אז אחרי שבועיים... חזרתי.

reina1

New member
אז אחרי שבועיים... חזרתי.

לפני שבועיים לא הייתי בארץ לכבוד פסטיבל הסלסה של תורכיה (הראשון שלהם!) והיה כיף כיף כיף ובעיקר חם חם חם.... ואתמול FIESTAAAA עם מופע האיחוד של אטרף היה ממש כיף... ובין מסיבה כיפית אחת לאחרת די הרבה מסיבות מעפנות ברמה שלא תאומן (דווקא מהמקום הכי בלתי צפוי ע"ע מסיבת VIP במשכית 3 היה די מזעזע ועוד יותר מזעזע במיראז' שבוע שעבר). המוסיקה בערבי הקונגרס באיסטנבול היתה מהממת! אמנם היה רותח שם, (גם בלילה - לא היה באולם מיזוג אוויר וכולם הזיעו תוך 2 ריקודים היו שטופים במים) אבל המוסיקה היתה נהדרת, היה חשמל באוויר ואיך שחזרתי לארץ, המסיבות היו פשוט נפילה. מותר לי להיות מאוכזבת נכון? לא יודעת, הכל כבר מרגיש קצת אותו דבר, ההתלהבות היא לא מה שהיתה. אני צריכה יותר ג'ימי בוש ופחות AZUCAR MORENO... אגב גם הסדנאות באיסטנבול היו ברובן מצויינות ומעשירות. מה עוד? אה כן! ההופעות ההופעות ההופעות היו פשוט נהדרות - SALSA DANCE SQUAD מהולנד שולטים ביד רמה וגם פאריד פרשאש ושותפתו ברברה... פאריד הוא מדריך במקור מירדן ברברה במקור מספרד והם מלמדים בצרפת. מדהימים. לא נכנסת לכל מי שהופיע והרשים אותי אם נתחיל לא נפסיק אבל האנשים היו מקסימים והאווירה היתה מהממת. היה לי טוב שם, ממש טוב. אפילו אם הטיסה בדרך חזרה היתה סיוט. חברים הרשו לי להמליץ על הפסקול לסרט החדש EL CANTANTE שמספר את סיפור חייו של הקטור לאבו, שמגולם ע"י מארק אנתוני. הפסקול מעולה, העבודה הקולית של אנתוני נהדרת ולמרות שלא האמנתי שאי פעם אומר את זה על משהו שמארק אנתוני אי פעם עשה, הפסקול הזה פשוט מצטיין! ג'ניפר לופז בתפקיד פוצ'י אשתו של הקטור. וג'ניפר למי שלא יודע היא אשתו של מארק אנתוני גם בחיים האמיתיים. איך נסגרים מעגלים. אני בטוחה שמדובר בהגשמת חלום גם אם התוצאה הסופית על המסך תיראה כמו הפקה של ערוץ HALLMARK. זה לא משנה. צפו שהביצוע ל AGUANILE מהפסקול ישרוף את הרחבות בקיץ הקרוב זה לוהט!

radio101fm

New member
שלום גם לך!!!- אני לא מאמינה שהיית אתמול

בהופעה ולא נפגשנו! באתי לתמוך בזהר, להנות ממוזיקה מעולה, וגם לראיין את החבר'ה היה מעולה!!! חבל שלא נפגשנו

reina1

New member
היית מאחורי הקלעים בטח...

הייתי רוב הזמן במתחם קובה (איך לא) ועזבתי מוקדם להספיק את האוטובוס האחרון לירושלים.

c a s i n e r o

New member
אודליה בטח את שואלת איך אני לא הייתי בפסטיבל

נכון ? אז ככה קודם כל משנה שעברה הפסקתי לבוא הייתי בא כל שנה לפיאסטה והפסקתי כי לפי דעתי הוא לא מאורגן טוב וזה חוזר על עצמו אין חידושים ואין אומנים מחול וזה חבל לפחות איזה אורח מחול אחד מפורסם שיביאו זה יביא יותר חשק לבוא

היח שלום לך שבת שלום

הי רינה מה שלומך יש מצב לדבר איתך באיסיקיו או מסנג,ר או נחליף טלפונים מחכה לך לתשובה שיהיה לך אחלה של שידור רובי ...

למעלה