אזתמול במרחשת הגלילית
בעצם בתנור
תפוחי אדמה חצויים בקליפתם שוכבים על פניהם זלופי שמן זית מלח ופלפל שחור עד קרספיות של החיצוני
חצי שקיק אפונה זעירה, חצי שקיק גרגרי תירס בתפזורת, שטופים במסננת להפשרה, מעורבבים בקערה עם חצי כוס קמח סורגום רבע כוס קמח תירס עדין. רבע כוס קמח חומוס. מלח פלפל שחור.
. שמן זית על תחתית התבנית. על זה לפזר בצל גדול קצוץ גס, מעל לשטוח התערובת ולתנור. יוצא סבבה לחלוטין. אפשר לשדרג בעלים קצוצים ובשמרי בירה מלמעלה. לא חובה.
אכלנו עם סלט צבעוני ועליז, חצילים קלויים עם טחינה ויין לבן ריזלינג מצונן היטב. על המרפסת בחוץ...
בעצם בתנור
תפוחי אדמה חצויים בקליפתם שוכבים על פניהם זלופי שמן זית מלח ופלפל שחור עד קרספיות של החיצוני
חצי שקיק אפונה זעירה, חצי שקיק גרגרי תירס בתפזורת, שטופים במסננת להפשרה, מעורבבים בקערה עם חצי כוס קמח סורגום רבע כוס קמח תירס עדין. רבע כוס קמח חומוס. מלח פלפל שחור.
. שמן זית על תחתית התבנית. על זה לפזר בצל גדול קצוץ גס, מעל לשטוח התערובת ולתנור. יוצא סבבה לחלוטין. אפשר לשדרג בעלים קצוצים ובשמרי בירה מלמעלה. לא חובה.
אכלנו עם סלט צבעוני ועליז, חצילים קלויים עם טחינה ויין לבן ריזלינג מצונן היטב. על המרפסת בחוץ...