אז אחרי שמכבי עלתה לפיינל פור

אז אחרי שמכבי עלתה לפיינל פור

מה אתם ממליצים לאלה שרוצים לקנות כרטיס, אבל עוד לא עשו זאת? הבנתי שבמדריד יש בערך 14000 (?) מקומות, ואני בטוח ששלוש הקבוצות האחרות לא יביאו כמות שווה של אוהדים שמכבי תביא. השאלה היא אם עדיף לחכות עוד כמה ימים עד שאני אקנה את הכרטיס בתקווה שהמחירים ירדו קצת, או שצריך להזמין כבר ממחר? שוב, אני צריך לדעת אם למישהו יש מושג האם הקבוצות האחרות באות עם אוהדים רבים.... תודה מראש...

TheWhiteTigris

New member
השאלה היחידה

שצריכה להדאיג אותך היא האם אוהדי מכבי יתנפלו על הכרטיסים. לרוב התשובה לכך היא "כן". לקבוצות היריבות שנוכחות בפיינל פור השנה אין את מאסת האוהדים שמלווה את מכבי בפיינל פורים בעולם.

שומו

New member
סביר להניח שלטאו באסקוניה סראמיקה ויטוריה

יהיה ייצוג מכובד, בכל זאת- הפינל פור אצלהם במדינה. מצד שני, לא יהיו במדריד פחות מ-5,000-6,000 ישראלים, וגם זה במקרה הכי גרוע. אני אישית צופה בין 10,000 ל-15,000, משהו כמו 11,000. בכל מקרה, תהיה שליטה צהובה ביציעים, בכיכרות וברחובות
.

recoil

New member
אני לוקח את החבילה של איסתא

http://www.issta.co.il/sports/details.aspx?sid=5&vid=0&pid=1397 זוהי אחת החבילות הזולות ביותר, המחירים צפויים רק להתייקר עוד ועוד. החסרון: נחיתה ב 10:30 בבוקר, מגיעים למשחקי חצי הגמר ברגע האחרון.

המחירים באמת רק התייקרו...

לפני שבועיים זה היה 1200 יורו, ועד המשחק אתמול 1400... בושה. מקווה מאוד שאיכשהו יורידו את המחירים (למרות שלפי הכמויות של אוהדי מכבי שרוצים לקנות כרטיס, אין לי מושג איך זה הולך לקרות).

recoil

New member
שכח מזה, זה לא יקרה.

עדיף לך לסגור עכשיו את כל העניין, מאשר לחכות ולחכות ואז לשלם פי 2 יותר. (שזה בכלל פי 4 ממה שהיה לפני שבועיים)

חבר'ה ,יש רעיון לטוס לבארסה או מדינה שכנה

ולקחת רכבת למדריד ,העלויות זולות יותר כמעט בחצי! מי בעניין ? אני מחפש דרך זולה להגיע למדריד ,לגבי כרטיסים ליציע כבר ניתן להשיג במדריד ,לא צריך לשלם לשודדים האלו כסף מיותר !

miki79

New member
ואז משלמים לספסרים מחירים מופקעים על כרטיסים

ויוצאים בנזק הרבה יותר גדול..

trigotrigo

New member
תלוי ממי ומתי אתה קונה.

אפשר לסגור את כל הסיפור בלא יותר מ-5000 שקל (כולל טיסות, לינה והכל, בהגזמה).

orenmary

New member
אבל זה מפחיד

לנסוע לברצלונה+הזמנת מלונות ובסוף אתה נתקע ללא כרטיס או ברטיס במחיר מופקע

trigotrigo

New member
במקרה הכי גרוע,

נסעת לחופשה בספרד. מה רע בזה? גם בלי להיות בפיינל פור..

orenmary

New member
זאת נקראת חופשה?

שלושה ימים שבהן אתה מתרוצץ פעמיים (פעמיים הלוך חזור אם אתה מזמין מלון בברצלונה) ברצלונה-מדריד וביזבזת המון כסף... אם היה לי כסף מיותר אז אולי זה היה נחמד,אבל אני סטודנט תפרן והבעיה היותר גדולה שאני סוחב איתי את דוד שלי לפינל פור והוא איש מאד עסוק,כך שמילא אם הייתי מבזבז את זמני לריק אבל את שלו זה כבר סיפור אחר. אולי תפרט איך אתה מתכוון לעשות את זה?מזמין טיסה לאן?מאיזו חברה?מאיזו חברה אתה מזמין מלונות ואיפה?ומה עם כרטיסים,במגרש?

trigotrigo

New member
גם אני סטודנט תפרן,

ואני לא טס בכלל, mind you. אני יכול להגיד לך שדרך ארגוני אוהדים יכולת להשיג הרבה יותר בזול.

למעלה