אז אוקיי, אנחנו יודעים בעל פה את

man in heaven

New member
אז אוקיי, אנחנו יודעים בעל פה את

המילים של השירים של רדיוהד, אבל אני לא בטוח שכולם מבינים את המשמעות של חלק מהשירים... למשל, כמה שחרשתי על המילים של פרנויד אנדרויד - אני עדיין לא מבין מה הוא רוצה! אם מישהו יודע, או יש לו השערות, או עובדות או משהו - נא להגיב, תודה ! ואגב, כל מי שיכול לאחסן את הדברים של הר סירקוליישן באיזשהו אתר - בבקשה להתנדב !

The Wonder Boy

New member
אני חושבת שחלק מהרעיון..

הוא שאין להם משמעות אחת.. כל אחד יכול לפרש אותם איך שהוא רוצה. זה היופי שבזה.

c0pper

New member
במילים אחרות-

גם מי שכתב אותם לא יודע למה התכוון

root

New member
-הצעה-

אני מניחה שזה אתר של רדיוהד שאהוב על כולם, ויש שם נסיון של אנשים לפרש את השירים וציטוטים של ת´ום ומה שהוא אמר עליהם...

root

New member
------ הצעה -------

באחד האתרים האהובים אני מניחה על כולם של רדיוהד, יש גם נסיון של אנשים לפרש את השירים...

man in heaven

New member
מצאתי משהו...

ושלום לך וונדרבוי.. אז ככה, תום מסביר שזה בכלל התחיל משלושה שירים נפרדים, שהם לא ידעו מה לעשות איתם. ואז הם חשבו על השיר ( HAPPINESS (IS A WORM GUN של ג´ון לנון, שמורכב גם הוא משלושה מקצבים שונים אז הם שאלו: "למה שלא ננסה גם אנחנו ?!".. ועוד משהו. שאלו את תום אם השיר הוא על נפילת האימפריה הרומית (?!?!) והוא בתגובה פשוט אימץ את ההסבר הזה. שאר חברי הלהקה אומרים שהמילים הם כמו המילים של THE BENDS - מצד אחד אבסורדים ומצד אחר רציניים.. ואגב - קראתי שבאיזו הופעה הסולו גיטרה בסוף נמשך עוד כחמש דקות והשיר הגיע ל 11 דקות !!!

inkydinky

New member
Happiness is a warm gun

זה של הביטלס, ולא של ג´ון לנון כאמן סולו. השיר הזה היה גם (או אם אני לא טועה - היה רק) באלבום הלבן של הביטלס. אם כבר מדברים על מקצבים שונים באותו שיר אפשר גם לציין את Bohemian Rhapsody של Queen... אבל שם כבר רואים לפחות קשר כלשהו בין המילים, נראה לי... וממילא הנושא הוא לא לאיזה עוד שירים אפשר לקשר את זה כי זה בסה"כ מה ש-Thom Yorke אמר ולא מה שאתה אמרת... אז אני סתם מתחיל לגרור את זה לכיוונים שלא שייכים בכלל לעניין. IDD

man in heaven

New member
../images/Emo6.gif

בסה"כ הבאתי את דעתו של תום בעניין.. ואפשר להבין כלמיני דברים מפרנויד אבל ההקשרים לא ממש מובנים לי. לכן לא הופתעתי כשקראתי שתום אמר שהשיר מורכב משלושה שירים שונים. גם לי זה קורה כשאני כותב שירים (לא יודע אם זה מתקרב לקרסול של המאסטרפיס פרנויד אבל עדיין זה יוצא הרבה יותר מעניין מעוד שיר..)

man in heaven

New member
הסבר ?...

זתומרת מבינים ת´משמעות אבל אין מ מ ש הקשרים בין המשפטים לא ככה ?

power play

New member
פירוש למשהו מהשיר

משהו שאני זוכר שקראתי באתר אחד זה שהשורה : kicking squealing gucci little piggy באה לתום מאיזה ביקור במסעדה .. הוא ראה מישהי שהמלצר בטעות שפך עליה משהו והיא נראתה ממש כמו מפלצת שהיא צרחה עליו.. או משהו כזה..

man in heaven

New member
ומה אתם אומרים על

idioteque ? לפי המילים לא הבנתי מי בדיוק האידיוט...

למעלה