אז אחרי החגים כאן והוא בועט ותוסס

ebi83

New member
אז אחרי החגים כאן והוא בועט ותוסס

יש משהו מיוחד שדחיתם או השארתם לאחרי החגים?

האם יש לכם תוכניות מיוחדות לתקופה הזו?

עד כמה זה באמת אחרי החגים כשחנוכה כבר באופק ואוטוטו הסופגניות גם בחנויות?

מבחינתי, יותר מכל - סוף סוף אפשר לצאת לצעידות

בשעות היום. הכלבה שלי תשמח אם טיולי הבוקר הקצרצרים שלנו ייהפכו לצעידות של ממש, ואתם עוד בטח תשמעו ממנה על זה. אה, וגם בשפת הים: עכשיו הזמן הכי כייפי ללכת לים.

אני מתחיל לחשוב על שמיכת הפוך האהובה. עוד לילה-שניים כמו שהיו כעת והשמיכה נכנסת לפעילות סדירה, בשלב ראשון בתמיכת מאוורר התקרה של חדר השינה.

אני מנסה לשכנע את עצמי להתארגן וליסוע לבקר שני חברים יקרים, בהולנד וסקוטלנד, ולהנות מסתיו צפון אירופי ובעיקר מסוף עונת התיירות. מקווה שהחכם ינצח את העצלן.

einat162

New member
אני נהנית מהתקופה הזאת בגלל ש:

1) אין לילות ביניים של חם מידי לפוך ואז קר מידי בלי פוך - אלא בדיוק קר מספיק כשאני הולכת לישון ונעים לי כולל לפנות בוקר.

2)
גיליתי שיש לי פלסטיק בהקפאה עם 3 סופגניות קנויות מהסופר משנה שעברה... אז הגיע הזמן לחסל אותן (כן, כן הן עדיין אכילות
).

3) אין לי תוכניות מיוחדות.... יש לי טיול של יומיים מהעבודה עוד מעט, ולפני זה אני לוקחת כמה ימי חופש רצופים (אחד מהם יום ההולדת). אולי אני אסע לטיול קניות איפשהו, עכשיו זה המזג אויר המושלם להסתובב.

nataly36

New member
שרדת את 2) ????

נשמע כמו נשק בלתי קונבנסיונאלי.....

מסכימה איתך לגמרי עם 1) . הוצאתי את הפוך, וזה כיף אחד גדול!

בהחלט כיף של מזג אוויר. הסתובבתי גם היום, גם אתמול וגם שבוע שעבר - והיה גם כיף גדול! (ומרושש)

einat162

New member
כן
שרדו את מבחן הריח והטעם אחרי החימום

וגם מבחן תפקוד הקיבה אח"כ (לא נרשמו הפרעות).

ebi83

New member
האמת שאין לי תוכניות מיוחדות...

בעיקר חברים וחיים, אבל זה רק אחרי שנסיים עם החובות של התואר (לא כולל תזה).

וזה לגמרי אחרי החגים, כי חנוכה זה לא באמת חופש או חג

nataly36

New member
בכלל, חנוכה הוא סתם רמאות!

החג הזה סתם תקוע באמצע ומעצבן -
טוב, לא באמת מעצבן, ולא נעליב אותו באמירה שהוא תקוע, אך בכל זאת , קצת....

כי

חופרים לנו על "נס פח השמן" - שכנראה לא היה. הכביכול נס הזה התחיל להופיע בספרות כ1000 שנה אחרי הכביכול התרחשות שלו.... בסוף תקופת הגאונים. בגמרא , במשנה, בספר המכבים ... - לא מוזכר כזה נס.

רק כאשר היו עמוק עמוק בגלות. ... הוא הופיע.

וגם
ועל זה בטח תסכימו איתי

סופגניות זה משמין.
לביבות זה לא פחות משמין.
שלא נדבר על הדברים המודרנים יותר - דונאטס וכד'....

ואין באמת חופש, אבל הילדים בחופש .
וגם אם מחליטים לקחת חופש - זה שיא החורף, הסטטיסטיקה היא שיש בן בית אחד לפחות שנורא מצונן ולא יכול לזוז מהמיטה...

אז
תגידו לי אתם

איזה מן חג זה שאין בו שום נס עסיסי, אין בו גם אוכל לעניין - לא איזה כבש, לא איזה דג או חלקי גופה בדמות כבד או ריאות או משהו דוחה אחר.... גם לא צריך לנקות, או להמציא את הגלגל עם תחפושת מקורית....
סתם טיגונים משמינים וטעימים.

זו היתה מחאה רישמית.

למעלה