אזרחים או תעשיה?

niv1990

New member
אזרחים או תעשיה?

מה עדיף? מה יש לכם להגיד בנושא? איך זה מושפע מסוג המשטר ומה פחות פגיע במלחמה? דרך אגב באחת המדינות שלי זה לא נותן לי לבנות כי יש לי אזרחים על האדמה והשאלה היא איך אני מעיף אותם משם??

111dolev111

New member
תעשיה

ובישביל ליבנות ניראה לי צריך ליקנות עוד חילים אבל שיש לך תעשיה אתה לא מרוויח כסף יש ....יש שיטה שכן ... תבקש שמישהו יסביר לך:D

niv1990

New member
אה יכול להיות שאם אתה מגייס

אז הם עפים לך מהאדמה??? חח זה כמו שיגסו מישהו למילואים וכשהוא יחזור הוא ימצא שבמקום בית יש לו מכרה אורניום :)

ArgovDemon

New member
לא כדאי להעיף אותם

אתה מקבל כל תור כסף לפי כמות האזרחים וסוג המשטר הכי טוב זה דמוקרטיה+ כי מרוויחים הכי הרבה כסף תאכלס החיסרון העיקרי של דמוקרטיה+ זה עם המורדים אבל עדיין לא נתקלתי במורדים

111dolev111

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"חח אף אחד לא בדירוג שלי " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחשבו על מה שאמרתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם אתה רוצה ליתקוף תגדיל את הרדר שלך ואז תוכל ליראות יותר מדינות ואין דבר כזה שאין מדינות בדירוג שלך חחחחח

111dolev111

New member
תיפתח מדינה רפלכיט (לא יודע איך רוש

ותתחיל ליגנוב ל10 . לרוב ה10 יש דמוקרטית+ אז תוכל ליגנוב להם בקלות .. תראה גנבות חח.......

niv1990

New member
חח לפי הכוח שלי כרגע אני אמור להיות

ב10 :) ואני בעצמי דמוקרטיה... לפחות באחת המדינות! בכל מקרה תודה על העצה, אני אנסה אותה עם אחת המדינות

111dolev111

New member
גם אני הייתי אמור להיות ב10 תעשה

אבל ביגלל הבאג!!!! אני לא יהיה ...... לש משנה שיהיה איפוס TDE תיכבוש את ה10!

Da Fish Snake

New member
שילוב של שניהם...

חלק מהאזרחים תאמן לצבא ותכבוש אדמה... ואל תגיע למצב שמתים לך האזרחים כי אתה בונה מפעלים... זה הכי גרוע שיש...

niv1990

New member
חח הייתי רוצה

אבל עוד אין אף התקפה שכובשת אדמה :( ואי אפשר לבנות מפעלים על אדמה שיש עליה אזרחים בכל מקרה...

למעלה