אז אולי זה זמן טוב למשא ומתן על רון ארד?!
א אחות שלו New member 27/12/03 #3 אפשר לשקר בואו נגיד שיש לנו את אוסאמה בן לאדן. נו הם ערבים, הם בטוח יאמינו. מה, לא? טוב אזזז... משפחת ארד, תנחומיי הרבים. הוא לא ישוב. (טפו טפו טפו).
אפשר לשקר בואו נגיד שיש לנו את אוסאמה בן לאדן. נו הם ערבים, הם בטוח יאמינו. מה, לא? טוב אזזז... משפחת ארד, תנחומיי הרבים. הוא לא ישוב. (טפו טפו טפו).
א אחות שלו New member 27/12/03 #5 מה, הוא באיראן? אני חושבת שהוא היה עם סדאם בבור, אחרת עם מי הוא ישחק פוקר?! אבל בטח פיספסו אותו שם...
מה, הוא באיראן? אני חושבת שהוא היה עם סדאם בבור, אחרת עם מי הוא ישחק פוקר?! אבל בטח פיספסו אותו שם...
M MajorWinters New member 27/12/03 #6 באמת דומים../images/Emo19.gif עם הזקן... לא שאני מבין איך הוא פיתח כזה זקן... ארד זה לא אשכנזי?
א אחות שלו New member 27/12/03 #9 אז מה גם אמא שלו, היית רוצה גם לבוא אליה ולצעוק עליה שהיא אשכנזיה?! ככה לזרות לה מלח על הפצעים?! זאת לא אשמתה! זאת האשמה של ההורים שלה!!
אז מה גם אמא שלו, היית רוצה גם לבוא אליה ולצעוק עליה שהיא אשכנזיה?! ככה לזרות לה מלח על הפצעים?! זאת לא אשמתה! זאת האשמה של ההורים שלה!!
ע עדידית New member 27/12/03 #14 ראסמי. וואי זהו אז משפחת ארד כבר לא מרגישה מקופחת אפשר לסיים את עסקת השבויים וכאלה. הרעידה באה בטוב. סתם רון ארד לחופש נולד (אחד המשפטים)
ראסמי. וואי זהו אז משפחת ארד כבר לא מרגישה מקופחת אפשר לסיים את עסקת השבויים וכאלה. הרעידה באה בטוב. סתם רון ארד לחופש נולד (אחד המשפטים)
א אחות שלו New member 28/12/03 #15 רון ארד לחופש נולד?! בפעם האחרונה שבדקתי - הוא לא כל כך בחופש...! מישהו צריך לשחזר את המשפטים האלה! זה אפילו לא חרוז (כמעט...)!
רון ארד לחופש נולד?! בפעם האחרונה שבדקתי - הוא לא כל כך בחופש...! מישהו צריך לשחזר את המשפטים האלה! זה אפילו לא חרוז (כמעט...)!