אז אחרי הדיון

sportivit

New member
אז אחרי הדיון

הקודם על עבודה בעומסים. נראה לי שהמסקנה המתבקשת היא שרצוי שרוב האימון בעומסים יהיה בישיבה. במידה ומטרת האימון שלי היא עבודה על כח ורוב האימון יהיה עליות, מה עושים כדי לגוון קצת את האימון. החבר'ה שאני מעבירה להם את האימונים משתעממים די בקלות וברור לי שאם עיקר האימון יהיה בישיבה הם יצאו בתחושה של שיעמום. מה עושים כדי לגוון?(בשיעור שרובו יהיה בישיבה).

להאמין במה שאת עושה שזה טוב להם

זה לא קל ,אני יודע את זה אבל אם את מעבירה להם את יתרונות הישיבה לעומת עמידה הם יבינו ויכבדו אותך ואת הדרך שאת מעבירה שיעור הכל תלוי במה שאת חושבת אם את חושבת שזה משעמם זה יהיה משעמם אפשר לעשות אימוני איכות בישיבה את יכולה לתת אפשרות למתאמנים אם הם רוצים לשבת יכולים לשבת ומי שרוצה לעמוד יכול לעמוד בקטע או זמן שתבחרי את את המדריכה ומנהיגה את השיעור תאמיני במה את חושבת שנכון ולכי עם זה בהצלחה

sportivit

New member
אשמח

לרעיונות של אימוני איכות בישיבה... חג שמח ותודה.

אז מה עושים כדי שלא יהיה משעמם?

בואי להשתתף בשיעור של יוסי אטיאס ה-
מהספינקלאב בגני תקווה. יוסי מעביר שיעורים שהם תענוג, ורובם בישיבה!

loc luc

New member
ואני משוכנע...

שאת מאמינה בעבודתיך ואת יודעת לעביר למתאמנים שלך... בהצלחה וחג שמח ciao luca

k r a u s

New member
היי ספורטיבית חג שמח

כאחד שהשתתף בדיון הקודם(חחחח) וכאחד שמעביר את רוב האימון בישיבה (לא תמיד) ,אבל באחוז גבוה---אני אשתף אותך בדעתי. יש כל מיני שיטות להעביר אימון שרובו בישיבה ,בצורה קלילה יותר . אני לא מסכים איתך שרכיבה בישיבה משעממת יותר . זה מאוד תלוי במדריך,איך הוא מעביר את האימון שלו,כמה הוא מאמין שהוא מסוגל להדריך כיתה**וכמה הוא מחובר למתאמנים שלו. כל המרכיבים האלה אם לא קיימים אצלך או אצל מדריך אחר,זה לא משנה מה תעשי באימון זה תמיד יראה משעמם. כמו שהסבירו לפניי---את צריכה להיות בטוחה בעצמך. אין צורך לומר למתאמנים שהיום עושים אימון בישיבה. לפחות לא בהתחלה עד שהם יתחילו להתחבר אלייך. מציע לך לשלב רכיבה בעמידה בצורה כזו שהם לא ירגישו אפילו שהם ישבו רוב הזמן בסיכומו של אימון. סתם דוגמה: 7 דק' בישיבה ואז 3 דקות עמידה . ואחריו 10 דק' ישיבה ואחריו 4 דקות עמידה ...ואפשר ככה להמשיך....הכוונה שלי היא-שאם בסיכומו של אימון הושבת אותם יותר זמן מבלי שזה הציק להם,עשית את שלך. אשמח מאוד לעזור לך בסגנונות רכיבה בישיבה וגם בעמידה,אם תרצי. מוסיקה טובה,אנרגיה חיובית בתחילת אימון,עבודה נכונה ומקצועית (תמיד) חיוך קטן שלך למתאמן והפוך זה מה שייבנה אותך להאמין שמה שאת עושה ואיך,זה נכון. צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

sportivit

New member
תודה על התשובה המפורטת../images/Emo140.gif

כמו שאמרת נכון- אני בתחילת דרכי. במקום שאני עובדת המדריכים, לצערי, מוערכים ע"י המתאמנים ע"פ מידת הגיוון בשיעור ופחות ע"פ מידת המקצועיות. חשוב לי מאוד להיות נאמנה לעצמי ולידע שלי וכמובן לבריאותם של המתאמנים, אבל מודה שיש כאן קונפליקט: עובדת חדשה, צריכה להוכיח את עצמי(אצל בעלי המכון-מדריכה טובה =שיעור מלא)שיעורים מלאים יש אצל מדריכים פחות מקצועים אבל יותר מגוונים שנותנים "שאו". לכן, חשוב לי לגוון מחד, אבל להיות מקצועית מאידך. ולכן השאלה האם יש תרגילים שאפשר לעשות בישיבה ע"מ לגוון קצת את השיעור? תודה...

k r a u s

New member
היי ספורטיבית

בואי אסביר לך משהו מהניסיון שלי----שלא יעניין אותך מה מדריכים אחרים. אם הם טובים יותר או פחות טובים,זה לא עניינך. תעבירי את האימון לפי מה שאת מאמינה---המוסיקה שתביא אותך לאנרגיות מטורפות,יביאו גם את המתאמנים שלך לאנרגיות האלה. כל מדריך צריך לעשות את מה שהוא מאמין ולא מה שאחרים. "השאוו" שאת מתכוונת זה הרבה מאוד דברים. קשה לתת "שואו" שעדיין לא מחוברים למתאמנים. את עוברת מה שכל מדריך מתחיל....וגם יש וותיקים שעוברים אתזה (לא כל מדריך וותיק,מצליח) ,וזה בסדר שאת ככה. את תלמדי להשתפר,להתחבר,ולשנות עם הזמן. זה בא לכולם. אני יכול לומר לך שמה שמנצח בסופו של דבר זה המקצועיות. "השואו" חשוב מאוד זה חלק מהאימון---אבל לבד זה לא יצליח לאורך זמן. תפני אלי במייל, או אם את רוצה יש לי פייסבוק(צחי קראוס) ואני מבטיח לעזור לך . יש הרבה סגנונות רכיבה ולא חסר בכלל. משחקי סיבולת ניתנים כל הזמן לשיפור וגיוון במאמץ צחי מדריך ספינינג

אימוני כח../images/Emo178.gif

אפשר ספרינטים בישיבה, אינטרוולים בעליה על עומס כבד. את מוזמנת להולמס רעננה, ימי ראשון, רבע לשבע ותראי איך אפשר לשבת כמעט שיעור שלם והזמן טסססססססססס

למעלה