אז אולי יש לנו סיכוי.... לרווקים...

PILPIL

New member
אופס, האנטר נלחץ

רק רציתי להוסיף - שלמרבה המזל / הבעסה אני כבר מצאתי את הטרקי שלי. אבל בנסיבות אחרות בטוח הייתי מתנפלת על האתר הזה.
 

oblique

New member
חבר'ה סרקתי את האתר

וכולל אותי יש שם רק 3 טרקים מישראל וכולם גברים... אז למרות שמצעד הגאווה מתקרב... נראה לי שהאתר הזה יכול להיות מנוף די רציני.. אז אם אתם מכירים בנות או בנים מישראל שמעוניינים תמליצו להם להירשם... מבחינת המגוון מחו"ל הוא קיים (אין כמעט יהודים שם באופן יחסי אבל לא לכולם זה מפריע... לי כן אבל לא חשוב..)
 
נשאלת השאלה... ../images/Emo112.gif

האם זה מה שאת/ה מחפש/ת בבן/בת זוג? או שמא זו רק תוספת נחמדה, שאפשר גם בלעדיה? אני חושבת שזה בסיס די מחורבן להיכרות.
 

oblique

New member
אני מחפש בת זוג יהודיה

אחר כך עוד כמה דברים בכל מקרה נראה לי שתהיה לי התאמה יותר גבוהה עם מישהי שמכירה מדע בדיוני ומסע בין כוכבים מאשר סתם מישהי שאולי נחמדה אבל כל מה שאני יכול לדבר איתה מתמצה בפוליטיקה ובמתכונים. (ותאמיני לי כבר הייתי בדייטים שהיו לא רחוקים מזה) אני לעומתך חושב שזה מבחינתי בסיס מצוין להיכרות.
 
אני אנסח שוב...

בסיס זו לא המילה הנכונה. בתור התחלה אולי זה בסדר. אבל מעבר לדייט ראשון, אם זה מה שמחזיק קשר- זה לא שונה מחיבה משותפת לצפרות או התעניינות בתרבות יפן. מה שאני מנסה להגיד, זה שהטרקיות היא לא תכונה. היא יכולה לפעמים להעיד על קיומן של תכונות אחרות (אינטליגנציה, חוש הומור מסוג מסויים) אבל גם אז רק לפעמים, ואני לעולם לא אנסה את זה בתור קריטריון חובה לבן זוג פוטנציאלי.
 

oblique

New member
לא אמרתי חובה

אבל כפי שציינת לרוב זה מרמז עלך דברים אחרים.. ואותם אני כן מחפש...
 
למעלה