דרכון אמריקאי (הוא נולד עכשו). הם מטפלים בנו ואמרו לנו לבוא. מוזר מאוד מה שאמרו לך. נסה לברר שוב! בהצלחה דורון

davidz007

New member
ההבדל

תודה על התגובה ההבדל הוא שאנחנו קיבלנו את האזרחות אחרי שהילד נולד. הילד הבא כבר יקבל את האזרחות אוטומטית.

doronf65

New member
מנהל
עדיין...

1. עוד לא הבנתי מדוע הילד לא נכלל בבקשות השונות שהגשתם לקבלת אזרחות. עקרונית, אתם הייתם אמורים להישבע גם עבורו כי הוא קטין, והוא היה מקבל אזרחות יחד אתכם. 2. גם אם זה המצב, הרי לפי הלינק ששלחתי לכם, הוא זכאי לאזרחות, שהרי הוריו אזרחים ועומדים בקריטריונים. (אני כמעט בטוח שה- 7 שנים שלכם נספרות לצורך העניין). 3. אתם חייבים לחזור לשגרירות, ממש לא נראה לי שהם לא מטפלים בזה. הרי זה לחם חוקם. אנחנו גם בקשר איתם. בהצלחה דורון

למעלה