מזה אומר על ראש עיר המקבל צו הרחקה מתושב?
זה אומר ששופט/ת בדק/ה את המקרה והחליט/ה שיש ממש בטענות התושב. זה ענין לבית המשפט, לא למשטרה. למיטב ידיעתי ניתן לקבל צו הרחקה במעמד צד אחד וכך לטפל במצב דחוף (לרוב מדובר במצבים אלימים), אבל תוך זמן קצוב צריך לדון שוב בתיק בנוכחות שני הצדדים. אני מניחה שראש העיר לא נכח בדיון הזה, ואם מדובר בצו שניתן כתוצאה מהצגה חד צדדית וחלקית של העובדות- הצו יבוטל בתוך מספר ימים.מזה אומר על ראש עיר המקבל צו הרחקה מתושב?
הנה הכתבהזה אומר ששופט/ת בדק/ה את המקרה והחליט/ה שיש ממש בטענות התושב. זה ענין לבית המשפט, לא למשטרה. למיטב ידיעתי ניתן לקבל צו הרחקה במעמד צד אחד וכך לטפל במצב דחוף (לרוב מדובר במצבים אלימים), אבל תוך זמן קצוב צריך לדון שוב בתיק בנוכחות שני הצדדים. אני מניחה שראש העיר לא נכח בדיון הזה, ואם מדובר בצו שניתן כתוצאה מהצגה חד צדדית וחלקית של העובדות- הצו יבוטל בתוך מספר ימים.
אני מניח שהצו הוצא נגד ראש עיר שהודיע בפומבי שבעירו לא יצייתו לסגר!מזה אומר על ראש עיר המקבל צו הרחקה מתושב?
מה אני אגיד לך חורזת?מזה אומר על ראש עיר המקבל צו הרחקה מתושב?
המשטרה אינה בודקת את תלונת התושב, לפני מתן צו ההרחקה?אה. היה נדמה לי שכתוב על תושב שקיבל צו כזה. סליחה.
מה זה אומר על ראש העיר? אין לי מושג. תלוי במה דברים אמורים בדיוק . בדרך כלל צו כזה לא מעיד על משהו יותר מדי חיובי כלפי מי שהצו הוצא נגדו, אבל בכל זאת מן הראוי ללמוד פרטים בסיסיים לפני שחווים דעה רצינית.
היא אמורה לבדוק. אבל זה כמובן לא מחייב. כידוע לכולנו עמדה שהמשטרה מציגה יכולה להיות נכונה אך גם יכולה להיות שגויה.המשטרה אינה בודקת את תלונת התושב, לפני מתן צו ההרחקה?
הלו, עו"ד, המשטרה לא מוציאה צו הרחקה. שופט/ת עושה זאתהיא אמורה לבדוק. אבל זה כמובן לא מחייב. כידוע לכולנו עמדה שהמשטרה מציגה יכולה להיות נכונה אך גם יכולה להיות שגויה.
שניהם יכולים, זה תלוי בנסיבות המקרה ובמהות הצו.הלו, עו"ד, המשטרה לא מוציאה צו הרחקה. שופט/ת עושה זאת
טוב, תגגל צו הרחקה נגד ראש עיר, אתה יודע היכן חורזת גרה כך שבקלות תזהה את המקרה ותראה שמדובר בבית משפט. באותו חיפוש תגלה שכנראה אנחנו לא יודעים מספיק כדי להחליט אם הצו מוצדק או לא. אני מקווה שבית המשפט ידע יותר. בכל מקרה נדע תוך מספר ימים אם במעמד שני הצדדים הצו ישאר על כנו.שניהם יכולים, זה תלוי בנסיבות המקרה ובמהות הצו.
לגגל זאת תמיד אפשרות . אבל חשבתי שפותחת השרשור תעדכן על מה היא מדברת. לא חובה כמובן, אבל כפי שכתבתי למעלה (ואת הוספת גם לאחר גיגול), ללא פרטים נוספים קשה להתייחס ברצינות.טוב, תגגל צו הרחקה נגד ראש עיר, אתה יודע היכן חורזת גרה כך שבקלות תזהה את המקרה ותראה שמדובר בבית משפט. באותו חיפוש תגלה שכנראה אנחנו לא יודעים מספיק כדי להחליט אם הצו מוצדק או לא. אני מקווה שבית המשפט ידע יותר. בכל מקרה נדע תוך מספר ימים אם במעמד שני הצדדים הצו ישאר על כנו.
בינתיים אבי עשה את זה. לדעתי גם לפי הכתבה אי אפשר לדעת בדיוק מה קרה שם.לגגל זאת תמיד אפשרות . אבל חשבתי שפותחת השרשור תעדכן על מה היא מדברת. לא חובה כמובן, אבל כפי שכתבתי למעלה (ואת הוספת גם לאחר גיגול), ללא פרטים נוספים קשה להתייחס ברצינות.
לפי הנאמר שם ביהמ"ש כלל לא הוציא צו בינתיים. הוא ביקש את תגובת רה"ע קודם. אמנם זה ליינט וקשה לסמוך, אבל אם מסתמכים, אזי זה המצב.בינתיים אבי עשה את זה. לדעתי גם לפי הכתבה אי אפשר לדעת בדיוק מה קרה שם.
כנראה שלחורזת יש מידע מעודכן, ההודעה בעיתון היא מלפני 3 ימים. בוא נשאל אותה.לפי הנאמר שם ביהמ"ש כלל לא הוציא צו בינתיים. הוא ביקש את תגובת רה"ע קודם. אמנם זה ליינט וקשה לסמוך, אבל אם מסתמכים, אזי זה המצב.
זה בדיוק מה שעשיתי מהרגע הראשון .בוא נשאל אותה.
זה אומר ששופט/ת בדק/ה את המקרה והחליט/ה שיש ממש בטענות התושב.
זה אומר ששופט/ת בדק/ה את המקרה והחליט/ה שיש ממש בטענות התושב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.