אז אחרי שמי השפיר נמצאו תקינים

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
אז אחרי שמי השפיר נמצאו תקינים

מחר נוסעים לסקירה מאוחרת, לראות את הקטנצ'יק מתוך ידיעה שהכל בסדר איתו. יא וורדי - כבר נגמר חודש חמישי... עוד 4 חודשים יהיה לי עוד ילד
ובינתיים הקטנה עולה כפורחת וכיף כיף איתה. ולאחרונה גילינו עוד פן באישיותה הצעירה - הילדה אוהבת קללות! כל פעם כשבמקרה נפלט לנו איזה "כו$%$#ק" בטווח שמיעה שלה - היא נקרעת מצחוק! צריך להתחיל להיזהר לפני שהיא תתחיל להגיד גם. "דביל" היא כבר אומרת
מתנצל על נוכחותי הדלה כאן לאחרונה אבל שילובים קטלניים של מחלה ועומס נוראי בעבודה מרחיקים אותי מהפורום. מקווה לשוב בכוחות מחודשים בסופ"ש!

schlomitsmile

Member
מנהל
בילוי נעים בסקירה ../images/Emo13.gif זה הסרט הטוב בעיר... לעניין קללות וזאטוטים- לא זוכרת אם כבר סיפרתי כאן (אם כן- איתכם הסליחה) אמא שלי היתה מטפלת בבית-ילדים בקיבוץ. החברים החליטו להקפיד לא לקלל ליד הילדים, כדי לגדל דור טהור (זה היה מזמן-מזמן...) יום אחד ראתה אמי ילדונת אחת צועקת על ילדון בחמת זעם:"מלפפון שכמותך!" הבחור לא נשאר חייב:"עגבניה שכמותך!" ושניהם פרצו בבכי... כנראה שיש לבני-אדם צורך לפרוק אגרסיות בקללות, אם אין להם "דביל" גם מלפפון יסכון... לא שאני בעד לחנך לניבולי-פה, ממש לא, אבל לא הייתי נלחצת ממילה לא נחמדה פה ושם...

akavishon

New member
אני תופס לא אחת את ביתי מסננת מבין שיניה

"או שיט"...ואני שומע אותי ואת אשתי בקולה...

hirshfe

New member
בהצלחה

שנדב עושה משהו שאוסר, אני אומר אסור ולפעמים מוסיף שהוא פויה לא ממזמן החלטתי שמספיק טלוזיה כיבתי לו אותה הוא מסתכל אליי אבא פויה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif חמוד... כן, אנחנו נשמעים מצחיקים מהפה הקטן והמתוק שלהם... הפשוש (בן 4 וחצי) ביקש ממני לתקן לו איזה צעצוע, והחמיא לי על הצלחתי:"יופי אמא! כל הכבוד!"

aviah

New member
"מחלה" ו"עומס בעבודה" זו כפילות ../images/Emo13.gif

סקירה מאוחרת זה באמת הסרט הטוב בעיר. הבנתי שהיום זה הכל תלת-מימד, אז בכלל...

shno

New member
תיקון לעניין הסקירה

הסקירה עצמה לא מתבצעת בתלת מימד - אלא רק חלקים מצומצמים מאוד ממנה (שרובם הם למעשה לא חלק מהסקירה - אלא סתם מופע אור-קולי לטובת ההורים המתמוגגים למראה החייזר הניבט בהם מבעט למסך). עדיין רוב הסקירה מבוצעת ב- 2D השחור-לבן, המטושטש, הישן והטוב.

batzush

New member
אני כל כך התרגשתי בסקירה

ועכשיו אני כבר אבא "ותיק" פז"מ של 13 יום............. המון בהצלחה ותהנו.

hag70

New member
בטח זה כבר היום

אבל בכל מקרה בהצלחה, וטוב לדעת שהדברים מתקדמים כמו שצריך. אנחנו עברנו את שלב ה"שיט", "מרד" (בצרפתית כמובן
) והודענו שאלה מלים לא יפות. איכשהו זה עבר. כנראה ענין של תקופות. אבל עכשיו יש משהו יותר מעניין. כמו לכל ילדה קטנה, אנחנו קוראים גברת כשכועסים עליה בקטנה. אז היא מחזירה לי באותה מטבע לשון. אז אני "גבר גבר"

למעלה