אז אחרי שהשניצל נטרף והבטן רגועה אפשר ללכת למיטה לילה טוב
ל לי לו ש New member 31/8/07 #1 אז אחרי שהשניצל נטרף../images/Emo80.gif והבטן רגועה../images/Emo99.gif אפשר ללכת למיטה לילה טוב
N Natalila New member 31/8/07 #3 לילה טוב "ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך וישתפר מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא" חלומות פז
כ כוכב בשמיים New member 31/8/07 #4 לילה טוב../images/Emo29.gif חזרתי עכשיו ממפגש אופנועים, ישבתי עם חבר שלי וחבר שלו וניהלנו שיחה מדהימה על החיים דווקא במקום הכי לא צפוי הגענו לרמות מטורפות של פתיחות ותובנות איזה כיף וסמלת, היה תענוג לראות אותך היום זו הייתה אחלה הפתעה
לילה טוב../images/Emo29.gif חזרתי עכשיו ממפגש אופנועים, ישבתי עם חבר שלי וחבר שלו וניהלנו שיחה מדהימה על החיים דווקא במקום הכי לא צפוי הגענו לרמות מטורפות של פתיחות ותובנות איזה כיף וסמלת, היה תענוג לראות אותך היום זו הייתה אחלה הפתעה
J Jahel New member 31/8/07 #5 לילה טוב ../images/Emo199.gif הולכת לישון, בתקווה שאני אמצא את המיטה שלי מתחת לכל הבלגן "על מה חושבים בלילה אחרי שנגמר האור? שעות קשות בלילה, העיניים לא נסגרות עלייך חושבים בלילה אני והשמיכה זה לא מגיע לי בלילה, לא מבין את הסיבה" (ג'נגו- לילה)
לילה טוב ../images/Emo199.gif הולכת לישון, בתקווה שאני אמצא את המיטה שלי מתחת לכל הבלגן "על מה חושבים בלילה אחרי שנגמר האור? שעות קשות בלילה, העיניים לא נסגרות עלייך חושבים בלילה אני והשמיכה זה לא מגיע לי בלילה, לא מבין את הסיבה" (ג'נגו- לילה)
T TzutZ New member 31/8/07 #6 לילה טוב ../images/Emo29.gif "עצור הפנסים שלך שורפים אותי הדיכאון הזה שלך ולא שלי ..." [עברי לידר ושרון חזיז- פנסים] נשבר לי הזין חלומווווות.......
לילה טוב ../images/Emo29.gif "עצור הפנסים שלך שורפים אותי הדיכאון הזה שלך ולא שלי ..." [עברי לידר ושרון חזיז- פנסים] נשבר לי הזין חלומווווות.......
ס סמלת New member 31/8/07 #10 לילה טוב../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif היום הזה התחיל הזוי, המשיך זוועה ונגמר פשוט מדהים לא היה לי לילה כזה בחיים "Nobody wanna see us together but it dont matter no... 'cause i got you babe" Akon - dont matter
לילה טוב../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif היום הזה התחיל הזוי, המשיך זוועה ונגמר פשוט מדהים לא היה לי לילה כזה בחיים "Nobody wanna see us together but it dont matter no... 'cause i got you babe" Akon - dont matter
J Just NATI New member 31/8/07 #11 לילה טוב../images/Emo199.gif אני גמורררהההההה שיהייה לכולם יום מגניב